Τροχόσπιτα από Γερμανία καινούργια & μεταχειρισμένα

Με ένα τροχόσπιτο όλες οι επιλογές διακοπών και εξερεύνησης ανοίγονται μπροστά σου. Αν εδώ και καιρό σκέφτεσαι την αγορά ενός τροχόσπιτου, είσαι στο σωστό σημείο. Θα σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη επιλογή για την επένδυσή σου και θα φροντίσουμε να αποκτήσεις ένα μηχανικά άρτιο όχημα με το κλειδί στο χέρι!

Τροχόσπιτο - Αγορά από Γερμανία με τη βοήθεια της carbrokers

Στην carbrokers αναλαμβάνουμε την εύρεση, τον τεχνικό έλεγχο και την εισαγωγή του οχήματος από τη Γερμανία, μέχρι το τροχόσπιτό σου να έρθει στην πόρτα σου. Επιλέγουμε οχήματα από την Γερμανική αγορά καθώς:

  • Τα τροχόσπιτα γερμανικών προδιαγραφών έχουν υψηλή ποιότητα κατασκευής.
  • Τα μεταχειρισμένα τροχόσπιτα από Γερμανία είναι πάντα σε εξαιρετική κατάσταση.
  • Η ηλικία των οχημάτων στη Γερμανία είναι πολύ μικρότερη από των ελληνικών.

Πωλήσεις τροχόσπιτων - Βρες την ευκαιρία σου

Βρες με τη βοήθειά μας μια πληθώρα επιλογών σε τροχόσπιτα για αγορά:

  • Αυτοκινούμενα τροχόσπιτα
  • Μικρά τροχόσπιτα με τουαλέτα
  • Αυτοκινούμενα τροχόσπιτα 4χ4
  • Αυτοκινουμενα τροχοσπιτα μεταχειρισμενα VW και άλλες μάρκες

Βρες μοντέλα σε αυτοκινούμενα τροχόσπιτα μεταχειρισμένα από Γερμανία για κάθε ανάγκη και νιώσε ασφάλεια για το όχημα που θα εισάγεις με την εγγύηση μεταφοράς αυτοκινήτων της carbrokers.

Τροχόσπιτα & τιμές για εισαγωγή από Γερμανία

Γενικά η τιμή εξαρτάται από το όχημα που σε ενδιαφέρει, τα κυβικά του, τους χώρους του και τις δυνατότητες που σου προσφέρει. Ενδεικτικά κόστη για παράδειγμα είναι 3.000€ για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με προδιαγραφές εκπομπών καυσαερίων Euro 4. Το ίδιο ισχύει και για την ταξινόμηση επαγγελματικών αυτοκινήτων. Αντίστοιχα 1.000€ για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα με προδιαγραφές εκπομπών καυσαερίων Euro 5A και 0€ για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα με προδιαγραφές εκπομπών καυσαερίων Euro 6 και μετά.

Τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα αυτοκίνητα Ι.Χ και τροχόσπιτα. Αν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο τροχόσπιτο που έχεις δει στο www.mobile.de ή στο www.autoscout24.com, επικοινώνησε μαζί μας για να πούμε περισσότερα.

Συνεργάσου με τους καλύτερους

Κάθε χρόνο βοηθάμε περισσότερους από 100 κατοίκους Ελλάδας να βρουν το όχημα που τους ταιριάζει. Γιατί να μην βοηθήσουμε κι εσένα;

Γνωρίζουμε άψογα τους νόμους περί εισαγωγών οχημάτων από τη Γερμανία, την νούμερο ένα χώρα κατασκευής αυτοκινήτων. Μάθε αν το όχημα που σε ενδιαφέρει μπορεί να εισαθεί στην Ελλάδα, τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Κάνε το τροχόσπιτο που πάντα χρειαζόσουν δικό σου, με τη βοήθειά μας!