Αποκτήστε το ονειρικό σας τροχόσπιτο από Γερμανία

τροχόσπιτο από Γερμανία

Οι Έλληνες έχουν δείξει την αγάπη τους για το κάμπινγκ, τις διακοπές στην εξοχή και τα road trip με τροχόσπιτο. Πρόκειται για εικόνες που μας μεταφέρουν στις δεκαετίες του ’60-’70-’80 προσδίδοντας την ανάλογη ανεμελιά των εποχών αυτών. Εύλογα αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχουν τόσο λίγα τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα με ελληνικές πινακίδες, εφόσον είναι μια συνήθεια που ταιριάζει με την κουλτούρα μας; Τα υψηλά τεκμήρια που υπήρχαν μέχρι πρότινος, η περιορισμένη αγορά πώλησης – ενοικίασης και οι ασύμφοροι δασμοί εισαγωγής αποτελούσαν αποτρεπτικούς παράγοντες για να επενδύσει κάποιος στην «διαρκώς κινούμενη» μορφή διακοπών.

Υπάρχουν όμως καλά νέα. Οι νέοι νόμοι που εφαρμόστηκαν για την μείωση των φόρων εισαγωγής και για την απαλλαγή μέτρησης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα θα αλλάξουν το μέχρι τώρα σκηνικό στη συγκεκριμένη αγορά. Η ζήτηση έχει αυξηθεί αρκετά, σύμφωνα με αντίστοιχες στατιστικές, σε σημείο που δεν υπάρχει αντίστοιχη προσφορά. Απολύτως λογική εξέλιξη καθώς με τις προηγούμενες διατάξεις ήταν απαγορευτική η αγορά αυτοκινούμενου από άποψη κόστους.

Αλλαγή της νομοθεσίας για τα τροχόσπιτα

Αν παλαιότερα σκεφτόσασταν να προτιμήσετε την αγορά του εξωτερικού αλλά είχατε αποτρεπτικούς παράγοντες να σας βαρύνουν, τα δεδομένα άλλαξαν. Στα ΦΕΚ του Ιουλίου 2020 θα βρείτε τα αντίστοιχα άρθρα για την απαλλαγή των αυτοκινούμενων από τα καυσαέρια και την μείωση του φόρου εισαγωγής. Συγκεκριμένα, ο φόρος εισαγωγής μειώθηκε κατά 75%. Έτσι, το άλλοτε απαγορευτικό ποσό των 20.000€ μετατρέπεται σε περίπου 5.000€.

Εισαγωγή τροχόσπιτου, αυτοκινούμενου από την Γερμανία με μειωμένο κόστος

Στην carbrokers.gr μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απολαύσεις το προσωπικό σου καραβάνι, με τροχόσπιτο από Γερμανία. Έχοντας ως σημείο αναφοράς την αγορά της Γερμανίας σας παρουσιάζουμε μια πληθώρα επιλογών.  Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από αυτοκινούμενα και συρόμενα τροχόσπιτα, καινούργια και μεταχειρισμένα. Μπορούμε να βοηθήσουμε στην εύρεση του οχήματος, στον τεχνικό έλεγχο και να το παραδώσουμε στη διεύθυνση σας. Μια ευκολία σαν αυτή, για την απόκτηση του αγαπημένου σας τροχόσπιτου, θα σας αποτελέσει προτρεπτικό παράγοντα για να προχωρήσετε αυτό το καλοκαίρι στην αγορά του. Εκμεταλλευτείτε τις νέες νομοθεσίες και αδράξτε την ευκαιρία.

Μικρή εγχώρια προσφορά τροχόσπιτων

Η εποχή της πανδημίας ώθησε όλο και περισσότερους ανθρώπους να αναζητήσουν «αυτόνομες» διακοπές. Με τις κείμενες διατάξεις να αλλάζουν συνεχώς όσον αφορά τους κανόνες κυκλοφορίας και τα μέτρα ασφαλείας, η καλύτερη λύση για πολλούς ήταν να προτιμήσουν για διακοπές το εξοχικό τους ή να επιλέξουν κάποια σκηνή για την διαμονή τους. Η μικρή προσφορά τροχόσπιτων στη χώρα μας αντικρούεται με την αυξημένη εγχώρια και εξωτερική ζήτηση. Συνήθως οι ευνοημένοι των λίγων επιλογών είναι όσοι θα επισκεφτούν τη χώρα μας από το εξωτερικό καθώς προγραμματίζουν καιρό πριν τις διακοπές τους.

Οι ενέργειες που αναλαμβάνει η carbrokers.gr αφού επιλέξεις το όχημα

Από το site μας μπορείτε να μεταφερθείτε σε έμπιστες γερμανικές σελίδες πώλησης οχημάτων. Επιλέγοντας το τροχόσπιτο από Γερμανία ή το αυτοκινούμενο που σας ενδιαφέρει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορούμε να ενεργήσουμε για εσάς, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με γραφειοκρατικές διαδικασίες. Ακολουθούμε σαν βήματα:

  1. Τεχνικό έλεγχο του οχήματος (γραπτή εκτενής αναφορά)
  2. Εισαγωγή του έπειτα από έγκριση σας
  3. Δήλωση Άφιξης Οχήματος
  4. Εκτελωνισμό
  5. ΚΤΕΟ
  6. Έκδοση ελληνικών πινακίδων

 

Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια? Το ονειρικό σας τροχόσπιτο από Γερμανία, με μόλις λίγα κλικ με τη βοήθεια της Carbrokers.gr

 

Καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest