Πότε συμφέρει η αγορά αυτοκινήτου από το εξωτερικό;

συμφέρουσα λύση για το νέο σας αυτοκίνητο

Το κεφάλαιο που θα δαπανήσετε για το όχημα που σας ενδιαφέρει πρέπει να κατανεμηθεί ανάλογα ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ ταυτόχρονα έχετε κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Η σύγκριση τιμών και η ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς είναι τα εφόδια σας για την κατάλληλη επιλογή του μελλοντικού σας αυτοκινήτου. Εάν σκέφτεστε να απευθυνθείτε στην αγορά μεταχειρισμένων του εξωτερικού, η συνεργασία σας με την carbrokers.gr αποτελεί την πλέον συμφέρουσα λύση για το νέο σας αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, μπορεί να αφαιρέσει το περιττό βάρος της εισαγωγής αυτοκινήτου και να σας διευκολύνει με όλες τις διαδικασίες για αγορά αυτοκινήτου από το εξωτερικό. Εν τέλει θα έχετε εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα,  από όσα θα δαπανούσατε στην εγχώρια αγορά ενώ η επιλογή σας θα σας δικαιώσει πλήρως.

Αγορά αυτοκινήτου από το εξωτερικό & επιλογές

Αναλογιστείτε την πληθώρα πολυτελών αυτοκινήτων που υπάρχουν στην ευρωπαϊκή αγορά και πόσες επιλογές έχετε. Είναι σίγουρο ότι ανάμεσα στα διαθέσιμα μοντέλα θα βρείτε αυτό των ονείρων σας. Η ποιότητα συντήρησης, ο ενδελεχής ποιοτικός έλεγχος, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και ο εξοπλισμός περιφερειακών συστημάτων  που διαθέτουν τα αυτοκίνητα του εξωτερικού θα σας πείσουν για την επιλογή σας.

Συνυπολογίζοντας τις αναμονές παράδοσης στα καινούργια αυτοκίνητα, η επένδυση στην εισαγωγή μεταχειρισμένων θα σας αποφέρει συνολικό κέρδος. Η μικρή αναμονή κάποιων εβδομάδων για ένα αξιόπιστο πολυτελές όχημα θα σας ανταμείψει. Έχουμε την ευθύνη να σας καθοδηγήσουμε ως προς την πιο συμφέρουσα επιλογή οχήματος από όλες τις απόψεις. Πρακτικά, θα έχετε την βοήθεια ενός «μεσίτη αυτοκινήτων» σε κάθε σας βήμα. Έτσι, θα εκμηδενίσετε τις μετακινήσεις σε αντιπροσωπείες του εξωτερικού και τις επικοινωνίες με τους πωλητές εκτός χώρας.

Διαδικασίες ελέγχου και εισαγωγής για την αγορά αυτοκινήτου από το εξωτερικό

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε αυτοκίνητο σας ενδιαφέρει από την μεγαλύτερη αγορά την Ευρώπης μέσα από τα site: www.mobile.de και www.autoskout24.com. Ολοκληρώνοντας την διαδικασία επιλογής έχετε ήδη εξοικονομήσει τα χρήματα που θα δαπανούσατε για την αμοιβή κάποιου μεσάζοντα. Η πλειοψηφία των οχημάτων που θα βρείτε στις συγκεκριμένες σελίδες προσφέρουν άκρως ανταγωνιστική τιμή και ποιότητα κατάστασης του αυτοκινήτου, σε σύγκριση με ένα ίδιο στην ελληνική αγορά.

Είναι ευθύνη μας, να έχετε ενημέρωση για όλα τα κόστη του οχήματος ώστε να έχει νόμιμη κυκλοφορία στην Ελλάδα. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε διάφορες ιστοσελίδες στην εγχώρια αγορά και να συγκρίνετε τις τιμές ώστε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας.

Το πλεονέκτημα που αποκτάτε επιλέγοντας την carbrokers.gr είναι ότι αποφεύγετε άσκοπες μετακινήσεις σε μια χώρα η οποία έχει τεράστιες αποστάσεις. Επικοινωνούμε εμείς με τον επαγγελματία που πουλάει το όχημα που σας ενδιαφέρει και κανονίζουμε όλη την διαδικασία, από την διαπραγμάτευση της τιμής έως και τα γραφειοκρατικά ζητήματα. Ακόμη, αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση του εκτελωνισμού και την έκδοση ελληνικών πινακίδων.

Εγγύηση μηχανικής βλάβης

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα με την αγορά αυτοκινήτου από το εξωτερικό

Η carbrokers.gr μπορεί να εκτελέσει μια σειρά βημάτων εκ μέρους σας ούτως ώστε να μην αναλωθείτε σε μακρόσυρτες διαδικασίες και να δαπανήσετε χρήματα πέραν του αρχικού προϋπολογισμού. Η ακολουθία που εκτελούμε ξεκινά με τη σύγκριση του μοντέλου που βρήκατε στο εξωτερικό με το αντίστοιχο διαθέσιμο στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό να υπολογίσουμε κάθε πιθανό κόστος ώστε να προτείνουμε την πιο συμφέρουσα λύση. Σειρά έχει ο έλεγχος της αξιοπιστίας του επαγγελματία. Ιδιαίτερη αξία έχει η διαδικασία του τεχνικού ελέγχου από εξειδικευμένη γερμανική εταιρεία η οποία κατέχει την πιστοποίηση TUVRheinland-FSP. Για τη διασφάλιση των ευρημάτων, σας αποστέλλουμε γραπτώς τον αναλυτικό τεχνικό έλεγχο με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο email σας.

Με την ολοκλήρωση των διαδικαστικών βημάτων προχωράτε στην εξόφληση του αυτοκινήτου τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς των χρημάτων, θα παραλάβετε την απόδειξη πληρωμής με όλα τα στοιχεία της αγοραπωλησίας. Τέλος, όσον αφορά την μεταφορά του οχήματος από το εξωτερικό στην Ελλάδα, αυτό τοποθετείται σε ειδική αυτοκινητάμαξα η οποία φέρει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά του. Με την άφιξη του οχήματος στην Ελλάδα μπορείτε να προβείτε σε επιπλέον έλεγχο με επαγγελματία μηχανικό της επιλογής σας. Αναφορικά με τις ενέργειες για τον εκτελωνισμό, το ΚΤΕΟ και την ταξινόμηση μπορούμε να διασφαλίσουμε την ορθή εκτέλεση τους. Η carbrokers.gr μπορεί να αναλάβει αυτή τη σειρά διαδικασιών χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση.

Αγορά αυτοκινήτου Γερμανίας έναντι Ελλάδας

Αγορά αυτοκινήτου από το εξωτερικό με την carbrokers.gr

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει την εισαγωγή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κατά παραγγελία. Για την απόκτηση νέων μεταχειρισμένων οχημάτων από το εξωτερικό, καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

 

Αγοράστε αυτοκίνητο από Γερμανία

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest