Διπλασιάστηκαν οι εισαγωγές μεταχειρισμένων οχημάτων το 2022

εισαγωγές μεταχειρισμένων οχημάτων

Όλο και περισσότεροι οδηγοί επιλέγουν να επενδύσουν σε μεταχειρισμένα οχήματα κατά παραγγελία από το εξωτερικό. Συγκριτικά με τον Μάιο του 2021, φέτος διπλασιάστηκαν οι εισαγωγές μεταχειρισμένων οχημάτων. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων τον Μάιο του 2022 σημείωσαν άνοδο 45,2%. Διατέθηκαν στην ελληνική αγορά 6.921 οχήματα έναντι 4.766 ΙΧ τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου χρόνου. Οι καθυστερήσεις των εργοστασίων στην παραγωγή νέων αυτοκινήτων έτρεψαν πολλούς οδηγούς στην αγορά του εξωτερικού. Με τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα να ξεπερνούν τις πωλήσεις λιανικής καινούργιων αυτοκινήτων πάνω από 1.800 μονάδες.

 

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα όλων των ειδών βρίσκονται διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά

Τα παραπάνω νούμερα δεν ξαφνιάζουν ιδιαίτερα καθώς η ευρωπαϊκή αγορά διαθέτει μεταχειρισμένα οχήματα με ελάχιστη χρήση τα οποία αποτελούν ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε πολυτελή αυτοκίνητα. Ωστόσο, οι επιλογές είναι άφθονες για όλους. Επαγγελματικά οχήματα, τροχόσπιτα, ΙΧ είναι κάποιες από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 

Πως θα επιλέξω το κατάλληλο μοντέλο για τις ανάγκες μου

 Σύμφωνα με έρευνες ο μέσος καταναλωτής θα αγοράσει τουλάχιστον μία φορά στη διάρκεια της ζωής του ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Οι εισαγωγές μεταχειρισμένων οχημάτων σας δίνουν πρόσβαση σε premium μοντέλα και τύπους οχημάτων. Μπορείτε να βρείτε το αυτοκίνητο των ονείρων σας, σε μια ανταγωνιστική τιμή ενώ ταυτόχρονα θα έχει ελάχιστη χρήση. Η εμπειρία μας από τους ευχαριστημένους πελάτες μας αποδεικνύει ότι πρόκειται για συμφέρουσα λύση. Πριν την επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου αξίζει να ολοκληρώσετε μια ενδελεχή έρευνα. Ο τρόπος ζωής σας και οι απαιτήσεις σας από το νέο σας όχημα αποτελούν τους σημαντικότερους παράγοντες επιλογής του κατάλληλου μεταφορικού μέσου για εσάς.

 

Ενδεικτικά μπορείτε να ταξινομήσετε τις ανάγκες σας, με τη βοήθεια των παρακάτω προτάσεων.

  • Επιλέγετε διαδρομές πόλης, μακρινές διαδρομές σε αυτοκινητόδρομους ή εκτός δρόμου;
  • Λόγω των αποστάσεων που καλύπτετε θα θέλατε ένα όχημα με οικονομικές καύσεις.
  • Πόσα άτομα μεταφέρετε συνήθως το όχημα σας;
  • Χρειάζεστε πλούσιο αποθηκευτικό χώρο;

Σύμφωνα με τις απαντήσεις που θα δώσετε θα έχετε μια πρώτη εικόνα για το όχημα που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Έτσι, θα μπορέσετε να αναζητήσετε στοχευμένα τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν.

 

Πως μπορεί να σας βοηθήσει η carbrokers.gr

 Η Carbrokers επαναπροσδιορίζει τον όρο «εμπιστοσύνη» στο χώρο των οχημάτων! Αναλαμβάνει όλη την ευθύνη και τη διαδικασία εισαγωγής για το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει από όλη την Γερμανία, τη χώρα που φημίζεται για την τεχνολογία των οχημάτων. Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες της Γερμανίας. Ουσιαστικά αγοράζετε απευθείας από το σημείο πώλησης χωρίς να μεσολαβήσει κάποιος επαγγελματίας έμπορος από την Ελλάδα και το κόστος του αυτοκινήτου παραμένει σταθερό. Σας καθοδηγούμε με κριτήρια επιλογής αυτοκινήτου και κανονίζουμε ότι χρειάζεται έτσι ώστε να παραλάβετε το νέο σας αυτοκίνητο στο χώρο σας, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.

Επιπρόσθετα, έχουμε φροντίσει η έρευνα σου να γίνει όσο το δυνατόν ευκολότερη καθώς η διαδικασία πραγματοποιείται online. Προτείνουμε να επισκεφτείτε τις δύο μεγαλύτερες ιστοσελίδες mobile.de και autoskout24.com για να επιλέξετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε να αποκτήσετε. Εμείς θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια μέχρι να έρθει το αυτοκίνητο στο χώρο σας. Ουσιαστικά η αγορά γίνεται απευθείας από το σημείο πώλησης στην Ευρώπη χωρίς να μεσολαβήσει κάποιος μεταπωλητής από την Ελλάδα.

 

Βρισκόμαστε δίπλα σας στην επιλογή του νέου σας αυτοκινήτου

Καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σου εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest