Κριτήρια επιλογής μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

κριτήρια επιλογής μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Ο μέσος καταναλωτής θα αγοράσει τουλάχιστον μία φορά στη διάρκεια της ζωής του ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας δίνει πρόσβαση σε premium μοντέλα και τύπους οχημάτων. Μπορείτε να βρείτε το αυτοκίνητο των ονείρων σας, σε μια ανταγωνιστική τιμή ενώ ταυτόχρονα θα έχει ελάχιστη χρήση.

Για να επιλέξετε το νέο σας αυτοκίνητο είναι πολύ βασικό να θέσετε τις προτεραιότητές σας. Κατά την αναζήτηση μπορούν να σας βοηθήσουν κριτήρια επιλογής αυτοκινήτου όπως:

  • Τι είδους χρήση σκοπεύετε να κάνετε; Διαδρομές πόλης, μακρινές διαδρομές σε αυτοκινητόδρομους ή εκτός δρόμου;
  • Ποιες είναι οι συνθήκες για το παρκάρισμα του αυτοκινήτου σας; Έχετε προκαθορισμένο χώρο ή μήπως μένετε σε ένα στενό δρόμο πόλης;
  • Τι διαδρομές κάνετε; Μήπως κάνετε μακρινές διαδρομές για τη δουλειά σας και η οικονομία καυσίμου είναι σημαντική για εσάς;
  • Πόσους επιβάτες θα χρειαστεί να μεταφέρετε; Μέσα σε αυτούς περιλαμβάνονται και παιδιά;
  • Τι αποθηκευτικό χώρο χρειάζεστε; Άλλες ανάγκες έχει μία τετραμελή οικογένεια που θέλουν να πηγαίνουν άνετα εκδρομές και άλλες κάποιος χωρίς οικογένεια.

Αν έχετε αποφασίσει τι όχημα αναζητάτε με βάση τις ανάγκες σας και έχετε ξεκινήσει τη διαδικασία εύρεσής του, υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε την καλύτερη αγορά.

  1. Καθορίστε το Budget σας 

Ο σωστός υπολογισμός του budget είναι ίσως η πιο σημαντική παράμετρος που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας πριν αγοράσετε αυτοκίνητο. Το ποσό που έχετε σχεδιάσει να δαπανήσετε θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε την κατηγορία οχήματος που μπορείτε να προσεγγίσετε.

  1. Κάντε τη δική σας έρευνα 

Είναι σημαντικό πριν καταλήξετε σε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο να διεξάγετε τη δική σας έρευνα, καθώς μπορεί να καταλήξετε σε κάποιο μοντέλο οχήματος που δεν γνωρίζατε ή που δεν πιστεύατε πως θα μπορούσε να σας ταιριάζει. Σημαντικό σημείο στην έρευνα σας είναι και η σύγκριση τιμών.

  1. Σκεφτείτε τη μεταπωλητική αξία του οχήματος που θα επιλέξετε 

Αν ψάχνετε ένα αυτοκίνητο και δεν σκοπεύετε να το κρατήσετε για πάντα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας τη μεταπωλητική αξία του οχήματος. Το χρώμα που θα επιλέξετε, η κατάσταση του αμαξώματος και η χρονολογία κυκλοφορίας του είναι στοιχεία που ορίζουν την μεταπωλητική αξία.

  1. Εξακριβώστε την εγκυρότητα του Βιβλίου Service

Το βιβλίο service είναι η απόδειξη ότι ένα αυτοκίνητο έχει συντηρηθεί σωστά και μπορεί να σας δώσει απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για το όχημα. Αποτελεί σημαντικό οδηγό για την αξιολόγηση του οχήματος επιλογής σας.

  1. Έλεγχο οχήματος από ειδικό

Απαραίτητο βήμα κρίνεται ο τεχνικός έλεγχος του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από ειδικό. Συγκεκριμένα, χρειάζεται να εξεταστούν λεπτομερώς τα μηχανικά του μέρη για τυχόν προβλήματα και διαρροές. Στο τέλος είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί ένα test drive από κάποιον επαγγελματία, ώστε να αξιολογηθεί η συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Συνεπώς, η αγορά ενός οχήματος είναι ένα μεγάλο βήμα που χρειάζεται προσοχή, καθώς πρέπει να διασφαλίσετε την ασφάλεια που θα σας προσφέρει στις μεταφορές.

Η Carbrokers επαναπροσδιορίζει τον όρο «εμπιστοσύνη» στο χώρο των οχημάτων! Αναλαμβάνει όλη την ευθύνη και τη διαδικασία εισαγωγής για το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει από όλη την Γερμανία, τη χώρα που φημίζεται για την τεχνολογία των οχημάτων. Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες της Γερμανίας. Ουσιαστικά αγοράζετε απευθείας από το σημείο πώλησης χωρίς να μεσολαβήσει κάποιος επαγγελματίας έμπορος από την Ελλάδα και το κόστος του αυτοκινήτου παραμένει σταθερό.

Σας καθοδηγούμε με κριτήρια επιλογής αυτοκινήτου και κανονίζουμε για ότι χρειάζεται έτσι ώστε να παραλάβετε το νέο σας αυτοκίνητο στο χώρο σας, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.

 

Για να αποκτήσετε το νέο σας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τη Γερμανία, καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest