Αγόρασε αυτοκίνητο από τη Γερμανία μένοντας στην άνεση του σπιτιού σου

Εισαγωγή μεταχειρισμένου οχήματος

Το ηλεκτρονικό εμπόριο τα τελευταία χρόνια ανθίζει και διευκολύνει καθημερινά τις συναλλαγές μας. Στο μυαλό μας ταυτόχρονα υπάρχουν  προϊόντα που γνωρίζουμε ότι δε θα μπορέσουμε ποτέ να τα αγοράσουμε online. Ή μάλλον έτσι νομίζουμε. Στις μέρες μας δε θα ακουστεί παράλογο εάν ανακοινώσετε στην παρέα σας ότι το νέο σας αυτοκίνητο είναι καθοδόν και θα το δείτε για πρώτη φορά όταν πάρετε τα κλειδιά έξω από το σπίτι σας.

Εισαγωγή μεταχειρισμένου οχήματος

Οι αναλυτικές περιγραφές, οι εγγυήσεις ποιότητας και οι επικοινωνίες με τεχνικούς και πωλητές μπορούν να σας διαβεβαιώσουν για την επιλογή σας. Μικρή σημασία έχει πλέον η χώρα προέλευσης του αυτοκινήτου καθώς τα πρωτόκολλα των ευρωπαϊκών χωρών είναι κοινά. Η Carbrokers μπορεί να εγγυηθεί για την ποιότητα του οχήματος που θα επιλέξετε. Η πολύχρονη εμπειρία μας στη γερμανική αγορά, όσον αφορά τις εισαγωγές αυτοκινήτων, θα σας φανεί χρήσιμη στην επιλογή και τον έλεγχο του οχήματος σας.

Το φορολογικό πλαίσιο στη χώρα μας και τα μοντέλα που βρίσκονται διαθέσιμα στις αγορές μεταχειρισμένων προτρέπουν πολλούς οδηγούς να επιλέξουν την εισαγωγή μεταχειρισμένου οχήματος. Τα γερμανικά μεταχειρισμένα συνήθως είναι νέας τεχνολογίας και έχει προηγηθεί μικρό διάστημα χρήσης. Πρόκειται για δυο πολύ σημαντικά στοιχεία σύμφωνα με τους νέους νόμους για την εκπομπή ρύπων. Στην ουσία η επιλογή μεταχειρισμένου οχήματος από το εξωτερικό συναγωνίζεται την εγχώρια αγορά καινούριων αυτοκινήτων και όχι απλά τις μάντρες οχημάτων.

Μέσω της σελίδας μας μπορείτε να ανακατευθυνθείτε σε έμπιστες σελίδες πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων της Γερμανίας. Εάν βρείτε μέσω αυτών το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει μπορείτε να μας ενημερώσετε ώστε να ακολουθήσουμε μια σειρά ενεργειών για να βεβαιώσουμε την ποιότητα του. Φυσικά η διαδικασία μπορεί να απλουστευτεί ακόμη παραπάνω αν θέλετε να αποφύγετε την γραφειοκρατίας μεταβίβασης και εισαγωγής. Στη carbrokers.gr  μπορούμε να αναλάβουμε όλα τα στάδια μέχρι να αποκτήσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας.

Τα βήματα που θα εκτελέσουμε μετά την επιλογή του αυτοκινήτου σας είναι τα εξής:
  • Συγκρίνουμε το μοντέλο με το ίδιο στην Ελλάδα (αν υπάρχει) και υπολογίζουμε κάθε κόστος
  • Ελέγχουμε την αξιοπιστία του επαγγελματία που θα αγοράσουμε και αναλαμβάνουμε κάθε ευθύνη.
  • Γίνεται ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος από εξειδικευμένη γερμανική εταιρεία με πιστοποίηση TUVRheinland-FSP. Σας αποστέλλουμε τον αναλυτικό τεχνικό έλεγχο με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο email σας.
  • Ακολουθεί η διαδικασία για την εξόφληση του αυτοκινήτου με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων, θα παραλάβετε την απόδειξη πληρωμής με όλα τα στοιχεία της αγοραπωλησίας.
  • Το αυτοκίνητο τοποθετείται στην ειδική αυτοκινητάμαξα μεταφοράς που φέρει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά μεταφοράς οχημάτων. Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά του.
  • Εφόσον φτάσει στην Ελλάδα μπορείτε να το ελέγξετε με επαγγελματία μηχανικό της επιλογής σας.
  • Διαδικασία εκτελωνισμού, ΚΤΕΟ, ταξινόμηση. Όλη αυτή τη διαδικασία μπορούμε να την αναλάβουμε εμείς χωρίς καμία επιπρόσθετη επιβάρυνση. Αποκτώντας το αυτοκίνητο από τη Γερμανία που επιθυμείτε.

 

Σχετικά με τους τελωνειακούς ελέγχους και την ανάλογη γραφειοκρατία μπορείτε να δείτε το άρθρο εδώ. Μπορούμε να διευκολύνουμε και σε αυτό το κομμάτι, με μηδενική ταλαιπωρία για εσάς καθώς αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες.

 

Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια για την επιλογή του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας από την Ευρώπη, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest