Μεταχειρισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από τη Γερμανία – Πλεονεκτήματα

Μεταχειρισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από τη Γερμανία

Η συζήτηση για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, όσο η ηλεκτροκίνηση φαίνεται να είναι το μέλλον των οχημάτων. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποτελούν σημαντικό μέσο για να επιτευχθούν οι παγκόσμιοι στόχοι για την κλιματική αλλαγή και να περιοριστεί η υπερθέρμανση του πλανήτη.

Η αγορά ενός καινούριου ηλεκτρικού αυτοκινήτου ίσως ακούγεται εξαιρετικά απρόσιτη για πολλούς από εμάς. Το θετικό είναι ότι υπάρχουν ποιοτικές λύσεις σε προσιτές τιμές που μπορούν να αποζημιώσουν τον αγοραστή για την επιλογή του. Τα μεταχειρισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από τη Γερμανία αποτελούν μια τέτοια περίπτωση. Η συγκεκριμένη αγορά βρίσκεται στο Νο1 στην πώληση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Στα πλεονεκτήματα της εισαγωγής συγκαταλέγεται η απαλλαγή των οχημάτων από τους τελωνιακούς δασμούς. Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν ότι τα μεταχειρισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από τη Γερμανία αποτελούν μια μακροχρόνια επένδυση.

Ο χρόνος φόρτισης δεν αποτελεί πρόβλημα

Ο χρόνοι φόρτισης των οχημάτων, είναι ανάλογος με το μέγεθος της μπαταρίας και την ένταση του κυκλώματος. Μπορείς να εγκαταστήσεις έναν σταθμό φόρτισης σε έναν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης ή να βρεις έναν σταθμό φόρτισης στην γειτονιά σου. Για παράδειγμα, ένας φορτιστής ταχείας, δηλαδή με τριφασικό ρεύμα φορτίζει 100% μέσα σε μόλις 70 λεπτά. Αντίστοιχα, με έναν απλό φορτιστή οικιακού εξοπλισμού θα χρειαστεί περίπου 7 ώρες. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε πόρους και χρόνο μπορείτε να επιλέξετε την νυχτερινή φόρτιση. Ο χρόνος ζωής της μπαταρίας σύμφωνα με τους περισσότερους κατασκευαστές είναι περίπου στα 10 χρόνια

Η αργή επιτάχυνση αποτελεί μύθο

Τα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα παρέχουν άμεση ισχύ από το σημείο της εκκίνησης, χωρίς να καθυστερούν. Έχουν ομαλή και προοδευτική επιτάχυνση, με τη ροπή τους να είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή. Η οδηγική εμπειρία διαφέρει κατά πολύ από ένα παραδοσιακό αυτοκίνητο με βενζίνη.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κυκλοφορούν στον δακτύλιο- μειωμένοι ρύποι

Τα ηλεκτρικά, οπως και τα υβριδικά αυτοκίνητα βοηθούν τον οδηγό τους να κινείται άνετα όλο τον χρόνο στα κέντρα των πόλεων. Εξαιτίας των μειωμένων ρύπων που εκπέμπουν, δεν έχουν περιορισμό κυκλοφορίας. Για παράδειγμα ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας δεν αφορά τους κατόχους ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Είναι αθόρυβα στη πόλη

Η ηχορύπανση αποτελεί πρόβλημα τόσο για τις ήσυχες περιοχές της επαρχίας που αναστατώνονται από ασυνείδητους οδηγούς με αυτοκίνητα «ειδικών προδιαγραφών» όσο και για τις πόλεις, λόγω αυξημένης κίνησης. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν ως πλεονέκτημα τον σχεδόν αθόρυβο κινητήρα των νέων μοντέλων, επιβεβαιώνοντας ότι ο ήχος στους δρόμους αποτελεί μια ενοχλητική συνήθεια. Εάν αποζητάς την απόλυτα ήρεμη οδηγική εμπειρία, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το νέο σου ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Διαφορές μεταξύ ηλεκτρικών και συμβατικών οχημάτων 

  1. Κινούνται μόνο με ηλεκτρική ενέργεια
  2. Έχουν χαμηλό κόστος συντήρησης
  3. Είναι πιο βαριά
  4. Είναι αθόρυβα, εκπέμπουν μηδενικούς ρύπους
  5. Έχουν μειωμένα τέλη κυκλοφορίας
  6. Κυκλοφορούν ελεύθερα στο δακτύλιο
  7. Δικαιούνται δωρεάν parking
  8. Διαθέτουν χαμηλό κόστος συντήρησης

 

Για να αποκτήσετε το νέο σας ηλεκτρικό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τη Γερμανία, καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Έναςεκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για τηνεπιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest