Ποια είναι τα site για αγορά αυτοκινήτου από Γερμανία και πώς να τα χρησιμοποιήσετε

Sites αυτοκινητων

Η αγορά αυτοκινήτου από τη Γερμανία μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες σε ποιότητα και τιμή, καθώς η χώρα διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες αγορές μεταχειρισμένων οχημάτων στην Ευρώπη. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τα καλύτερα site για την αγορά αυτοκινήτου από τη Γερμανία, όπως το mobile.de και το autoscout24.com, και θα σας καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα πώς να τα χρησιμοποιήσετε.

Άλλωστε, όλα ξεκινούν από την αναζήτηση του ιδανικού μοντέλου αυτοκινήτου. Αργότερα έρχεται η σύναψη συμφωνιών και η προετοιμασία για την εισαγωγή του οχήματος στην Ελλάδα. Αλλά ας δούμε για αρχή, πώς να χρησιμοποιήσετε τα δύο πιο δημοφιλή γερμανικά sites, για να αγοράσετε το ονειρεμένο σας αυτοκίνητο!

Site νούμερο 1: mobile.de

Το πρώτο site που προτείνουμε είναι το mobile.de. Είναι 100% αξιόπιστο, έχει χιλιάδες μοντέλα μεταχειρισμένων οχημάτων και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εύκολα, για να κάνετε την αναζήτησή σας.

Αν γνωρίζετε καλά Γερμανικά, απλά μπείτε στο site και περιηγηθείτε στις διάφορες επιλογές αναζήτησης. Αν δε γνωρίζετε Γερμανικά, αλλά γνωρίζετε κάποια άλλη γλώσσα, όπως Αγγλικά ή Γαλλικά, τότε πλοηγηθείτε κάτω κάτω στο site και εκεί που θα δείτε τις επιλογές γλώσσας, επιλέξτε την επιθυμητή γλώσσα. Ο βασικός κορμός του site θα μεταφραστεί αυτόματα και θα μπορέσετε να κάνετε την αναζήτησή σας πιο άνετα. Δυστυχώς, ακόμα δεν υπάρχει η επιλογή μετάφρασης στην ελληνική γλώσσα.

Επιλέξτε μάρκα αυτοκινήτου και το μοντέλο που σας ενδιαφέρει – αν ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο – και έπειτα πατήστε το κουμπί της αναζήτησης στα δεξιά. Οι ενεργές αγγελίες για το μοντέλο που επιλέξατε θα εμφανιστούν, με όλα τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου:

Πώς κάνετε αναζήτηση οχήματος στο mobile.de
Πώς κάνετε αναζήτηση οχήματος στο mobile.de

Site νούμερο 2: autoscout24.com

Αντίστοιχα και στο autoscout24.com μπορείτε να αλλάξετε γλώσσα πάνω και δεξιά στο κουμπί με το βελάκι. Επιλέξτε τη γλώσσα που σας εξυπηρετεί και έπειτα αναζητήστε μάρκα αυτοκινήτου και μοντέλο. Αφού ενεργοποιήσετε την αναζήτηση για ενεργές αγγελίες, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να δείτε πρώτα τα αυτοκίνητα με:

  • Χαμηλότερη τιμή
  • Υψηλότερη τιμή
  • Λιγότερα χιλιόμετρα
  • Περισσότερα χιλιόμετρα
  • Μεγαλύτερη ιπποδύναμη
  • Μικρότερη ιπποδύναμη
  • Πρωτοεμφανιζόμενες αγγελίες κ.ά.
Πώς κάνετε αναζήτηση οχήματος στο autoscout24
Πώς κάνετε αναζήτηση οχήματος στο autoscout24

Όπως θα διαπιστώσετε, είναι εύκολο να δείτε αγγελίες σε αυτά τα site και να βρείτε πραγματικές ευκαιρίες αγοράς ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Πέρα από ένα απλό ΙΧ, στα sites της Γερμανίας μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα:

Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο και δεν το βρίσκετε;

Αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε

Εισαγωγή μεταχειρισμένου από Γερμανία στην Ελλάδα

Βρείτε το ιδανικό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από Γερμανία, σε εξαιρετική κατάσταση με τη βοήθεια της carbrokers. Όπως εύκολα διαπιστώσατε και μόνοι σας, η αγορά της Γερμανίας συμφέρει, για να αποκτήσετε το νέο σας αυτοκίνητο. Αφού βρείτε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει, η εξειδικευμένη ομάδα μας θα κάνει τον τεχνικό έλεγχο, θα φέρει το αυτοκίνητο από τη Γερμανία στην Ελλάδα και θα αναλάβει τη διαδικασία αλλαγής των ξένων πινακίδων σε ελληνικές. Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest