Καινούργια & μεταχειρισμένα ιστορικά αυτοκίνητα από Γερμανία

Τα ιστορικά αυτοκίνητα έχουν μια ιδιαίτερη προσωπικότητα και έναν διαχρονικό χαρακτήρα. Σε ενδιαφέρει η αγορά ιστορικών αυτοκινήτων; Με τη βοήθεια της carbrokers, μπορείς να βρεις το ιστορικό αυτοκίνητο της καρδιάς σου. Εμείς θα αναλάβουμε να κάνουμε την εισαγωγή του και να το μεταφέρουμε με ασφάλεια, τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές!

Ιστορικά αυτοκίνητα από Γερμανία με τη βοήθεια της carbrokers

Η ομάδα μας αναλαμβάνει την εύρεση, τον τεχνικό έλεγχο και την εισαγωγή του ιστορικού οχήματος από τη Γερμανία, διευκολύνοντας τη διαδικασία και απελευθερώνοντάς σε από κάθε χρονοβόρα διαδικασία. Επιλέγουμε ιστορικά οχήματα από την Γερμανική αγορά γιατί:

  • Τα οχήματα είναι γερμανικών προδιαγραφών με διαχρονική ποιότητα κατασκευής.
  • Τα ιστορικά οχήματα από Γερμανία διατηρούνται από τους ιδιοκτήτες τους σε εξαιρετική κατάσταση.
  • Τα κλασικά μοντέλα φέρουν την ιστορία και την αξιοπιστία των γερμανικών brands(BMW, Mercedes-Benz και άλλες αγαπημένες μάρκες)

Ιστορικά αυτοκίνητα από Γερμανία - Βρες την ευκαιρία σου

Αν τα ιστορικά αυτοκίνητα (αλλιώς και vintage cars) είναι το πάθος σου, θα χαρούμε να μοιραστείς τον ενθουσιασμό σου με την ομάδα μας και μαζί να ψάξουμε για οποιοδήποτε ιστορικό μοντέλο αυτοκινήτου αναζητάς.

Επειδή πάντα μας ενδιαφέρει να πάρεις στα χέρια σου ένα πλήρως λειτουργικό και όμορφο αυτοκίνητο, συνεργαζόμαστε με την TUV Rheinland-FSP για τους απαραίτητους ελέγχους. Επίσης δρομολογούμε τη διαδικασία της εισαγωγής, αναλαμβάνοντας τα εξής:

  • Όλες τις συνεννοήσεις με τους πωλητές των αυτοκινήτων.
  • Τον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου και τη λήψη σχετικών πιστοποιήσεων.
  • Τις διαδικασίες εισαγωγής του αυτοκινήτου από τη Γερμανία (τελωνείο).
  • Την έκδοση εγγράφων για την άδεια κυκλοφορίας (πινακίδες, ΚΤΕΟ κτλ).
  • Την παράδοση στον χώρο σου με το κλειδί στο χέρι!

Πώληση ιστορικών αυτοκινήτων - Εισαγωγή από Γερμανία

Απόκτησε το δικό σου κλασικό αυτοκίνητο, χωρίς περιττά έξοδα και δαπάνες. Αναζήτησε αγγελίες πώλησης ιστορικών αυτοκινήτων online, βρες το αυτοκίνητο που σου ταιριάζει και μίλησε μαζί μας για τα επόμενα βήματα. Η ομάδα μας θα συγκρίνει τιμές και θα σου έχει σύντομα μια απάντηση αν η εισαγωγή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου αξίζει ή όχι!

Συνεργάσου με τους καλύτερους

Για εμάς, η διαφάνεια είναι πάνω απ’ όλα. Θα ξέρεις από την πρώτη στιγμή όλες τις διαθέσιμες επιλογές σου, την κατάσταση του οχήματος και τον χρόνο που θα το έχεις διαθέσιμο. Θέλεις να μιλήσεις μαζί μας για κάποιο ιστορικό αυτοκίνητο από Γερμανία; Είμαστε εδώ για σένα!