Σύμβουλος Αγοράς Αυτοκινήτου

Αγορά Αυτοκινήτου

 • Στην Ελλάδα μέχρι σήμερα, αν επιθυμείς μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, πρέπει να ξοδέψεις χρόνο μπροστά από την οθόνη σου σε αγγελίες ιδιωτών, σε πλατφόρμες αναζήτησης και σε επισκέψεις σε καταστήματα και ιδιώτες.
 • Πολλές είναι και οι περιπτώσεις όπου αξιόλογα αυτοκίνητα, πολύ καλής ποιότητας σε πολύ καλή τιμή, δεν καταχωρούνται σε λίστες του διαδικτύου και ομάδες αγοράς – πώλησης αυτοκινήτων.
 • Οι σύμβουλοι της Carbrokers και οι συνεργάτες μπορούν να βρούν το κατάλληλο αυτοκίνητο για εσάς.

Η Carbrokers πρωτοπορεί και ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα.
Φέρνουμε το αυτοκίνητο που θέλετε στην πόρτα σας ελεγμένο και εγγυημένο.

Στην Carbrokers προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας, προσφέροντας ανταγωνιστικά πακέτα για τις υπηρεσίες μας.
Προσφέρουμε τις υπηρεσίες που σας εξυπηρετούν χωρίς να σας δεσμεύουμε με επιπλέον παραμέτρους και υποχρεωτικά πακέτα.
Είμαστε δίπλα σας στην έρευνα για την εύρεση του αυτοκινήτου, τον τεχνικό και μηχανολογικό έλεγχο, την ασφάλισή του, μέχρι και την παροχή πρόσθετων συμβουλών σχετικά με τις φορολογικές δαπάνες και κόστη του αυτοκινήτου.

Το μέλλον φέρνει νέες τεχνολογίες, η κατασκευή αυτοκινήτου εξελίσσεται και οι σύμβουλοι της Carbrokers είναι παρόντες για να σας προσφέρουν την σχετική πληροφόρηση. Πείτε μας τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που επιθυμείτε.
Εμείς ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς το ιδανικό αυτοκίνητο, όπως το έχετε ονειρευτεί, όχι σε ένα περιορισμένο αριθμό μοντέλων αλλά σε όλα τα μεταχειρισμένα της αγοράς, ακόμα και εκεί όπου ως ιδιώτες δεν έχετε πάντα πρόσβαση.

Ελέγχουμε πλήρως το αυτοκίνητο, τεχνικά και μηχανολογικά, γι’ αυτό και προσφέρουμε τριπλές εγγυήσεις.

 • Καλής ποιότητας
 • Πραγματικών χιλιομέτρων
 • Μηχανικών μερών
Ασφάλεια σημαίνει εμπιστοσύνη και σιγουριά. Στην Carbrokers επενδύουμε σε αυτές τις αξίες. Παρέχουμε ολοκληρωμένα ασφαλιστικά πακέτα κατόπιν συνεργασίας μας με τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρείες.
Σας συμβουλεύουμε σχετικά με φορολογικές απαιτήσεις του αυτοκινήτου, τέλη κυκλοφορίας, τεκμήρια, φόρο πολυτελείας κ.α. Βρισκόμαστε δίπλα σας σε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες μέχρι την αγορά του αυτοκινήτου σας.

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, καινούργιο ή Leasing?
Η Carbrokers και οι συνεργάτες της σας προτείνουν την καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Σας βοηθάμε σε όλη τη διαδικασία αγοράς νέου αυτοκινήτου.
Είμαστε 100% ανεξάρτητοι σύμβουλοι αγοράς αυτοκινήτου, ΔΕΝ συνεργαζόμαστε με αντιπροσώπους, ΔΕΝ είμαστε έμποροι.
Αποφασίζουμε μαζί για το συμφέρον σας, για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.
Στόχος μας είναι η επίτευξη καλύτερης τιμής, η καλύτερη ποιότητα, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.

Πως λειτουργεί η διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου

Αξιολογούμε τις ανάγκες σας, τον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα που σκέφτεστε.

Αναζητούμε σε όλη την αγορά το αυτοκίνητο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Έχοντας ολοκληρώσει την αναζήτηση, σας ενημερώνουμε για τις επιλογές που έχετε.

Προγραμματίζουμε test drive και τεχνικούς ελέγχους πριν την αγορά αυτοκινήτου.

Η Carbrokers διαπραγματεύεται την τιμή, τα γραμμάτια ή τη χρηματοδότηση.

Κανονίζουμε την παράδοση του νέου σας αυτοκινήτου.

Σύμβουλος πώλησης αυτοκινήτου

Πώληση Αυτοκινήτου

 • Η διαδικασία αγοράς για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο έχει κάποια ταλαιπωρία. Πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο, κυρίως σε μετακινήσεις και τηλεφωνήματα. Αφού ανακαλύψετε το νέο σας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο θα πρέπει να το ελέγξετε μηχανολογικά και να έχετε τις γνώσεις αν αξίζει η τιμή πώλησης σε σχέση με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα.
 • Η μεγαλύτερη ταλαιπωρία όμως είναι η πώληση του παλιού σας αυτοκινήτου. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν απλώς να ανταλλάξουν το παλιό τους όχημα με ένα καινούργιο ή να πάνε σε κάποιον έμπορο αυτοκινήτων να το αφήσουν, παρόλο που γνωρίζουν ότι πιθανότατα θα κερδίσουν περισσότερα χρήματα εάν το πουλούσαν μόνοι τους.
 • Μπορείτε να ανεβάσετε το παλιό σας μεταχειρισμένο σε κάποιον ιστότοπο, υπάρχουν διάφορες πλατφόρμες. Αυτός ο τρόπος όμως μπορεί να είναι χρονοβόρος και μερικές φορές κουραστικός. Θα πρέπει να είστε σε θέση να αξιολογήσετε το αυτοκίνητο σας, να έχετε την ευχέρεια να μιλάτε με υποψήφιους αγοραστές με διάφορα μέσα επικοινωνίας (τηλέφωνα, email) σε διάφορες ώρες της ημέρας και στο τέλος να κλείνετε ραντεβού σε διάφορα σημεία, πιθανώς σε κάποια συνεργεία αυτοκινήτων που θα θέλει ο υποψήφιος αγοραστής.
 • Υπάρχουν πολλές επιλογές για να απαλλαγείτε από το παλιό σας αυτοκίνητο. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε την πιο υψηλή τιμή του για να προχωρήσετε σε μια νέα αγορά. Πολλές αντιπροσωπείες και έμποροι αυτοκινήτων θα σας προτείνουν την ανταλλαγή του παλιού με νέο όχημα. Συνήθως δεν σας συμφέρει ούτε αυτή η επιλογή.
 • Κατά την γνώμη μας η καλύτερη επιλογή είναι να προχωρήσετε μόνοι σας στην πώληση του παλιού οχήματος σας, αλλά αυτό απαιτεί χρόνο, γνώση, υπομονή και διάθεση να έρθετε σε επαφή με τον εκάστοτε υποψήφιο αγοραστή και να του λύσετε όλες τις απορίες είτε μηχανολογικές είτε διάφορες λεπτομέρειες που θα σας ζητηθούν.
 • Στην Carbrokers αναλαμβάνουμε την πώληση του παλιού σας μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Καθημερινά δεχόμαστε δεκάδες παραγγελίες αυτοκινήτων από υποψήφιους αγοραστές. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξασφαλίσετε πολύ καλύτερη τιμή με το χαμηλότερο κόστος και παράλληλα να υπάρχει μια δίκαιη διαπραγμάτευση μεταξύ πωλητή και αγοραστή χωρίς υπάρχει καμία ταλαιπωρία και κρυφά συμφέροντα.

Πώς λειτουργεί η διαδικασία πώλησης αυτοκινήτου

Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο και αναφέρετε μερικά βασικά στοιχεία για το αυτοκίνητο που έχετε προς πώληση ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Ένας εκπρόσωπος μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας.

Κανονίζουμε μαζί σας κάποια συνάντηση για να ελέγξουμε την κατάσταση του αυτοκινήτου σας. Αφού περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους από έμπειρους συνεργάτες μας, σας συμβουλεύουμε και αποφασίζουμε από κοινού για όλες τις λεπτομέρειες προώθησης του οχήματος σας. Προσοχή!!! Δεν αγοράζουμε εμείς το όχημα σας.

Αφού καταλήξουμε και συμφωνήσουμε για όλη την διαδικασία με κάθε λεπτομέρεια, ξεκινάμε την προώθηση του. Το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σας μένει στην κατοχή σας χωρίς να αλλάξει τίποτα από την καθημερινότητα σας και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κανονικά.

Κανονίζουμε εμείς τις συναντήσεις με τους υποψήφιους αγοραστές. Σε συνεννόηση πάντα μαζί σας, δειγματίζουμε το αυτοκίνητο και δίνουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστεί ο υποψήφιος νέος αγοραστής χωρίς να σπαταλάτε εσείς τον πολύτιμο χρόνο σας.