Θέλεις να αγοράσεις αυτοκίνητο εύκολα & απλά; Μάθε πώς!

θέλεις-να-αγοράσεςι-αυτοκίνητο-εύκολα-και-απλά-μάθε-πώς

Ήρθε η ώρα να αγοράσεις το αυτοκίνητό σου. Λίγο το ότι οι ανάγκες σου άλλαξαν, λίγο ότι θέλεις να κάνεις ένα νέο “welcome” στη ζωή σου και να ανανεωθείς, πάντως το στοίχημα για το νέο όχημα, παραμένει.

Το ίδιο όμως και τα ερωτηματικά. Ποιο είναι το κόστος για τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου; Πώς γίνεται να περάσω ΚΤΕΟ, χωρίς να χάσω όλη μου τη μέρα; Μπορώ να κάνω μετοικεσία οχήματος, χωρίς να έχω πονοκέφαλο από τη γραφειοκρατία; Κι αν επιλέξω την εισαγωγή αυτοκινήτου από το εξωτερικό, τι γίνεται με τον τεχνικό έλεγχο και το τελωνείο;

Απλές διαδικασίες, εύκολες αγορές

Προτού αρχίσεις να αγχώνεσαι ή να φωνάζεις «βοήθεια» από τη χαρτούρα και το τρέξιμο στο οποίο πρέπει να καταφύγεις, ρώτησε τους Carbrokers. Η ομάδα μας απαρτίζεται από ειδικούς συμβούλους στον χώρο του αυτοκινήτου, ενώ διαθέτουμε ένα εξαιρετικά μεγάλο δίκτυο συνεργασιών σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

Μέσα από ένα σύστημα απλών διαδικασιών που έχουμε δομήσει, παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, αφήνοντας καθημερινά δεκάδες ευχαριστημένους ανθρώπους με τις αγορές τους.

Ποιες είναι οι διαδικασίες αυτές; Πώς καταφέρνουμε να αντικαθιστούμε τον «πονοκέφαλο» μιας σημαντικής αγοράς με χαμόγελα;

Αναλαμβάνουμε όλα τα διαδικαστικά για το αυτοκίνητό σου

Ο καθημερινός μας αγώνας να χωρέσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις στον χρόνο που διαθέτουμε, είναι μεγάλος. Το ίδιο όμως και το άγχος που συχνά μας συνοδεύει. Για να σε απαλλάξουμε από όσο στρες μπορούμε, αναλαμβάνουμε όλα τα διαδικαστικά που συνοδεύουν την αγορά του αυτοκινήτου σου.

  1. Το μόνο που θα χρειαστούμε από σένα, είναι να μας δείξεις ποιο όχημα θέλεις να αγοράσεις (επιβατικό ή επαγγελματικό, μοτοσυκλέτα ή ό,τι άλλο θέλεις εσύ)

Ακόμη κι αν δεν έχεις αποφασίσει, έχεις στη διάθεσή σου μια πληθώρα από επιλογές στο website μας. Διαλέγεις αυτό που θεωρείς ότι εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου και επικοινωνείς μαζί μας.

  1. Σε ενημερώνουμε για το συνολικό κόστος κάθε ενέργειας

Για να βρίσκεσαι εδώ, το ξέρεις ήδη. Δεν είναι μόνο το κόστος αγοράς ή της μετοικεσίας αυτοκινήτου σου. Είναι όλα τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να έχεις συγκεντρώσει αλλά και πολλές ενέργειες που τα συνοδεύουν (τελωνειακοί δασμοί, ΚΤΕΟ, πινακίδες κ.ά.). Για να έχεις τον έλεγχο των κινήσεών σου, πρέπει να έχεις και γνώση για όλα τα κόστη.

Ως εκ τούτου, εμείς σε ενημερώνουμε εκ των προτέρων για το συνολικό κόστος που θα έχει η αγορά ή η μεταφορά του οχήματός σου, μαζί με όλα τα παρελκόμενα.

  1. Αναλαμβάνουμε εμείς τον τεχνικό έλεγχο

Ολοένα και περισσότεροι είναι όσοι επιλέγουν την αγορά αυτοκινήτου από το εξωτερικό. Μια από τις πρώτες χώρες σε προτίμηση για αγορά είναι η Γερμανία. Κάποιοι από τους λόγους, για τους οποίους προτιμούν την ευρωπαϊκή αυτή χώρα είναι γιατί τα οχήματά τους βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, ενώ τα βρίσκει κανείς σε εξαιρετικές τιμές.

Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση όμως, πρέπει να είμαστε σίγουροι για την ακριβή κατάσταση του οχήματος. Γι’ αυτό, σου παραδίδουμε μια αναλυτική αναφορά 15 σελίδων, που πιστοποιεί ότι έχει πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος κάθε σημείου του οχήματος. Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι έλεγχοι για:

  • Απαραίτητα έγγραφα
  • Κατάσταση κινητήρα
  • Σύστημα ψύξης & πέδησης
  • Αισθητικές λεπτομέρειες (σαλόνι, χρώμα, εξωτερικό τμήμα) κ.ά.
  • Ηλεκτρολογικές λειτουργίες
  1. Εκτελωνισμός / Μεταφορά οχήματος, ΚΤΕΟ, πινακίδες, άδεια κυκλοφορίας

Μην σε πιάνει καρδιά σου μόνο στη σκέψη! Γιατί οι άνθρωποι της Carbrokers αναλαμβάνουν όλες αυτές τις χρονοβόρες, γραφειοκρατικές διαδικασίες για σένα. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.

Αν υποθέσουμε ότι έχεις αγοράσει αυτοκίνητο από το εξωτερικό, τότε πρέπει να καταβάλεις τον απαραίτητο δασμό στο τελωνείο μέσα σε 15 μέρες. Ακολουθεί η διαδικασία του ΚΤΕΟ και η έκδοση όλων των απαραίτητων εγγράφων που τη συνοδεύουν, ενώ σειρά έχουν η έκδοση των πινακίδων και η άδεια κυκλοφορίας.

Σε απαλλάσσουμε από όλες αυτές τις διαδικασίες και τρέχουμε εμείς τις γραφειοκρατικές αυτές διεργασίες, με σκοπό να κάνουμε το όχημά σου έτοιμο να οργώσει τους δρόμους.

  1. Σου παραδίδουμε το αυτοκίνητο με το κλειδί στο χέρι

Στόχος μας είναι πάντοτε να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες μια εύκολη, γρήγορη και απλή διαδικασία για όσους μας εμπιστεύονται. Φροντίζουμε, λοιπόν, να το κάνουμε από την αρχή μέχρι το τέλος.

Γι’ αυτό, μόλις το όχημα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει, το φέρνουμε στην πόρτα σου!

Άριστη εξυπηρέτηση, καθημερινά δίπλα σας

Έχεις απορίες; Ρώτησέ μας ανά πάσα στιγμή! Οι σύμβουλοί μας είναι στη διάθεσή σου, για να συζητήσετε μαζί όποιες επιπλέον ερωτήσεις έχεις. Χωρίς περίπλοκες ορολογίες και πάντοτε με ευγένεια, σου παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεσαι.

Θέλεις να αγοράσεις το δικό σου αυτοκίνητο; Κάλεσέ μας στο 2130996004 ή επικοινώνησε μαζί μας εδώ και θα σε καλέσουμε άμεσα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest