Εισαγωγή μεταχειρισμένων επαγγελματικών τουριστικών οχημάτων από Γερμανία

Mercedes-V-Klasse

Η προετοιμασία των επιχειρήσεων τουρισμού για την θερινή περίοδο είναι μια απαιτητική διαδικασία που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Συγκεκριμένα, τα επαγγελματικά μεταφορικά μέσα που επιλέγει η επιχείρηση αποτελούν μια μακροχρόνια επένδυση. Η carbrokers.gr μπορεί να σας βοηθήσει για την αγορά και εισαγωγή επαγγελματικών αυτοκινήτων από την Γερμανία ώστε να είστε έτοιμοι εσείς και η επιχείρηση σας για να υποδεχτείτε το τουριστικό κοινό. Στο πλαίσιο της αναζήτησης για την εισαγωγή μεταχειρισμένων επαγγελματικών τουριστικών οχημάτων, ενδεχομένως να έχετε στρέψει το  ενδιαφέρον σε ειδικά επαγγελματικά οχήματα για μεταφορά και ξενάγηση τουριστών. 

Τα τελευταία χρόνια η ξενάγηση και η μεταφορά τουριστών έχει ανέβει σε άλλα επίπεδα χάρη στα σύγχρονα και πολυτελή οχήματα βαν που χρησιμοποιούνται από τις ξενοδοχειακές μονάδες και τα πρακτορεία. Να τονίσουμε ότι από το 2012 βάσει νόμου (4070/2012) καταργήθηκε ο περιορισμός στην ενοικίαση βαν και υπηρεσιών σοφέρ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι επαγγέλματα που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα απελευθερώθηκαν και αυξήθηκε σημαντικά η ζήτηση. Επαγγελματικά τουριστικά οχήματα βλέπουμε να αξιοποιούνται για εξυπηρέτηση πελατών από και προς κρουαζερόπλοια, αεροδρόμια, συναυλίες αλλά και για θεματικό τουρισμό. Η αγορά, λοιπόν,  των κατάλληλων οχημάτων θα αναβαθμίσει σημαντικά τις υπηρεσίες σας.

Εμπιστευτείτε την αξιόπιστη γερμανική αγορά μεταχειρισμένων και σίγουρα δεν θα απογοητευτείτε. Η carbrokers στέκεται δίπλα σας σε αυτή την απόφαση και αναλαμβάνει  όλη τη διαδικασία παραλαβής, εισαγωγής και παράδοσης. Η ελληνική αγορά έχει περιορισμένες επιλογές στα επαγγελματικά αυτοκίνητα και κόστος για την ενοικίαση τους είναι ιδιαίτερα δαπανηρό. Στην γερμανική αγορά εντοπίζονται αξιόπιστα μεταφορικά μέσα όπως 8θέσια βαν τα οποία μπορούν να ενταχθούν στο στόλο της επιχείρησης σας ώστε να προσφέρετε προηγμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης στους πελάτες σας. 

 Επιλογή επαγγελματικού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέσα από την ιστοσελίδα μας

Ενισχύστε την επιχείρησή σας με σύγχρονα επαγγελματικά οχήματα. Ώστε να προσφέρετε στους φιλοξενούμενούς σας μια άνετη και αξέχαστη εμπειρία μεταφοράς και ξενάγησης που θα λατρέψουν. Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει μέσα από τη μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης: www.mobile.de , www.autoskout24.com. Μπορείτε να μας υποδείξετε το όχημα που σας ενδιαφέρει ώστε να κινήσουμε τις διαδικασίες για την απόκτηση του. 

Γραφειοκρατικές διαδικασίες στον “αυτόματο πιλότο”

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει μια σειρά διαδικασιών, έπειτα από την επιλογή του οχήματος που σας ενδιαφέρει.

  • Μεταφορά οχήματος
  • Δήλωση Δ.Α.Ο
  • Εκτελωνισμός
  • ΚΤΕΟ εισαγόμενου οχήματος
  • Έκδοση ελληνικών πινακίδων

 Είναι σημαντικό να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω βήματα ώστε η εισαγωγή να είναι σύμφωνη με τη νομική και φορολογική διαδικασία.

Αναλαμβάνουμε μια σειρά διαδικασιών για την εισαγωγή μεταχειρισμένων επαγγελματικών τουριστικών οχημάτων μέχρι να φτάσει στο χώρο σας.

Ως πρώτο βήμα αναλαμβάνουμε να συγκρίνουμε το μοντέλο με το ίδιο στην Ελλάδα (αν υπάρχει) και υπολογίζουμε κάθε κόστος. Είναι αρχή μας να ελέγχουμε την αξιοπιστία του επαγγελματία από τον οποίο θα αγοράσουμε. Σειρά έχει ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος. Για την υλοποίηση του εμπιστευόμαστε την εξειδικευμένη γερμανική εταιρεία με πιστοποίηση TUVRheinland-FSP. Μετά την διεξαγωγή του ελέγχου θα λάβετε την αναλυτική παρουσίαση με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο email σας. Εάν επιλέξετε να προχωρήσετε στην αγορά, μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, θα παραλάβετε την απόδειξη με όλα τα στοιχεία της αγοραπωλησίας. Η μεταφορά του αυτοκινήτου από οπουδήποτε στην Ευρώπη είναι υπόθεση μας, με πλήρη πανευρωπαϊκή ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη μεταφορά και άριστους χρόνους παράδοσης.

Καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού οχήματος για εσάς.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest