Παύση παραγωγής αυτοκινήτων diesel

Diesel,Driving,Ban,Sign,Road,Street,Car,No,Not,Allowed

Με την θετική ψήφο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα σταματήσει η παραγωγή νέων αυτοκινήτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Οι υπουργοί περιβάλλοντος 27 κρατών μελών της ΕΕ ενέκριναν την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τον μηδενισμό της εκπομπής CO2 των νέων οχημάτων. Πρόκειται για όσα οχήματα θα πωλούνται εντός Ευρώπης από το 2035 κι έπειτα. Σκοπός είναι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης να αντικατασταθούν με 100% ηλεκτρικούς. Πολλές πόλεις της Ευρώπης έχουν ήδη απαγορεύσει την πρόσβαση οχημάτων ντίζελ στο αστικό κέντρο. Η Αθήνα πρόκειται να περιορίσει τη διέλευση συγκεκριμένων οχημάτων το 2030.

 

Νέοι κινητήρες καύσης ουδέτερων καυσίμων και κόστος καινούργιων ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Μέχρι πρότινος η μοναδική επιλογή αντικατάστασης ήταν οι ηλεκτρικοί κινητήρες. Το Συμβούλιο παρόλο αυτά, καλεί την Επιτροπή να υποβάλει πρόταση για χρήση νέων οχημάτων τα οποία κινούνται αποκλειστικά με ουδέτερα καύσιμα. Ως ανανεώσιμα καύσιμα νοούνται όσα παράγονται με πρώτη ύλη αγροτικά απόβλητα, βιομάζα κ.α. Οι ρύποι από την καύση τους δεν θα αυξάνουν τις συνολικές εκπομπές. Οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες διατηρούν επιφυλάξεις σχετικά με τις πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το κόστος τους είναι ακριβότερο από τα συμβατά ΙΧ, γεγονός που τα καθιστά απρόσιτα στον μέσο καταναλωτή.

 

Τα μεταχειρισμένα οχήματα δεν συμπεριλαμβάνονται στην τροπολογία

Τα μεταχειρισμένα οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης θα πωλούνται και μετά από το deadline του 2035. Θετικό για όσους σκέφτονται το επόμενο διάστημα να πουλήσουν το όχημα τους και να το αντικαταστήσουν με ηλεκτρικό. Ωστόσο, η τιμή των καινούριων ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι ακόμη υψηλή για τον μέσο καταναλωτή. Μια συμφέρουσα λύση θα ήταν η επιλογή ενός ελάχιστα μεταχειρισμένου ηλεκτρικού οχήματος από το εξωτερικό.

 

Από τη σελίδα της carbrokers.gr μπορείτε να ανακατευθυνθείτε σε έμπιστους ιστότοπους μεταχειρισμένων. Συγκεκριμένα, η επιλογή μεταχειρισμένου οχήματος από την αγορά της Γερμανίας σας προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων. Πρόκειται για ελάχιστα χρησιμοποιημένα αυτοκίνητα, τελευταίας τεχνολογίας και επιθεωρημένα από τους απαιτούμενους τεχνικούς ελέγχους.

 

Ακόμη, εφόσον συμβατά ΙΧ θα κυκλοφορούν ακόμη, με εξαίρεση κάποιες περιοχές, θα μπορείτε να βρείτε στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η carbrokers.gr αναλαμβάνει την εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κατά παραγγελία. Επιλέξτε το δικό σας και εμείς θα αναλάβουμε όλη τη διαδικασία αγοράς και εισαγωγής μέχρι να το παραλάβετε στη διεύθυνση σας. Η τροπολογία που θα ισχύσει από το 2035 αφορά την παραγωγή νέων αυτοκινήτων ώστε προοδευτικά να αντικατασταθούν όλα τα οχήματα με ηλεκτρικά ή με κατανάλωση ανανεώσιμων καυσίμων.

 

Μεταχειρισμένα ποιοτικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα από τη Γερμανία

Για όσους σκέφτονται να αρχίσουν να κινούνται ηλεκτρικά η καλύτερη λύση είναι η εισαγωγή μεταχειρισμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, η γερμανική αγορά μεταχειρισμένων βρίσκεται στη Νο1 θέση στην πώληση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Γεγονός που προσφέρει ασφάλεια στους επίδοξους αγοραστές. Η carbrokers.gr εξειδικεύεται στην εισαγωγή μεταχειρισμένων οχημάτων από χώρες της Ευρώπης. Γνωρίζοντας όλες τις διαδικασίες εκτελωνισμού και τα στάδια πώλησης μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου για εσάς ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για την εισαγωγή μεταχειρισμένου οχήματος

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει την εισαγωγή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κατά παραγγελία. Για να αποκτήσετε το νέο σας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τη Γερμανία, καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest