Τροχόσπιτα από Γερμανία

Τροχόσπιτα από Γερμανία

Οι πολυπόθητες καλοκαιρινές διακοπές μπορούν να μετατραπούν σε αξιομνημόνευτο ταξίδι –μια εμπειρία ζωής. Φανταστείτε να μπορείτε να επισκεφθείτε μέρη αγαπημένα αλλά και άγνωστα, χαράσσοντας τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε on the road. Ένα ταξίδι με τροχόσπιτο μπορεί να σας προσφέρει την ξεγνοιασιά και την περιπέτεια που επιθυμείτε από τις διακοπές σας. Αποφύγετε να κλείσετε ξενοδοχεία 6 μήνες πριν για να επισκεφθείτε τους αγαπημένους σας προορισμούς. Απολαύστε τις διακοπές σας με ευκολία πιο κοντά στη φύση. Επιπλέον, οι ταξιδευτές με τροχόσπιτα και τροχοβίλες δημιουργούν γκρουπ κ παρέες, ενισχύοντας τις κοινωνικές τους επαφές, με ανθρώπους που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα.

 

Τροχόσπιτα από Γερμανία – Ευνοϊκές μεταρρυθμίσεις για την αγορά τους

Ένας δημοφιλής τρόπος διακοπών στο εξωτερικό αρχίζει να ακμάζει και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με έρευνα του European Caravan Federation (ECF), συνολικά στην ΕΕ υπάρχουν 2,8 εκατ. αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. Κάθε χρόνο, την τελευταία τριετία, ταξινομούνται στην Ευρώπη περί τα 150.000 νέα αυτοκινούμενα. Στην Ελλάδα, με τη σημαντική μείωση του φόρου εισαγωγής για τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, κατά 75%, από 20.000 ευρώ σε περίπου 2.000-3.500 ευρώ για ένα μεταχειρισμένο αναμένεται μεγάλη αύξηση της αγοράς. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία που αξίζει να την εκμεταλλευτείτε. Επιτύχετε άμεση απόσβεση της επένδυσης σας εξοικονομώντας χρήματα από κρατήσεις σε ξενοδοχεία και λοιπές χρονοβόρες ταλαιπωρίες οργάνωσης των διακοπών σας.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα έρχεται να προστεθεί σύμφωνα με αλλαγή στη νομοθεσία που θα αφορά τις άδειες οδήγησης. Ενιαίοι κανόνες για όλους τους πολίτες της ΕΕ πρόκειται να εφαρμοστούν μέσα στο 2023 αναφορικά με τις άδειες οδήγησης. Ξεκινώντας από τις Βρυξέλλες, τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα με 4,25 τόνους τα οποία μέχρι σήμερα δεν επιτρέπεται να οδηγούνται από κατόχους άδειας οδήγησης αυτοκινήτου κατηγορίας Β, θα υποστούν αλλαγή.

Η άδεια οδήγησης κατηγορίας Β καλύπτει μόνο μηχανοκίνητα οχήματα με μέγιστη επιτρεπόμενη των 3,5 τόνων, κάτι το οποίο φαίνεται να αλλάζει στην Ευρώπη μέσα στο 2023. Η σχεδιαζόμενη αύξηση της επιτρεπόμενης συνολικής μάζας σε 4,25 τόνους θα κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόφαση για την απόκτηση ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου.

Τα μεταχειρισμένα τροχόσπιτα από Γερμανία μπορούν να είναι το ονειρεμένο όχημα των διακοπών σας. Αποκτήστε το τώρα με πολύ μικρότερο κρατικό φόρο αλλά και με την εξειδικευμένη φροντίδα των ανθρώπων της carbrokers.

 

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας

Μοιραστείτε μαζί μας τις ανάγκες σας και αφήστε στους ειδικούς της carbrokers να βρουν για εσάς, την τροχοβίλα που σας ταιριάζει. Αμέτρητες επιλογές σε αυτοκινούμενα και συρόμενα τροχόσπιτα, καινούργια και μεταχειρισμένα, βρίσκονται στη διάθεση κάθε απαιτητικού ταξιδευτή. Το μόνο που πρέπει εσείς να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.mobile.de, www.autoskout24.com. Μόλις καταλήξετε στο όχημα της αρεσκείας σας αφεθείτε στα χέρια μας. Αφού κάνουμε σύγκριση τιμών του επιθυμητού οχήματος στην Ελλάδα και στην Γερμανία, ακολουθεί ο απαιτούμενος τεχνικός έλεγχος. Για την διαδικασία αυτή εμπιστευόμαστε την εξειδικευμένη γερμανική εταιρεία με πιστοποίηση TUVRheinland-FSP. Αφότου ολοκληρωθεί ο τεχνικός έλεγχος και λάβετε τη 15σελιδη αναφορά και έχετε καταλήξει στην αγορά του τροχόσπιτου που επιθυμείτε, είστε έτοιμοι να παραλάβετε το τροχόσπιτο από Γερμανία μόλις σε 10 εργάσιμες μέρες.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει την εισαγωγή του δικού σας μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κατά παραγγελία. Για την απόκτηση νέων μεταχειρισμένων οχημάτων από το εξωτερικό, καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς. Πάντοτε στις υπηρεσίες σας!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest