Όχημα κατά παραγγελία από το εξωτερικό

Όχημα κατά παραγγελία από το εξωτερικό

Πόσο χρόνο θα χρειαστεί έως το αυτοκίνητο να είναι έτοιμο προς κυκλοφορία στην Ελλάδα;

Κατά την αναζήτηση του νέου σας αυτοκινήτου, σίγουρα στρέφεστε προς διάφορες κατευθύνσεις προκειμένου να βρείτε το ιδανικότερο όχημα , αυτό που θα συμβαδίζει με τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες σας. Η πάντα αξιόπιστη αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων της Γερμανίας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών που δεν θα σας απογοητεύσουν σε καμία περίπτωση. Αρκεί μόνο να βρείτε τον σωστό σύμβουλο. Εκείνον που θα κάνει ευκολότερη και ταχύτερη την διαδικασία αυτή για εσάς σε όλα τα στάδια από την πρώτη αναζήτηση μέχρι την παράδοση του αυτοκινήτου, έτοιμο για να ζήσετε όμορφες εμπειρίες.

 

Εμπιστευτείτε την carbrokers για το αυτοκίνητο των ονείρων σας

Στην carbrokers κύριο μέλημά μας είναι να σταθούμε δίπλα σας σε όλη αυτή την πορεία μέχρι την απόκτηση του αυτοκινήτου σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εσείς χρειάζεται απλώς να ανατρέξετε στις ακόλουθες έμπιστες ιστοσελίδες  www.mobile.de , www.autoskout24.com. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας. Αφού εσείς καταλήξετε στο όχημα που σας ενδιαφέρει, εμείς αναλαμβάνουμε να συγκρίνουμε το μοντέλο με το ίδιο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και υπολογίζουμε όλα τα κόστη. Πάντοτε ελέγχουμε την αξιοπιστία του επαγγελματία που θα μας προμηθεύσει. Αμέσως μετά ακολουθεί ο απαιτούμενος τεχνικός έλεγχος. Για την διαδικασία αυτή εμπιστευόμαστε την εξειδικευμένη γερμανική εταιρεία με πιστοποίηση TUVRheinland-FSP. Μετά τον έλεγχο  θα λάβετε την αναλυτική παρουσίαση με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο email σας. Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε στην αγορά, μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, θα παραλάβετε την απόδειξη με όλα τα στοιχεία της αγοραπωλησίας. Η μεταφορά του αυτοκινήτου γίνεται με δική μας μέριμνα, με πλήρη πανευρωπαϊκή ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη μεταφορά.

 

Πότε θα παραλάβω το νέο μου αυτοκίνητο;

Αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και οι έλεγχοι, αυτό που απομένει είναι η παράδοσή του. Σίγουρα θα  αναρωτιέστε πόσο χρόνο απαιτεί αυτό. Ενδεχομένως να έχετε πληροφορηθεί για τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπάρχουν στην παραλαβή οχημάτων από το εξωτερικό. Σκεφτείτε ότι ο χρόνος αναμονής σε εποχή προ covid κυμαινόταν στους 1 με 2 μήνες, ενώ τώρα ο ελάχιστος χρόνος είναι στους 4 μήνες και φτάνει έως και τους 12 μήνες. Με την carbrokers ξεχάστε τις καθυστερήσεις και απολαύστε το όχημά σας σε μόλις λίγες ημέρες.  Εάν επιλέξετε τον τρόπο μεταφοράς του οχήματος σας με αυτοκινητάμαξα, σε 10 εργάσιμες ημέρες περίπου το αυτοκίνητο θα παραδοθεί σε όποιο σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε. Εάν πάλι έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε στην Γερμανία και να το παραλάβετε αυτοπροσώπως, τότε σε 2 έως 4 μέρες θα είστε στην Ελλάδα, ανάλογα βέβαια και με το σημείο πώλησης στην Γερμανία. Όσον αφορά τώρα στην διεκπεραίωση του οχήματος συνήθως σε 5 εργάσιμες ημέρες η διαδικασία έχει τελειώσει.

 

Η carbrokers  στις υπηρεσίες σας

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει την εισαγωγή του δικού σας μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κατά παραγγελία. Για την απόκτηση νέων μεταχειρισμένων οχημάτων από το εξωτερικό, καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.  Πάντα στη διάθεσή σας, πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest