Μεταχειρισμένα επαγγελματικά αυτοκίνητα & εισαγωγή από Γερμανία

Εισαγωγή μεταχειρισμένων επαγγελματικών αυτοκινήτων

Τα επαγγελματικά οχήματα αποτελούν το βασικό εργαλείο της δουλειάς σας και μια μακροχρόνια επένδυση για την επιχείρηση σας. Στην carbrokers.gr το γνωρίζουμε αυτό και μπορούμε με την εμπειρία μας να σας διευκολύνουμε με την εισαγωγή μεταχειρισμένων επαγγελματικών αυτοκινήτων κατά παραγγελία.

Η τεράστια ποικιλία της ευρωπαϊκής αγοράς σε μεταχειρισμένα επαγγελματικά αυτοκίνητα, δίνει μια ευρεία δυνατότητα επιλογής σε διάφορα μοντέλα, αναλόγως των αναγκών σας. Taxi, φορτηγά (βάρους 3,5 – 7,5 τόνων, με γερανό ή καρότσα), βαν και γερανοφόρα μηχανήματα παντός τύπου και διαστάσεων μπορούν να εισαχθούν από την εταιρεία μας και να ενισχύσουν τον στόλο σας.

Μεταχειρισμένα επαγγελματικά αυτοκίνητα – εισαγωγή

Επισκεπτόμενοι γερμανικές σελίδες πώλησης οχημάτων, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταχειρισμένα επαγγελματικά αυτοκίνητα μέσα από τη μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης. Δείτε μεταχειρισμένα επαγγελματικά αυτοκίνητα στο www.mobile.de και το www.autoskout24.com. Μπορείτε να μας υποδείξετε το όχημα που σας ενδιαφέρει, ώστε να κινήσουμε τις διαδικασίες για την απόκτηση του.

Μεταχειρισμένα επαγγελματικά αυτοκίνητα της επιλογής σας στον χώρο σας

Ως πρώτο βήμα αναλαμβάνουμε να συγκρίνουμε τα μεταχειρισμένα επαγγελματικά αυτοκίνητα σε Γερμανία και Ελλάδα (αν υπάρχουν τα συγκεκριμένα μοντέλα) και υπολογίζουμε κάθε κόστος. Είναι αρχή μας να ελέγχουμε την αξιοπιστία του επαγγελματία από τον οποίο θα αγοράσουμε. Σειρά έχει ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος. Για την υλοποίηση του εμπιστευόμαστε την εξειδικευμένη γερμανική εταιρεία με πιστοποίηση TUVRheinland-FSP. Μετά τη διεξαγωγή του ελέγχου θα λάβετε την αναλυτική παρουσίαση με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο email σας. Εάν επιλέξετε να προχωρήσετε στην αγορά, μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, θα παραλάβετε την απόδειξη με όλα τα στοιχεία της αγοραπωλησίας.

Με την τακτοποίηση των παραπάνω, το νέο σας επαγγελματικό αυτοκίνητο τοποθετείται στην ειδική αυτοκινητάμαξα μεταφοράς που φέρει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά μεταφοράς οχημάτων. Η μεταφορά του αυτοκινήτου από οπουδήποτε στην Ευρώπη είναι υπόθεσή μας, με πλήρη πανευρωπαϊκή ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη μεταφορά και άριστους χρόνους παράδοσης.

Με την άφιξη του μεταχειρισμένου επαγγελματικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα μπορείτε προχωρήσετε σε έναν ακόμη έλεγχο του αμαξώματος με επαγγελματία μηχανικό της επιλογής σας. Η διαδικασία εκτελωνισμού, το ΚΤΕΟ και η ταξινόμηση είναι διαδικασίες που μπορούμε να αναλάβουμε εμείς χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση. Ολοκληρώνοντας όλη τη διαδικασία που περιλαμβάνει η εισαγωγή μεταχειρισμένων επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Μεταχειρισμένα επαγγελματικά αυτοκίνητα & γραφειοκρατικές διαδικασίες στον «αυτόματο πιλότο»

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει μια σειρά διαδικασιών, έπειτα από την επιλογή του οχήματος που σας ενδιαφέρει.

  • Μεταφορά οχήματος
  • Δήλωση Δ.Α.Ο
  • Εκτελωνισμός
  • ΚΤΕΟ εισαγόμενου οχήματος
  • Έκδοση ελληνικών πινακίδων

Είναι σημαντικό να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω βήματα ώστε η εισαγωγή να είναι σύμφωνη με τη νομική και φορολογική διαδικασία.

Γιατί να επιλέξετε τη γερμανική αγορά μεταχειρισμένων

Η αγορά της Γερμανίας διαθέτει πρόσφορο έδαφος για την αγορά ελάχιστα μεταχειρισμένων επαγγελματικών αυτοκινήτων. Η μικρή περίοδος χρήσης τους συμφωνεί με την ισχύουσα νομοθεσία για τους επιτρεπόμενους ρύπους. Αναλόγως των απαιτήσεων σας, μπορείτε να εξασφαλίσετε σε προσιτή τιμή ηλεκτρικά επαγγελματικά αυτοκίνητα. Επιλέγοντας ένα μεταχειρισμένο ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα, πρόκειται να κάνετε μια μακροπρόθεσμη επένδυση για την επιχείρηση σας. Η ηλεκτροκίνηση είναι η πλέον συμφέρουσα λύση αν αναλογιστούμε τις ανατιμήσεις των καυσίμων και τις αλλαγές της νομοθεσίας.

Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια για την επιλογή του επαγγελματικού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας από την Ευρώπη; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού οχήματος για εσάς.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest