Καινούργια & μεταχειρισμένα φορτηγά & επαγγελματικά οχήματα από Γερμανία

Εξόπλισε την επιχείρησή σου με καινούργια ή μεταχειρισμένα φορτηγά από Γερμανία. Τα επαγγελματικά οχήματα είναι μια επένδυση για την οποία πρέπει να είσαι σίγουρος ότι θα πιάσει τόπο. Επίλεξε το επόμενο φορτηγό του στόλου σου, ακολουθώντας τις συμβουλές της έμπειρης ομάδας μας!

Φορτηγά από Γερμανία με τη βοήθεια της carbrokers

Σε βοηθάμε με όλα τα τεχνικά και διαδικαστικά μέρη της εισαγωγής του νέου φορτηγού από τη Γερμανία στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας όλα τα παρακάτω:

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα επαγγελματικά από Γερμανία - Βρες την ευκαιρία σου

Μέσα από μια τεράστια γκάμα μοντέλων σε μεταχειρισμένα επαγγελματικά αυτοκίνητα από Γερμανία, μπορείς να διαλέξεις από την άνεση του σπιτιού σου το επαγγελματικό όχημα που πιστεύεις ότι καλύπτει τις ανάγκες σου.

Σε συνεργασία με την TUV Rheinland-FSP, εμείς σε ενημερώνουμε για τη μηχανική αρτιότητα του οχήματος και έπετα δρομολογούμε τη διαδικασία της εισαγωγής.

Συγκεκριμένα μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε για:

  • Φορτηγά από Γερμανία βάρους 3,5 – 7,5 τόνων
  • Μεταχειρισμένα φορτηγά με γερανό από Γερμανία
  • Επαγγελματικά αυτοκίνητα από Γερμανία – αγροτικά 
  • Μεταχειρισμένα βαν από Γερμανία και ημιφορτηγά
  • Επαγγελματικά αυτοκίνητα – Taxi
  • Μηχανήματα έργων παντός τύπου και διαστάσεων

Αγορά φορτηγού με εισαγωγή από Γερμανία

Το να επιλέξεις την αγορά φορτηγού με εισαγωγή από Γερμανία διασφαλίζει ότι παίρνεις ένα αξιόπιστο όχημα, σε πολύ καλή κατάσταση και ικανό να ανταπεξέλθει σε επαγγελματική χρήση.

Πριν προχωρήσεις στην αγορά, εμείς διενεργούμε και έρευνα σύγκρισης τιμών για το ίδιο μοντέλο στην Ελλάδα (εφόσον υπάρχει) και στη Γερμανία. Έτσι ξέρεις εξ’ αρχής αν η αγορά και η εισαγωγή σε συμφέρουν και ποια είναι η διαφορά κόστους.

Συνεργάσου με τους καλύτερους

Αν ψάχνεις συνεργάτες που γνωρίζουν πώς γίνεται η έρευνα για το καλύτερο αυτοκίνητο, είσαι στο σωστό σημείο. Θέλουμε να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που θα καλύψει πραγματικά τις ανάγκες σου και θα σε βοηθήσει να πας την επιχείρησή σου στο επόμενο στάδιο.

Θέλεις να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου παρέχει η carbrokers; Μίλησε μαζί μας και βρες το επόμενο καλό επαγγελματικό σου αυτοκίνητο πολύ σύντομα!