Πολυτελή αυτοκίνητα & επιτυχημένοι άνδρες: Γιατί πάνε μαζί;

επιτυχημένοι-άνδρες-και-πολυτελή-αυτοκίνητα

Θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει ότι οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες συνήθως έχουν και πολυτελή αυτοκίνητα, σωστά; Δεν είναι μύθος και ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό δεν είναι σίγουρα ο πιο προφανής, ότι δηλαδή «έχουν την οικονομική δυνατότητα για να τα αγοράσουν».

Υπάρχει κάτι το μοναδικό αλλά και αρκετά… παράδοξο με ανθρώπους οι οποίοι πετυχαίνουν πολύ στον επιχειρηματικό τομέα, βγάζοντας πολλά χρήματα. Όλες τους οι οικονομικές επιτυχίες γεννούν ακόμη περισσότερο. Δεν συμπεριφέρονται στις απολαβές τους σαν ένα μέσο για να ζουν και να βγάζουν την καθημερινότητά τους, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους από εμάς. Αντίθετα, βλέπουν τον πλούτο ως ένα μέσο, για να τον πολλαπλασιάσουν. Έτσι, επενδύουν ξανά και ξανά, παράγοντας ολοένα και περισσότερα εγχειρήματα.

Προσελκύεις ανθρώπους; Προσελκύεις και χρήματα

Πώς καταφέρνουν οι επιχειρηματίες να προσελκύσουν όλες αυτές τις όμορφες κυρίες, τους επενδυτές, τα επιχειρηματικά συμβόλαια και να διατηρούν τις τσέπες τους γεμάτες; Αντίστοιχα, πώς οι ισχυρές, όμορφες και πολυπόθητες κυρίες καταφέρνουν να παραμένουν λαμπερές και να έχουν στη ζωή τους άλλους πολυπόθητους συντρόφους; Λοιπόν, η απάντηση είναι απλή. Ο τρόπος ζωής τους προσελκύει ακόμη περισσότερα χρήματα.

Βλέπεις, έχουν μια νοοτροπία οικοδόμησης πλούτου που προσελκύει χρήματα από παντού. Κάθε φορά που παίρνουν περισσότερα χρήματα, φυτεύουν έναν ακόμη «σπόρο», για να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο. Και αυτό είναι που τους επιτρέπει να έχουν μια άνετη ζωή.

Όμως, η επιτυχία είναι ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα και δεν έρχεται μόνο από τα ίδια τα χρήματα. Έρχεται κατά βάση μέσα από τις κατάλληλες γνωριμίες, την ανάπτυξη σχέσεων με άλλους ανθρώπους και τέλος, με σκληρή δουλειά, ταλέντο και άλλα.

Γιατί το πολυτελές αυτοκίνητο θεωρείται επένδυση;

Ας πούμε ότι είσαι ένας άνθρωπος των επενδύσεων κι έχεις μια πολύ σημαντική συνάντηση, η οποία όμως τελικά δεν πάει όσο καλά θα ήθελες.  Η συνάντηση έχει πλέον τελειώσει και όλοι κατευθύνονται προς το αυτοκίνητό τους. Ομοίως κι εσύ προς το δικό σου. Γυρνάς και παρατηρείς τους υπόλοιπους να σε κοιτάζουν επίμονα. Μέχρι που ένας από αυτούς έρχεται προς το μέρος σου και σε ρωτάει πληροφορίες για το αυτοκίνητό σου. Και τότε, δημιουργείται ένα επιπλέον ενδιαφέρον για το άτομό σου, για μια συνέχεια στη μεταξύ σας επικοινωνία κ.ο.κ.

Όσο κι αν μοιάζει με σενάριο για ταινία μικρού μήκους, δεν είναι. Γιατί η εικόνα μας πολύ συχνά επηρεάζει τους γύρω μας, δείχνοντας πράγματα για την προσωπικότητα, τη δουλειά μας, τις συνήθειες και τις αδυναμίες μας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι στις συνεντεύξεις για εργασία ή σε μεγάλες εταιρείες υπάρχει συγκεκριμένο dress code. Κι έτσι, δεν σημαίνει ότι «το big boss» ενθουσιάζεται για το αυτοκίνητο. Μπορεί όλες οι συζητήσεις για τα χιλιόμετρα που πιάνει, για τις στροφές που ανεβάζει, τα καθίσματα, το πόσο καίει, το πού έχεις πάει με αυτό να είναι αντικείμενα προς συζήτηση. Αλλά κάτι ακόμη πιο σημαντικό, είναι το κύρος που σου προσδίδει και η αποδοχή που παίρνεις από τους άλλους.

Γιατί ένας τέτοιος, άρρητος κώδικας να μην ισχύει για την επιχειρηματική επιτυχία, σε συνάρτηση με ένα μοναδικό όχημα;

Το τέλειο αυτοκίνητο για σένα

Αν, με βάση τα παραπάνω, συμφωνήσουμε στο ότι τα αυτοκίνητα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο πώς μας βλέπουν οι άλλοι, καταλαβαίνουμε ότι το «σωστό αυτοκίνητο» δεν είναι το ίδιο για όλους. Ναι, ακόμη κι όταν είναι πολυτελές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες κατηγοριοποιούν τα αυτοκίνητα σε υπερπολυτελή, high-end, mid και entry.

Άλλο αυτοκίνητο, λοιπόν, αγοράζει ένας επιτυχημένος, αλλά νέος επιχειρηματίας και κάτι εντελώς διαφορετικό κάποιος που βρίσκεται εδώ και χρόνια στον εργασιακό στίβο. Δημοφιλή brands στην κατηγορία των πολυτελών οχημάτων είναι τα Lexus, Volvo, BMW και Mercedes Benz. Όμως, υπάρχουν κι άλλες μάρκες, γνωστές για την πολυτέλεια και τη μοναδικότητα που προσφέρουν. Τέτοια παραδείγματα είναι η Jaguar, η Maserati, η Aston Martin και φυσικά, η Rolls Royce.

Το κατάλληλο, μοναδικό και fancy αυτοκίνητο είναι σοβαρή υπόθεση και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την πορεία ανθρώπων που επιδιώκουν να φθάνουν όλο και πιο ψηλά. Γι’ αυτό, πάντοτε προτείνεται μια προσεκτική έρευνα και η συμβουλή των ειδικών.

Θέλεις να αγοράσεις το δικό σου πολυτελές αυτοκίνητο; Κάλεσέ μας στο 2130996004 ή επικοινώνησε μαζί μας εδώ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest