Μεταχειρισμένα φορτηγά έως 3,5 τόνους από Γερμανία: 5 λόγοι για να πείτε ναι

Επαγγελματικό αυτοκίνητο έως 3,5 τόνους

Μια σημαντική επένδυση για αρκετές επιχειρήσεις αποτελεί η επιλογή και αγορά ενός επαγγελματικού οχήματος. Η μεταφορά φορτίων είναι αρκετά απαιτητική ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του φορτίου. Ένα αξιόπιστο επαγγελματικό μεταχειρισμένο φορτηγό που να έχει δυνατότητες ανάλογες με αυτές της επιχείρησης και να αποτελεί «βιτρίνα» είναι αυτό που χρειάζεστε.

Ένα σημαντικό ποσοστό από τα μεταχειρισμένα φορτηγά που κυκλοφορούν ανήκουν στην κατηγορία κάτω των 3,5 τόνων. Μικρά φορτηγά και pick ups, αγροτικά, κτλ. εξυπηρετούν καθημερινά ποικίλες ανάγκες από ταχυδρομικές μεταφορές μέχρι μεταφορές αγροτικών προϊόντων, υλικών και εμπορευμάτων. Τα οχήματα αυτά είναι απαραίτητο να είναι αξιόπιστα, να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές ανάλογα με τον τύπο του φορτίου, να κάνουν την διαδικασία της μεταφοράς ασφαλή και να είναι οικονομικά σε σχέση με την κατανάλωση καυσίμου.

Μεταχειρισμένα φορτηγά έως 3,5 τόνους με την εγγύηση της γερμανικής αγοράς – 5 λόγοι να τα προτιμήσετε

Αν τα επαγγελματικά αυτοκίνητα είναι εργαλεία για τη δουλειά σας, τότε μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Η αγορά που αφορά τα μεταχειρισμένα φορτηγά απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και χρόνο, ώστε να καταλήξει κανείς στην καλύτερη ανά περίπτωση επιλογή. Εμείς εντοπίσαμε 5 καλούς λόγους για να προτιμήσετε τη Γερμανική αγορά για την απόκτηση ενός φορτηγού.

 1. Καλύτερος εξοπλισμός: Τα μεταχειρισμένα φορτηγά από τη Γερμανία είναι συνήθως εξοπλισμένα με τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, όπως συστήματα ασφάλειας, συστήματα πλοήγησης και συστήματα ψυχαγωγίας. Αυτό μπορεί να σάς βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να βελτιώσετε την ασφάλεια των εργαζομένων σας.
 2. Υψηλότερη ποιότητα: Τα γερμανικά φορτηγά είναι γνωστά για την υψηλή τους ποιότητα κατασκευής. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να διαρκέσουν περισσότερο και να απαιτήσουν λιγότερη συντήρηση από τα φορτηγά άλλων χωρών.
 3. Πιο οικονομικά: Τα μεταχειρισμένα φορτηγά από τη Γερμανία είναι συχνά φθηνότερα από τα καινούργια φορτηγά. Αυτό μπορεί να σάςβοηθήσει  να εξοικονομήσετε χρήματα και να αυξήσετε τα κέρδη σας.
 4. Πιο εύκολη πρόσβαση: Η Γερμανία είναι μια εύκολα προσβάσιμη χώρα για τους επαγγελματίες από την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο φορτηγό από τη Γερμανία και να το μεταφέρετε με τη βοήθεια της carbrokers στην Ελλάδα με σχετικά χαμηλό κόστος.
 5. Μεγαλύτερη ποικιλία: Η Γερμανία έχει μια μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων φορτηγών έως 3,5 τόνων. Αυτό σημαίνει ότι ως επαγγελματίας μπορείτε να βρείτε το φορτηγό που ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Νιώστε σίγουροι ότι η αγορά αυτοκινήτου από Γερμανία συμφέρει και εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο. Εμπιστευτείτε την εμπειρία της carbrokers που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε  το καταλληλότερο μεταχειρισμένο φορτηγό απευθείας από την αξιόπιστη αγορά μεταχειρισμένων της Γερμανίας.

 • Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι να επιλέξετε τα μεταχειρισμένα φορτηγά της αρεσκείας σας από τις καθόλα έγκυρες ιστοσελίδες γερμανικών μεταχειρισμένων οχημάτων www.mobile.de
 • και www.autoskout24.com.

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για εσάς, αφού καταλήξετε στο όχημα που σας ενδιαφέρει.

Τα παραπάνω βήματα εξασφαλίζουν ώστε η εισαγωγή να είναι σύμφωνη με τη νομική και φορολογική διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη: Εισαγωγή μεταχειρισμένων επαγγελματικών τουριστικών οχημάτων από Γερμανία

Πώς είναι η συνεργασία με την carbrokers

Πείτε μας τι χρειάζεστε και αφήστε τις διαδικαστικές λεπτομέρειες και τον τεχνικό έλεγχο στους ειδικούς της carbrokers.

 1. Πρώτα απ’ όλα  συγκρίνουμε το μοντέλο με το ίδιο στην Ελλάδα (εφόσον βέβαια υπάρχει) και υπολογίζουμε όλα τα κόστη. Είναι αρχή μας να ελέγχουμε την αξιοπιστία του επαγγελματία από τον οποίο θα αγοράσουμε και να βρίσκουμε πότε όντως συμφέρει η αγορά οχήματος από το εξωτερικό.
 2. Σειρά έχει ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος. Η εξειδικευμένη γερμανική εταιρεία με πιστοποίηση TUVRheinland-FSP, διενεργεί τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο.
 3. Μετά τον έλεγχο θα λάβετε την αναλυτική λεπτομερή παρουσίαση και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο email σας.
 4. Προχωρώντας στην αγορά, με την ολοκλήρωση της πληρωμής, θα παραλάβετε την απόδειξη με όλα τα στοιχεία της αγοραπωλησίας.
 5. Η μεταφορά του αυτοκινήτου από οπουδήποτε στην Ευρώπη είναι υπόθεση μας, με πλήρη πανευρωπαϊκή ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη μεταφορά.  Σε άριστους χρόνους παράδοσης, παραλαμβάνετε το νέο σας όχημα.

Διαβάστε ακόμη: Τι διαφορά έχει η αγορά μεταχειρισμένων της Γερμανίας από την αντίστοιχη της Ελλάδας

Επικοινωνία με την carbrokers

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει την εισαγωγή του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας κατά παραγγελία. Για την απόκτηση νέων μεταχειρισμένων οχημάτων από το εξωτερικό, καλέστε μας στο 2130996004. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest