Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με εγγύηση: Γίνεται;

εγγύηση μηχανικής βλάβης

Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με εγγύηση είναι η επιλογή του σκεπτόμενου αγοραστή. Η εγγύηση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που επιβεβαιώνει την κατάσταση των οχημάτων είναι το κύριο σημείο που ενδιαφέρει κάθε αγοραστή μεταχειρισμένου. Λόγω της προηγούμενης χρήσης του, οι νέοι ιδιοκτήτες είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την εκτίμηση της κατάστασης του αυτοκινήτου. Ο ενδελεχής τεχνικός έλεγχος από έναν ειδικό μηχανικό θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε την κατάσταση. Ωστόσο είναι ανάγκη να έχετε στα χέρια σας τα κατάλληλα διαπιστευτήρια και εγγυήσεις.

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει την εισαγωγή μεταχειρισμένων οχημάτων από την Ευρώπη και ειδικότερα, από την έμπιστη γερμανική αγορά. Επειδή είναι σημαντικό να είστε απολύτως σίγουροι για την επιλογή σας και να νιώθετε ασφάλεια στο καινούργιο σας όχημα, σας προσφέρουμε μια συνολική εκτίμηση της κατάστασης του αυτοκινήτου συμπεριαλμβάνοντας δεδομένα του ιστορικού του αυτοκινήτου και της προηγούμενης τεχνικής φροντίδας που έχει δεχτεί.

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με εγγύηση στην Ευρώπη και νομοθεσία

Η ευρωπαϊκή νομοθεσία επιτάσσει την εγγύηση μηχανικής βλάβης των μεταχειρισμένων. Σύμφωνα με τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης η εγγύηση ισχύει για 24 μήνες. Είναι αποδεκτή και η συντόμευση της σε 12 μήνες με προϋπόθεση την απο κοινού δέσμευση των δύο μερών (πωλητής και αγοραστής). Είναι απαραίτητο τα παραπάνω να έχουν συνυπογραφεί στη σύμβαση αγοράς, για τη διασφάλιση όλων.

Ο νέος νόμος για τις εγγυήσεις (ΕΕ) 2019/77 έχει σκοπό να προστατέψει περισσότερο τον καταναλωτή. Συγκεκριμένα, οι νέοι όροι αφορούν τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και προσπαθούν να λύσουν ανακρίβειες ετών. Ο νέος κανονισμός σκοπεύει να προστατέψει πολύ περισσότερο πλέον τους καταναλωτές. Ειδικότερα, εάν προκύψει βλάβη μέσα στους 12 μήνες μετά την αγορά, η επισκευή επιβαρύνει τον πωλητή. Διότι ο νέος νόμος ορίζει ότι ήταν εις γνώσιν του εφόσον δεν ενυπάρχει αναφορά στη σύμβαση αγοραπωλησίας.

Εισαγόμενα μεταχειρισμένα με ενεργή εργοστασιακή εγγύηση

Οι εργοστασιακές εγγυήσεις ισχύουν για οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η διάρκεια τους και οι παράμετροι ισχύουν κανονικά μετά τη μεταβίβαση. Για ενδεχόμενη μηχανική βλάβη σας εξυπηρετεί η εκάστοτε επίσημη αντιπροσωπεία που ανήκει το αυτοκίνητο. Μπορεί έτσι να επισκευαστεί χωρίς καμία απολύτως χρέωση με βάση τους όρους και την πολιτική της εγγύησης.

H carbrokers.gr προσφέρει ειδικές εγγυήσεις για το νέο μεταχειρισμένο όχημά σας

Το τμήμα ειδικών ασφαλίσεων και διαχείρισης κινδύνων που διατηρούμε συνεργάζεται άμεσα με αμερικανικές ασφαλιστικές εταιρείες. Μέσω αυτών μπορούμε να προσφέρουμε εγγύηση για αυτοκίνητα που έχει λήξει η εργοστασιακή τους εγγύηση. Βασική προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί αυτό είναι να έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία 8ετία και να έχουν έως 150.000 χιλιόμετρα.

Παράδειγμα εγγύησης

Σε ένα αυτοκίνητο 5ετίας που έχει λήξει η εργοστασιακή του εγγύηση μπορούμε να προσφέρουμε 3 χρόνια εγγύηση. Με προϋπόθεση την τήρηση συγκεκριμένων παραμέτρων.

Πλέον οι εγγυήσεις για την κατάσταση του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει δε θα πρέπει να σας ανησυχούν. Η εμπειρία μας μπορεί να σας φανεί χρήσιμο εργαλείο κατά την επιλογή του νέου σας αυτοκινήτου. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωτικά την εισαγωγή του οχήματος που σας ενδιαφέρει, γλιτώνοντάς σας από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες (π.χ. εκτελωνισμός) και τις επικοινωνίες με τους εμπόρους.

Εισαγόμενα μεταχειρισμένα με την carbrokers

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει την εισαγωγή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κατά παραγγελία. Για την απόκτηση νέων μεταχειρισμένων οχημάτων από το εξωτερικό, καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest