Τι διαφορετικό κάνουν οι μεσίτες αυτοκινήτων (carbrokers) από έναν απλό αγοραστή;

μεσίτες αυτοκινήτων

Ψάχνοντας για το νέο σας αυτοκίνητο σίγουρα δέχεστε έναν βομβαρδισμό πληροφοριών. Όσο συγκρίνετε τιμές και ανιχνεύετε προσφορές, είναι πολύ λογικό να χάσετε πολλές πληροφορίες που θα ήταν χρήσιμες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος. Ως έμπειροι μεσίτες αυτοκινήτων, μπορούμε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και τα διαθέσιμα μοντέλα της αγοράς ώστε να έχετε μια πληρέστερη ενημέρωση περιορίζοντας έτσι, το ενδεχόμενο λάθους. Η carbrokers.gr αναλαμβάνει τον ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα σε εσάς και τον πωλητή με σκοπό να σας προτείνει λύσεις και να σας βοηθήσει στην εκτέλεση διαδικασιών σχετικά με την εισαγωγή του νέου σας αυτοκινήτου.

 

Πλεονεκτήματα επιλογής της carbrokers.gr για την εισαγωγή μεταχειρισμένων από το εξωτερικό

H carbrokers.gr είναι ο ενδιάμεσος παράγοντας ανάμεσα σε εσάς και τον πωλητή του οχήματος που σας ενδιαφέρει. Προσφέρουμε υπηρεσίες διαπραγμάτευσης τιμής για να διασφαλίσετε ότι θα “κλείσετε” μια δίκαιη τιμή και για τα δυο μέρη. Η εμπειρία μας στην αγορά αυτοκινήτων και ιδιαίτερα στο εξωτερικό μας βοηθά στην αξιολόγηση των επαγγελματιών. Ως μεσίτες αυτοκινήτων στόχος μας πάντα είναι το συμφέρον του πελάτη μας. Έχουμε την ευθύνη να αναζητήσουμε το αυτοκίνητο των ονείρων σας στην αγορά του εξωτερικού και να σας καθοδηγήσουμε ως προς την πιο συμφέρουσα επιλογή από όλες τις απόψεις. Πρακτικά, θα έχετε την βοήθεια ενός «μεσίτη αυτοκινήτων» σε κάθε σας βήμα. Έτσι, θα εκμηδενίσετε τις μετακινήσεις σε αντιπροσωπείες του εξωτερικού και τις επικοινωνίες με τους πωλητές εκτός χώρας.

 

Η αγορά του εξωτερικού προσφέρει συμφέρουσες λύσεις με τη βοήθεια των carbrokers.gr

Η αφθονία σε αυτοκίνητα ελάχιστα μεταχειρισμένα στην αγορά του εξωτερικού, αποτελεί για εμάς και τους πελάτες μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Γι’ αυτό το λόγο προσφέρουμε εναλλακτικές επιλογές στον πελάτη μας προκειμένου να επιλέξει το όχημα που τον ενδιαφέρει. Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες ώστε να επιλέξετε την πλέον συμφέρουσα λύση για εσάς από όλες τις απόψεις.

 

Τα βήματα που θα εκτελέσουμε μετά την επιλογή του αυτοκινήτου σας είναι τα εξής:
  • Συγκρίνουμε το μοντέλο με το ίδιο στην Ελλάδα (αν υπάρχει) και υπολογίζουμε κάθε κόστος
  • Ελέγχουμε την αξιοπιστία του επαγγελματία που θα αγοράσουμε και αναλαμβάνουμε κάθε ευθύνη.
  • Γίνεται ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος από εξειδικευμένη γερμανική εταιρεία με πιστοποίηση TUVRheinland-FSP. Σας αποστέλλουμε τον αναλυτικό τεχνικό έλεγχο με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο email σας.
  • Ακολουθεί η διαδικασία για την εξόφληση του αυτοκινήτου με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων, θα παραλάβετε την απόδειξη πληρωμής με όλα τα στοιχεία της αγοραπωλησίας.
  • Το αυτοκίνητο τοποθετείται στην ειδική αυτοκινητάμαξα μεταφοράς που φέρει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά μεταφοράς οχημάτων. Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά του.
  • Όταν φτάσει στην Ελλάδα μπορείτε να το ελέγξετε με επαγγελματία μηχανικό της επιλογής σας.
  • Διαδικασία εκτελωνισμού, ΚΤΕΟ, ταξινόμηση. Όλη αυτή τη διαδικασία μπορούμε να την αναλάβουμε εμείς χωρίς καμία επιπρόσθετη επιβάρυνση.( Αποκτώντας το αυτοκίνητο από τη Γερμανία που επιθυμείτε).

 

Βασική προϋπόθεση για την εκτέλεση των παραπάνω βημάτων είναι να έχετε επιλέξει το όχημα που σας ενδιαφέρει. Μέσω της σελίδας μας μπορείτε να ανακατευθυνθείτε σε έμπιστες σελίδες πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων της Γερμανίας. Εάν βρείτε μέσω αυτών το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να μας ενημερώσετε ώστε να ακολουθήσουμε μια σειρά ενεργειών για να βεβαιώσουμε την ποιότητα του. Φυσικά, μπορούμε να αναλάβουμε εκ μέρους σας όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες μεταβίβασης και εισαγωγής. Στη carbrokers.gr ολοκληρώνουμε την εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κατά παραγγελία.

 

Επικοινωνία με την carbrokers.gr για την εισαγωγή μεταχειρισμένου οχήματος

Η carbrokers.gr ως μεσίτες αυτοκινήτων, αναλαμβάνει την εισαγωγή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κατά παραγγελία. Για να αποκτήσετε το νέο σας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τη Γερμανία, καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest