Κόστος σέρβις ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Κόστος σέρβις ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η επιλογή ενός μεταχειρισμένου οχήματος σε σχέση με τη φιλικότητα του προς το περιβάλλον. Παγκόσμια υπάρχει μια ειδική μέριμνα σχετικά με την μείωση των ρύπων και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Συνεπώς, οι προδιαγραφές για τις εκπομπές καυσαερίων των οχημάτων έχουν αυστηρές προδιαγραφές ενώ ισχυρό μερίδιο της αγοράς λαμβάνουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η μακροχρόνια χρήση τους θα επιφέρει θετικό πρόσημο στο περιβάλλον και την κοινωνία.

 

Τα θετικά και αρνητικά στοιχεία γύρω από την απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου

κατακλύζουν την σκέψη κάθε υποψήφιου αγοραστή. Η εποχή της αλλαγής, στην οποία βρισκόμαστε, ενδυναμώνει τις ενστάσεις για την μεταπήδηση από βενζινοκίνητα/πετρελαιοκίνητα σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Υπολογισμοί σχετικά με το κόστος σέρβις ηλεκτρικών αυτοκινήτων και πόρων αποθαρρύνουν όσους οδηγούς σκέφτονται να κινηθούν ηλεκτρικά. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια γενική εικόνα σχετικά με τα κόστη συντήρησης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.  

 

Ποιο είναι το κόστος σέρβις ηλεκτρικών αυτοκινήτων 

 Θες να γνωρίζεις τη ρεαλιστική εικόνα της συντήρησης ενός ηλεκτροκίνητου πριν προβείς σε μια αλλαγή; Απόλυτα λογικό και προνοητικό. Στην carbrokers.gr κατανοούμε τον προβληματισμό σου. Γι’ αυτό σου παρουσιάζουμε πόσο κοστίζει το σέρβις ηλεκτρικών αυτοκινήτων χαρίζοντας σου ένα ακόμα πλεονέκτημα για την αγορά του. 

 

Μειωμένα κόστη συντήρησης λόγω κατασκευής

Όσο κι αν μοιάζει οξύμωρο, αντίθετα με τη δημοφιλή παρανόηση των τελευταίων ετών, τα ηλεκτρικά έχουν ένα “απλοϊκό” κατασκευαστικά αμάξωμα, με λιγότερα εξαρτήματα, σε σχέση με τα συμβατικά αυτοκίνητα. Αυτό ακριβώς το γεγονός μειώνει σε εξαιρετικό βαθμό τα κόστη σέρβις. Συγκεκριμένα, εν απουσία του κινητήρα εσωτερικής καύσης, αυτόματα σταματάμε να ανησυχούμε για φίλτρα καυσίμου, λάδια κινητήρα, μπουζί και… καμένες φλάντζες. 

 

Κόστος ανταλλακτικών και εγγύηση μπαταρίας

Το κόστος των ανταλλακτικών προκύπτει αναλόγως του τιμοκαταλόγου της κάθε εταιρείας. Συνήθως, κατά τον πρώτο χρόνο χρήσης, θα χρειαστεί να αλλαχτεί μόνο το φίλτρο καμπίνας. Ενώ με την πάροδο των χρόνων προστίθεται στη λίστα του σέρβις συντήρησης η αλλαγή των υγρών φρένων. Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι κατασκευαστές μας καθησυχάζουν σχετικά εφόσον παρέχουν από 8 έως 10 χρόνια εγγύηση. 

 

Κόστος ετήσιου σέρβις

Μπορείτε να βρείτε ηλεκτρικό αυτοκίνητο με κόστος σέρβις για τον πρώτο χρόνο χρήσης στα 18€. Η πιο τσιμπημένη τιμή, ανάλογα πάντα με την εταιρία παραγωγής, είναι περίπου στα 120€. Το κόστος προκύπτει για περίπου κάθε 15.000χλμ. Τα ποσά αυτά ξαφνιάζουν ευχάριστα ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν προϋπολογίσει στα πάγια έξοδα τους την συντήρηση του οχήματος τους. 

 

 Η λεγόμενη απόσβεση από την αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, με βάση τους παραπάνω υπολογισμούς αποκτά ισχυρή βάση. Εάν φλερτάρετε με την αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου αλλά έχετε ενδοιασμούς μπορείτε να προσανατολίσετε την έρευνα αγοράς σας σε μεταχειρισμένα οχήματα. Στην carbrokers.gr μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μεταχειρισμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την Γερμανία. Πρόκειται για μια αγορά η οποία προσφέρει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση καθώς έχουν μέση περίοδο χρήσης τα 2 χρόνια. Κάντε την έρευνα σας στο site μας, επιλέξτε όποιο σας ταιριάζει και αφήστε τις λοιπές διαδικασίες πάνω μας. Αναλαμβάνουμε τους τεχνικούς ελέγχους, την μεταφορά του οχήματος από το εξωτερικό στην Ελλάδα και όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για να έρθει στην κατοχή σας. Ακόμα και να σας το παραδώσουμε στο χώρο σας, χωρίς περαιτέρω ταλαιπωρία!

 

Για να αποκτήσετε το νέο σας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τη Γερμανία, καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest