3 Τύποι πωλητών αυτοκινήτων που συναντάμε καθημερινά

13823_rentcar

Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με διάφορους πωλητές αυτοκινήτων, είτε ιδιώτες είτε επαγγελματίες, για να διαπραγματευτούμε για τους πελάτες μας. Λόγω της οικονομικής κρίσης όλοι ψάχνουν ένα extra εισόδημα και προσπαθούν να το επιτύχουν με ποικίλους τρόπους. Σας αναφέρουμε παρακάτω κάποιες διαπιστώσεις:

Επαγγελματίας που παρουσιάζεται σαν ιδιώτης.

Οι περισσότεροι πωλητές αυτού του τύπου είναι ουσιαστικά νέοι στο χώρο, διαθέτουν ένα μικρό κεφάλαιο ετησίως, κάνουν κάποια ταξίδια στην Ευρώπη και εισάγουν 2 με 3 αυτοκίνητα το χρόνο με σκοπό το κέρδος.
Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα συνήθως έχουν κάποια προβλήματα και πολλές φορές έχουν κάποιον φίλο επαγγελματία στο χώρο που τα επισκευάζει. Κάποιοι απο αυτούς έχουν γνώσεις και ασχολούνται προσωπικά.
Όταν αναφέρουμε οτι εμείς είμαστε επαγγελματίες αγοραστές  αυτοκινήτων, λειτουργούμε για τον πελάτη μας και θέλουμε να κάνουμε μια συνάντηση για να ελέγξουμε το όχημα, οι περισσότεροι δεν δέχονται για διάφορους λόγους.

Ιδιώτης με επάγγελμα που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο αυτοκινήτου.

Έχουμε συναντήσει ό,τι επάγγελμα μπορείτε να φανταστείτε που να έχει στην κατοχή του όχημα προς πώληση. Τα περισσότερα απο αυτά είναι μεταχειρισμένα αμφιβόλου προελεύσεως και αξιοπιστίας, δεν έχουν πινακίδες, είναι μόνο εκτελωνισμένα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει το test drive απο τους ειδικούς μας.

Επαγγελματίας που μας αναφέρει οτι το αυτοκίνητο είναι Ελληνικής προελεύσεως.

Κάποιοι έμποροι δέχονται να ελέγξουμε το όχημα και πράγματι είναι αξιόπιστο. Αφού τελειώσουμε με τον τεχνικό έλεγχο, ζητάμε τα χαρτιά του αυτοκινήτου ώστε να ελέγξουμε τον αριθμό πλαισίου, τους προηγούμενους κατόχους και το βιβλίο service. Οι περισσότεροι δεν τα έχουν διαθέσιμα.

Υπάρχουν αυτοκίνητα ακόμα και από το εξωτερικό τα οποία είναι πραγματικά αξιόπιστα.

Σαν Carbrokers δίνουμε προτεραιότητα στον τεχνικό έλεγχο και την τιμή για τους πελάτες μας. Λειτουργούμε πάνω στα πρότυπα που έχουμε πάρει και βάσει συγκεκριμένων ερωτήσεων που θέτουμε για να προσδιοριστεί η ανάγκη του καθενός. Σύμφωνα με τα παραπάνω, επιλέγουμε το κατάλληλο αυτοκίνητο για εσάς χωρίς να χάσετε το χρόνο σας σε άσκοπες μετακινήσεις. Διαπραγματευόμαστε την τιμή προς όφελος σας!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest