Τι διαφορά έχει η αγορά μεταχειρισμένων της Γερμανίας από την αντίστοιχη της Ελλάδας 

αγορά μεταχειρισμένων της Γερμανίας

Τι διαφορά έχει η αγορά μεταχειρισμένων της Γερμανίας από την αντίστοιχη της Ελλάδας 

Η σκέψη εισαγωγής μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από την Γερμανία μπορεί να θεωρηθεί από πολλούς ως άσκοπη ταλαιπωρία. Γιατί να προμηθευτώ το νέο μου αυτοκίνητο από το εξωτερικό ενώ υπάρχει πληθώρα μεταχειρισμένων μοντέλων στην Ελλάδα; Για ποιο λόγο να ταλαιπωρηθώ με την εισαγωγή και το τελωνείο αλλά και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες απλά για ένα όχημα; Η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα είναι απλή. Το αυτοκίνητο μας μάς συντροφεύει για μεγάλο διάστημα της ζωής μας και είναι σημαντικό να νιώθουμε ασφάλεια μέσα σε αυτό. Η αγορά  μεταχειρισμένων της Γερμανίας προσφέρει μια πληθώρα οχημάτων τα οποία παρουσιάζουν εξαιρετική κατάσταση. 

 Παρακάτω θα βρείτε σημαντικούς παράγοντες που συνηγορούν στην εισαγωγή αυτοκινήτων από τη Γερμανία

  1. Ποιότητα συντήρησης 

Η προσεκτική συντήρηση των αυτοκινήτων και εν γένει των οχημάτων στην Γερμανία είναι πρωταρχικός παράγοντας της ασφαλούς κυκλοφορίας τους στους δρόμους. Η υψηλή ποιότητα συντήρησης δίνει κίνητρο στους υποψήφιους αγοραστές να επενδύσουν σε ένα αξιόπιστο όχημα. Σε βάθος χρόνου θα δείτε ότι θα έχετε επενδύσει σε ένα όχημα το οποίο διαθέτει πολύ καλή κατάσταση συντήρησης χωρίς φθορές από εσωτερικούς παράγοντες. 

  1. Ενδελεχής ποιοτικός έλεγχος

Αποτελεί συνηθισμένη διαδικασία για τα γερμανικά αυτοκίνητα ο τακτικός ποιοτικός έλεγχος. Σκοπός είναι να επιβεβαιωθεί ότι τα οχήματα είναι ασφαλή για τους επιβαίνοντες. Όλα τα αυτοκίνητα πριν την αγορά τους ελέγχονται από εξειδικευμένη γερμανική εταιρεία επιθεώρησης αυτοκινήτων με πιστοποίηση TUVRheinland-FCP. Σύμφωνα με τους κανονισμούς αδειοδότησης οδικής κυκλοφορίας της Γερμανίας, την οποία και λαμβάνετε μέσω email.

Ακόμη, στην Carbrokers παρέχουμε πλήρη τεχνικό έλεγχο ο οποίος αναγράφει αναλυτικά τα ευρύματα σε 15 σελίδες. Περιλαμβάνονται λεπτομερείς περιγραφές και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα του οχήματος που πρόκειται να αγοράσετε.  Συγκεκριμένα, ο τεχνικός έλεγχος περιλαμβάνει την αξιολόγηση 310+ σημείων του οχήματος. Η τεχνική αξιολόγηση εκτιμά την κατάσταση των περιφερειακών, του χρώματος και του σαλονιού, όπως επίσης και τον  έλεγχο γενικών σημείων του οχήματος δηλαδή τον κινητήρα, τα συστήματα πέδησης, ψύξης, διεύθυνσης, τα ηλεκτρολογικά και τη δομή του αμαξώματος. Αξιολογώντας τα παραπάνω θα είστε σίγουροι για την επιλογή σας.

  1. Υψηλή ποιότητα κατασκευής

Τα γερμανικά αυτοκίνητα φημίζονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής που διαθέτουν. Η Γερμανία, ειδικότερα, είναι ένας από τους ηγέτες στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτων έχοντας περισσότερους από πέντε εγχώριους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Τα δημοφιλή, πολυτελέστατα και απολύτως αξιόπιστα, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche και Volkswagen μιλούν άπταιστα γερμανικά.  Όπως είναι φυσικό, υπάρχει μια πληθώρα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από τις συγκεκριμένες μάρκες στην χώρα παραγωγής τους. Η διαθεσιμότητα εξαιρετικών μοντέλων στους ιστότοπους, www.mobile.de και www.autoskout24.com , καθιστά την εισαγωγή αυτοκινήτων από τη Γερμανία μια άκρως συμφέρουσα επιλογή. Επιλέγετε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει από τις παραπάνω έμπιστες πλατφόρμες χωρίς την εμπλοκή μεσάζοντα, εξοικονομώντας έτσι περισσότερα χρήματα. Συγχρόνως, το αυτοκίνητο βρίσκεται σε πραγματικά πολύ καλύτερη κατάσταση, σε σύγκριση με ένα ακριβώς ίδιο στην ελληνική αγορά.

  1. Εξοπλισμός περιφερειακών συστημάτων

Το βιοτικό επίπεδο της Γερμανίας επιτρέπει στους οδηγούς των αυτοκινήτων να επενδύσουν σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο με πλούσια περιφερειακά εξαρτήματα. Αυτό, σε συνδυασμό με την κατά μέσο όρο αλλαγή αυτοκινήτων ανά τρία χρόνια, υποδεικνύει την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα “πλούσιο” αυτοκίνητο. Οι ανέσεις που προσφέρει η προηγμένη τεχνολογία των αυτοκινήτων καθιστούν κάθε χιλιομετρική απόσταση ένα όμορφο ταξίδι. Ζήστε αυτή την μοναδική εμπειρία σε κάθε διαδρομή, με την επένδυση σε ένα αυτοκίνητο κατά παραγγελία από το εξωτερικό. 

Βρισκόμαστε δίπλα σας στην επιλογή του νέου σας αυτοκινήτου

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει την εισαγωγή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κατά παραγγελία. Για να αποκτήσετε το νέο σας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τη Γερμανία, καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest