“Καινούργιες” μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες από τη Γερμανία

μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες από τη Γερμανία

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ : ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ

Έχεις πάθος για τις  μηχανές; Σκέφτεσαι ίσως να αλλάξεις αυτή που ήδη έχεις ή να αγοράσεις την πρώτη σου μηχανή; Μήπως ήρθε για σένα η ώρα να αγοράσεις μια μεταχειρισμένη του…κουτιού ; Τότε μείνε μαζί μας για να διαβάσεις με προσοχή μικρές συμβουλές για βασικά πράγματα που δεν πρέπει να αγνοήσει κανείς όταν αποφασίζει να αγοράσει μια μεταχειρισμένη μηχανή.

“Καινούργιες” μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες από τη Γερμανία

Το πρώτο που σίγουρα  σε απασχολεί είναι τα χρήματα που είσαι διατεθειμένος να δώσεις για την αγορά, το μοντέλο που θέλεις να αγοράσεις και φυσικά ο στόχος που θέλεις να εξυπηρετεί. Όποια κι αν η ανάγκη σου, μπορεί να ικανοποιηθεί από την ποικιλία ελαφρώς μεταχειρισμένων μηχανών της γερμανικής αγοράς. Η σχέση ποιότητας-τιμής θα επαληθεύσει την επιλογή σου.

Τα σημεία που αξίζει να προσέξεις πριν την επιλογή νέας μηχανής

Όπως στα αυτοκίνητα, έτσι και στις μηχανές δίνεται προσοχή στην ηλικία και τα χιλιόμετρα. Ιδίως τα χιλιόμετρα είναι δείκτες της συνολικής κατάστασης της μοτοσυκλέτας και πρέπει να τα λαμβάνεις σοβαρά υπόψιν σου!

Για να είσαι απόλυτα σίγουρος και ασφαλής, απαραίτητο είναι να ζητάς τα χαρτιά service της μοτοσυκλέτας  αλλά και την πινακίδα εφόσον έχει αφαιρεθεί από τον ιδιοκτήτη. Έχοντας τα απαραίτητα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την πορεία ζωής της μηχανής σου μπορείς να προχωρήσεις στον τεχνικό έλεγχο ο οποίος θα πιστοποιήσει την ποιότητα της μοτοσικλέτας.

Βασικά σημεία της μηχανής που ενδεχομένως φέρουν σημάδια βλάβης είναι:
  • Δίσκοι φρένων
  • Αναρτήσεις
  • Μίζα
  • Ρουλεμάν τροχών
  • Τιμόνι
  • Αντίβαρα
  • Μανέτες
  • Μαρσπιέ
  • Πλαστικά μέρη και ποδομοχλοί
  • Στοπ τιμονιού

 

Διασφάλιση ποιότητας της μοτοσικλέτας που επέλεξες από carbrokers.gr

Αν θέλεις άμεσα νέα μηχανή αλλά σκέφτεσαι τη διαδρομή μέχρι την  απόκτηση της, οι υπηρεσίες της Carbrokers θα σου φανούν χρήσιμες. Οι ειδικοί μας θα σε κατευθύνουν και θα σε διευκολύνουν να κάνεις τη σωστή για σένα επιλογή, εξοικονομώντας έτσι χρόνο αποφεύγοντας τις αβέβαιες κινήσεις.

Στην Carbrokers δεν αναλαμβάνουμε μόνο την εισαγωγή της μηχανής σου από τη Γερμανία αλλά και τον έλεγχο της από εξειδικευμένους μηχανικούς. Παρέχουμε γραπτή αναφορά 15 σελίδων με τον πλήρη τεχνικό έλεγχο του οχήματος, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και λεπτομερείς περιγραφές, καλύπτοντας όλες τις τυχόν απορίες σου. Μην διστάσεις να ζητήσεις τις συμβουλές μας για να κάνεις  τη σωστή επιλογή και να παραλάβεις  το καταλληλότερο για σένα όχημα σε άριστη κατάσταση.

Κάλεσε  μας στο τηλέφωνο 213 099 6004 ή συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία σου εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου, ώστε να συζητήσετε οτιδήποτε σε απασχολεί.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest