Υβριδικά αυτοκίνητα από την Γερμανία

Υβριδικά αυτοκίνητα από την Γερμανία

Η δημοτικότητα των υβριδικών αυτοκινήτων έχει ανέβει αρκετά την τελευταία δεκαετία. Οι μηδενικοί ρύποι και η οικολογική μετακίνηση φαίνεται να είναι οι κυριότεροι λόγοι. Ενώ ακολουθούν οι φοροελαφρύνσεις με μειωμένα τέλη κυκλοφορίας και εξοικονόμηση καυσίμου.

 

Τι είναι τα υβριδικά αυτοκίνητα?  

Ένα υβριδικό αυτοκίνητο έχει 2 κινητήρες. Συνήθως αποτελείται από έναν ηλεκτρικό κινητήρα και έναν συμβατικό, που λειτουργεί είτε με βενζίνη είτε με πετρέλαιο. Βέβαια υπάρχουν και τα υβριδικά αυτοκίνητα που έχουν κινητήρα που λειτουργεί με φυσικό αέριο ή προπάνιο. Οπότε για να είμαστε πιο ακριβείς υβριδικά είναι τα αυτοκίνητα που ο κινητήρας τους εναλλάσσει τη χρήση ορυκτών καυσίμων με κάποια εναλλακτική πηγή ενέργειας. Αυτό είναι το βασικό τεχνικό χαρακτηριστικό ενός υβριδικού οχήματος.

Συνήθη μοντέλα που κυκλοφορούν ευρέως στην Ελλάδα αποτελούν τα υβριδικά μοντέλα των Toyota Prius και Honda Civic.

 

Υβριδικά αυτοκίνητα από την Γερμανία

Τα υβριδικά αυτοκίνητα από την Γερμανία αποτελούν ένα δημοφιλές μέσο αρκετά χρόνια τώρα. Με τους Γερμανούς να τα προτιμούν για τις μετακινήσεις τους απολαμβάνοντας οφέλη τόσο από κρατικούς δασμούς αλλά και τα πλεονεκτήματα που συνοδεύουν τα υβριδικά οχήματα.

Συνοπτικά αναφέρουμε τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

 • Φιλικά προς το περιβάλλον με χαμηλή κατανάλωση και εκπομπή ρύπων
 • Οικονομικά οφέλη με χαμηλότερα ή μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και εξοικονόμηση καυσίμων
 • Μικρότερη εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και κατά συνέπεια χαμηλότερη ζήτηση για βενζίνη που οδηγεί σε χαμηλότερη τιμής της βενζίνης σε εγχώριο επίπεδο
 • Σύστημα πέδησης με ανάκτηση ενέργειας, όπου κατά την πέδηση λειτουργεί ένα σύστημα που βοηθά την μπαταρία του αυτοκινήτου να φορτίσει
 • Υψηλότερη αξία μεταπώλησης σε σχέση με τα βενζινοκίνητα ή τα πετρελαιοκίνητα, αποτελώντας μια ιδανική επένδυση

Συνεπώς δεν είναι τυχαίο όπου σύμφωνα με ρεπορτάζ της Deutsche Welle αναμένεται αύξηση των πωλήσεων υβριδικών αυτοκινήτων στη Γερμανία μέσα στο 2023.

 

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας

Μοιραστείτε μαζί μας τις ανάγκες σας και αφήστε στους ειδικούς της carbrokers να βρουν για εσάς, το υβριδικό αυτοκίνητο από τη Γερμανία που σας ταιριάζει. Το μόνο που πρέπει εσείς να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.mobile.de, www.autoskout24.com. Μόλις καταλήξετε στο όχημα της αρεσκείας σας αφεθείτε στα χέρια μας.

Συνοπτικά ακολουθούν τα εξής βήματα:
 • Συγκρίνουμε το μοντέλο με το ίδιο στην Ελλάδα (αν υπάρχει) και υπολογίζουμε κάθε κόστος
 • Ελέγχουμε την αξιοπιστία του επαγγελματία που θα αγοράσουμε και αναλαμβάνουμε κάθε ευθύνη.
 • Γίνεται ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος από εξειδικευμένη γερμανική εταιρεία με πιστοποίηση TUVRheinland-FSP. Σας αποστέλλουμε τον αναλυτικό τεχνικό έλεγχο με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο email σας.
 • Ακολουθεί η διαδικασία για την εξόφληση του αυτοκινήτου με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων, θα παραλάβετε την απόδειξη πληρωμής με όλα τα στοιχεία της αγοραπωλησίας.
 • Το αυτοκίνητο τοποθετείται στην ειδική αυτοκινητάμαξα μεταφοράς που φέρει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά μεταφοράς οχημάτων. Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά του.
 • Όταν φτάσει στην Ελλάδα μπορείτε να το ελέγξετε με επαγγελματία μηχανικό της επιλογής σας.
 • Διαδικασία εκτελωνισμού, ΚΤΕΟ, ταξινόμηση. Όλη αυτή τη διαδικασία μπορούμε να την αναλάβουμε εμείς χωρίς καμία επιπρόσθετη επιβάρυνση.( Αποκτώντας το αυτοκίνητο από τη Γερμανία που επιθυμείτε).

 

 Επικοινωνήστε μαζί μας

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει την εισαγωγή του δικού σας μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κατά παραγγελία. Για την απόκτηση υβριδικών αυτοκινήτων από τη Γερμανία, καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς. Πάντοτε στις υπηρεσίες σας!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest