Αγόρασε αυτοκίνητο από τη Γερμανία και εξοικονόμησε χρήματα

αυτοκίνητο από τη Γερμανία

Στις μέρες μας, πολλοί είναι οι αγοραστές που επιλέγουν την αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από το εξωτερικό, ειδικότερα από τη Γερμανία. 

Στην Ελλάδα, τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αποτελούν παραδοσιακά το 8-9% των συνολικών εισαγωγών. Από τις αρχές του 2014, εξαιτίας των φορολογικών πλαισίων στην Ελλάδα, πολλοί αγοραστές προτιμούν τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα εις βάρος των εγχώριων μεταχειρισμένων. Η Γερμανία αποτελεί τη χώρα προτίμησης για την αγορά των οχημάτων, παρέχοντας τη μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης.

Οι Γερμανοί μηχανικοί συνεχίζουν να προσφέρουν υψηλή ποιότητα και σχεδίαση στα οχήματά τους χαρίζοντας τα σε πιο προσιτές τιμές. Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών, στηριγμένη στην επαναστατική τεχνολογία και τις εντυπωσιακές δυνατότητες απόδοσης εμπλουτίζοντας το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Συγκεκριμένα, η αγορά από το κράτος αυτό, συμφέρει τόσο στο κόστος όσο και στην ποιότητα του οχήματος. Μιλάμε για μια οικονομική λύση σε σχέση με την Ελληνική αγορά, ειδικά αν συνυπολογίσουμε την έκπτωση που ισχύει από το 2020 στον εκτελωνισμό του υβριδικού γερμανικού αυτοκινήτου. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από τη Γερμανία, δεν επιβαρύνεται με επιπρόσθετο κόστος από το τελωνείο, με αποτέλεσμα να φτάνει στην Ελλάδα στην αρχική τιμή αγοράς, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο παίζει η εγγύηση. Η αγορά και η εισαγωγή του οχήματος κατέχει γραπτή εγγύηση,  μέσω συμβολαίου και όχι μέσω μιας άτυπης συμφωνίας. 

Ταυτόχρονα, οι γερμανικοί νόμοι σε σχέση με τη συντήρηση ενός αυτοκινήτου, δηλαδή τα κριτήρια TUV (αντίστοιχο ελληνικό ΚΤΕΟ) αποτελούν βίβλο, με αποτέλεσμα τα οχήματά τους να είναι καλοδιατηρημένα και να έχουν πέραση στην αγορά.  

Συχνό φαινόμενο, αποτελεί οι υποψήφιοι αγοραστές να ξεφεύγουν από το προϋπολογισμένο budget αγοράς τους, είτε γιατί αναλαμβάνουν οι ίδιοι τη διαδικασία πηγαίνοντας στο εξωτερικό είτε λόγω εξαπάτησης από μη έγκυρους πωλητές. 

Η carbrokers παρέχει πλήρη και αναλυτική ενημέρωση εκ των προτέρων για το συνολικό κόστος κάθε ενέργειας, άλλωστε για να υπάρχει ορθός έλεγχος των κινήσεων απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η γνώση για όλα τα κόστη. 

Σχέση εμπιστοσύνης με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες στη Γερμανία

Η εταιρεία έχει αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες της Γερμανίας. Εφαρμόζοντας λίγα απλά βήματα, αγοράζετε το όχημα της αρεσκείας σας, απευθείας από το σημείο πώλησης χωρίς την μεσολάβηση εμπόρων από την Ελλάδα. Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για μια εύκολη, γρήγορη και απλή διαδικασία, μόλις το όχημα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει το φέρνουμε στο χώρο σας. 

Τρόποι παραγγελίας
  • Ενημερώστε μας για το αυτοκίνητο από τη Γερμανία που σας ενδιαφέρει να εισάγετε, βρίσκουμε και συγκρίνουμε το μοντέλο με το ίδιο στην Ελλάδα αν υπάρχει και υπολογίζουμε κάθε κόστος
  • Καταλήγουμε στο όχημα που επιθυμείτε να εισάγουμε. Ξεκινά η διαδικασία εύρεσής του, είτε από την εταιρεία είτε από τον αγοραστή προσωπικά. Σε κάθε περίπτωση, ελέγχουμε την αξιοπιστία του επαγγελματία που θα αγοράσουμε και αναλαμβάνουμε κάθε ευθύνη.
  • Γίνεται ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος από εξειδικευμένη γερμανική εταιρεία με πιστοποίηση TUVRheinland-FSP. Σας αποστέλλουμε τον αναλυτικό τεχνικό έλεγχο με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο email σας.
  • Ακολουθεί η διαδικασία για την εξόφληση του αυτοκινήτου με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων, θα παραλάβετε την απόδειξη πληρωμής με όλα τα στοιχεία της αγοραπωλησίας.
  • Το αυτοκίνητο τοποθετείται στην ειδική αυτοκινητάμαξα μεταφοράς που φέρει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά μεταφοράς οχημάτων. Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά του.
  • Εφόσον φτάσει στην Ελλάδα μπορείτε να το ελέγξετε με επαγγελματία μηχανικό της επιλογής σας.
  • Διαδικασία εκτελωνισμού, ΚΤΕΟ, ταξινόμηση. Όλη αυτή τη διαδικασία μπορούμε να την αναλάβουμε εμείς χωρίς καμία επιπρόσθετη επιβάρυνση. Αποκτώντας το αυτοκίνητο από τη Γερμανία που επιθυμείτε. 

 

Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια για την επιλογή του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας από την Ευρώπη, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest