Εισαγωγή τροχόσπιτου από Γερμανία με την carbrokers

τροχόσπιτο από Γερμανία

Τα αυτοκινούμενα οχήματα συνδυάζουν μεταφορά και άνεση σε 4 ρόδες. Ίσως σας ξυπνήσουν αναμνήσεις από το τροχόσπιτο των γονιών σας αλλά σε μια μοντέρνα εκδοχή all-in-one. Η εισαγωγή τροχόσπιτου από Γερμανία απευθύνεται σε όσους τους αρέσουν τα ταξίδια και η εξερεύνηση αλλά δε μπορούν να αποχωριστούν τις ανέσεις τους.

Οι Έλληνες έχουν δείξει την αγάπη τους για το κάμπινγκ, τις διακοπές στην εξοχή και τα road trip με τροχόσπιτο. Πρόκειται για εικόνες που μας μεταφέρουν στις δεκαετίες του ’60-’70-’80 προσδίδοντας την ανάλογη ανεμελιά των εποχών αυτών. Εύλογα αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχουν τόσο λίγα τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα με ελληνικές πινακίδες, εφόσον είναι μια συνήθεια που ταιριάζει με την κουλτούρα μας;

Τα υψηλά τεκμήρια που υπήρχαν μέχρι πρότινος και οι ασύμφοροι δασμοί εισαγωγής αποτελούσαν αποτρεπτικούς παράγοντες, για να επενδύσει κάποιος στην «διαρκώς κινούμενη» μορφή διακοπών.

Υπάρχουν όμως καλά νέα. Οι νέοι νόμοι που εφαρμόστηκαν για τη μείωση των φόρων εισαγωγής και για την απαλλαγή μέτρησης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα θα αλλάξουν το μέχρι τώρα σκηνικό στη συγκεκριμένη αγορά. Η ζήτηση έχει αυξηθεί αρκετά, σύμφωνα με αντίστοιχες στατιστικές, σε σημείο που δεν υπάρχει αντίστοιχη προσφορά.

Τροχόσπιτο από Γερμανία – Αλλαγή της νομοθεσίας

Αν παλαιότερα σκεφτόσασταν να προτιμήσετε την αγορά του εξωτερικού για τροχόσπιτο αλλά είχατε αποτρεπτικούς παράγοντες να σας βαρύνουν, τα δεδομένα άλλαξαν. Στα ΦΕΚ του Ιουλίου 2020 θα βρείτε τα αντίστοιχα άρθρα για την απαλλαγή των αυτοκινούμενων από τα καυσαέρια και τη μείωση του φόρου εισαγωγής. Συγκεκριμένα, ο φόρος εισαγωγής μειώθηκε κατά 75%. Έτσι, το άλλοτε απαγορευτικό ποσό των 20.000€ μετατρέπεται σε περίπου 5.000€.

Εισαγωγή τροχόσπιτου από Γερμανία με μειωμένο κόστος

Στην carbrokers.gr σας προτείνουμε να απολαύσετε τις διακοπές σας, με εισαγωγή τροχόσπιτου από Γερμανία πολύ απλά γιατί σας συμφέρει η αγορά αυτοκινήτου από τη Γερμανία!

Έχοντας ως σημείο αναφοράς την αγορά της Γερμανίας, σας παρουσιάζουμε μια πληθώρα επιλογών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτοκινούμενα και συρόμενα τροχόσπιτα, καινούργια και μεταχειρισμένα. Μπορούμε να βοηθήσουμε στη μελέτη του κόστους εισαγωγής για μεταχειρισμένο, την εύρεση του οχήματος, στον τεχνικό έλεγχο και να το παραδώσουμε στη διεύθυνση σας. Μια ευκολία σαν αυτή, για την απόκτηση του αγαπημένου σας τροχόσπιτου, θα σας βοηθήσει σημαντικά για να προχωρήσετε αυτό το καλοκαίρι στην αγορά του. Εκμεταλλευτείτε τις νέες νομοθεσίες και αδράξτε την ευκαιρία!

Με ενδιαφέρει

Γιατί να επιλέξετε τη Γερμανία για την εισαγωγή τροχόσπιτου

Μικρή εγχώρια προσφορά τροχόσπιτων

Όπως είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο για τα μεταχειρισμένα τροχόσπιτα από Γερμανία, η αγορά της Ελλάδας για ενοικίαση ενός τέτοιου μέσου είναι περιορισμένη. Η μικρή προσφορά τροχόσπιτων στη χώρα μας αντικρούεται με την αυξημένη εγχώρια και εξωτερική ζήτηση. Μικρές εταιρείες διαθέτουν αυτοκινούμενα για ενοικίαση, τα οποία κατά κύριο λόγο έχουν δεσμευτεί από τουρίστες. Έτσι, για τους Έλληνες που θέλουν να δοκιμάσουν το Caravaning η αγορά αυτοκινούμενου από το εξωτερικό είναι η καλύτερη λύση, καθώς η χώρα μας προσφέρεται για τέτοιου είδους διακοπές.

Διαβάστε επίσης: Τι διαφορά έχει η αγορά μεταχειρισμένων της Γερμανίας από την αντίστοιχη της Ελλάδας

Αύξηση προσφοράς αυτοκινούμενων στη Γερμανία

Η αγορά της Ευρώπης έχει σημειώσει άνοδο στην αγορά αυτοκινούμενων, συγκεκριμένα το 2020 και 2021: ιδιαίτερα ενθαρρυντικό νέο για όσους ψάχνουν ένα μεταχειρισμένα όχημα τέτοιου είδους. Συγκεκριμένα στην αγορά της Γερμανίας, το 2021 πωλήθηκαν πάνω από 100.000 αυτοκινούμενα. Με βάσει αυτά τα δεδομένα, οι υποψήφιοι αγοραστές μεταχειρισμένων έχουν ένα επιπλέον θετικό πρόσημο για την έρευνα τους.

Η αγορά μεταχειρισμένων τροχόσπιτων της Γερμανίας και το σύστημα ελέγχων που εφαρμόζει η χώρα, έχει δείξει ότι οι περισσότεροι οδηγοί αλλάζουν το όχημα τους ανά δύο ή τρία χρόνια. Ως αποτέλεσμα, η προσφορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της χώρας να έχει υψηλές προδιαγραφές σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Ειδικότερα για τα αυτοκινούμενα οχήματα, τα οποία είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία, η γκάμα επιλογών σε μεγέθη και προδιαγραφές θα σας αφήσει παραπάνω από ικανοποιημένους.

Εισαγωγή τροχόσπιτου κατά παραγγελία από τη Γερμανία

Μέσω της σελίδας μας μπορείτε να ανακατευθυνθείτε σε ασφαλείς ιστότοπους της Γερμανίας, που προσφέρουν πληθώρα αυτοκινούμενων. Βάζοντας στα φίλτρα τις επιλογές της αρεσκείας σας θα δείτε ενδιαφέροντα μοντέλα σε εξαιρετική κατάσταση. Όταν βρείτε αυτό που σας ταιριάζει μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η carbrokers μπορεί να υποστηρίξει την εισαγωγή τροχόσπιτου από Γερμανία κατά παραγγελία, ώστε το μελλοντικό σας όχημα να ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες σας.

Θέλω να μάθω περισσότερα

Οι ενέργειες που αναλαμβάνει η carbrokers.gr για την εισαγωγή τροχόσπιτου από Γερμανία αφού επιλέξετε το όχημα

Από το site μας μπορείτε να μεταφερθείτε σε έμπιστες γερμανικές σελίδες πώλησης οχημάτων. Επιλέγοντας το τροχόσπιτο από Γερμανία ή το αυτοκινούμενο που σας ενδιαφέρει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορούμε να ενεργήσουμε για εσάς, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία εισαγωγής και μεταφοράς για το μεταχειρισμένο αυτοκινούμενο από τη Γερμανία, ώστε να το έχετε έγκαιρα μέχρι τις διακοπές σας. Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν πρέπει να σας ανησυχούν καθώς μπορούμε να τις διεκπεραιώσουμε εξολοκλήρου.

Ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

  • Τεχνικός έλεγχος του οχήματος (γραπτή εκτενής αναφορά)
  • Εισαγωγή του έπειτα από έγκριση σας
  • Δήλωση Άφιξης Οχήματος
  • Εκτελωνισμός
  • ΚΤΕΟ
  • Έκδοση ελληνικών πινακίδων

Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια; Το ονειρικό σας τροχόσπιτο από Γερμανία, με μόλις λίγα κλικ με τη βοήθεια της carbrokers.gr. Καλέστε μας στο 2130996004 και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest