Μεταχειρισμένα φορτηγά έως 3,5 τόνους

Επαγγελματικό αυτοκίνητο έως 3,5 τόνους

Μια σημαντική επένδυση για αρκετές επιχειρήσεις αποτελεί η επιλογή και αγορά ενός επαγγελματικού οχήματος. Η μεταφορά φορτίων είναι αρκετά απαιτητική ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του φορτίου. Ένα αξιόπιστο επαγγελματικό μεταχειρισμένο φορτηγό που να έχει δυνατότητες ανάλογες με αυτές της επιχείρησης και να αποτελεί «βιτρίνα» της επιχείρησης μας είναι αυτό που χρειάζεστε.

Ένα σημαντικό ποσοστό από τα μεταχειρισμένα φορτηγά που κυκλοφορούν ανήκουν στην κατηγορία κάτω των 3,5 τόνων. Μικρά φορτηγά και pick ups, αγροτικά, κτλ. εξυπηρετούν καθημερινά ποικίλες ανάγκες από ταχυδρομικές μεταφορές μέχρι μεταφορές αγροτικών προϊόντων, υλικών και εμπορευμάτων. Τα οχήματα αυτά είναι απαραίτητο να είναι αξιόπιστα, να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές ανάλογα με τον τύπο του φορτίου, να κάνουν την διαδικασία της μεταφοράς ασφαλή και να είναι οικονομικά σε σχέση με την κατανάλωση καυσίμου.

 

Μεταχειρισμένα φορτηγά έως 3,5 τόνους με την εγγύηση της γερμανικής αγοράς

Αν τα επαγγελματικά αυτοκίνητα είναι εργαλεία για τη δουλειά σας, τότε μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Η αγορά που αφορά τα μεταχειρισμένα φορτηγά απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και χρόνο ώστε να καταλήξει κανείς στην καλύτερη ανά περίπτωση επιλογή. Νιώστε σίγουροι για την δική σας επιλογή και εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο. Εμπιστευτείτε την εμπειρία της carbrokers που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε  το καταλληλότερο μεταχειρισμένο φορτηγό απευθείας από την αξιόπιστη αγορά μεταχειρισμένων της Γερμανίας. Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να επιλέξετε τα μεταχειρισμένα φορτηγά της αρεσκείας σας από τις καθόλα έγκυρες ιστοσελίδες γερμανικών μεταχειρισμένων οχημάτων www.mobile.de και www.autoskout24.com.

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για εσάς, αφού καταλήξετε στο όχημα που σας ενδιαφέρει.

  • Μεταφορά οχήματος
  • Δήλωση Δ.Α.Ο
  • Εκτελωνισμός
  • ΚΤΕΟ εισαγόμενου οχήματος
  • Έκδοση ελληνικών πινακίδων

Τα παραπάνω βήματα εξασφαλίζουν ώστε η εισαγωγή να είναι σύμφωνη με τη νομική και φορολογική διαδικασία.

 

Αναλαμβάνουμε μια σειρά διαδικασιών για την εισαγωγή του μεταχειρισμένου επαγγελματικού οχήματος μέχρι να φτάσει στα χέρια σας.

Πείτε μας τι χρειάζεστε και αφήστε τις διαδικαστικές λεπτομέρειες και τον τεχνικό έλεγχο στους ειδικούς της carbrokers. Πρώτα απ’ όλα  συγκρίνουμε το μοντέλο με το ίδιο στην Ελλάδα (εφόσον βέβαια υπάρχει) και υπολογίζουμε όλα τα κόστη. Είναι αρχή μας να ελέγχουμε την αξιοπιστία του επαγγελματία από τον οποίο θα αγοράσουμε. Σειρά έχει ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος. Η εξειδικευμένη γερμανική εταιρεία με πιστοποίηση TUVRheinland-FSP, διενεργεί τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο. Μετά τον έλεγχο θα λάβετε την αναλυτική λεπτομερή παρουσίαση και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο email σας. Προχωρώντας στην αγορά, με την ολοκλήρωση της πληρωμής, θα παραλάβετε την απόδειξη με όλα τα στοιχεία της αγοραπωλησίας. Η μεταφορά του αυτοκινήτου από οπουδήποτε στην Ευρώπη είναι υπόθεση μας, με πλήρη πανευρωπαϊκή ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη μεταφορά.  Σε άριστους χρόνους παράδοσης, παραλαμβάνετε το νέο σας όχημα.

 

Επικοινωνία με την carbrokers

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει την εισαγωγή του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας κατά παραγγελία. Για την απόκτηση νέων μεταχειρισμένων οχημάτων από το εξωτερικό, καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς. Άμεσα – Εγγυημένα – Ξέγνοιαστα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest