Τεχνικός έλεγχος σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Γερμανίας

μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Γερμανίας

Αξιόλογη επένδυση για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν αυτοκίνητο αποτελούν τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Γερμανίας. Στην εν λόγω ευρωπαϊκή αγορά, μπορείτε να βρείτε το όχημα που σας ενδιαφέρει σε μια ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με την περίοδο χρήσης του και το έτος κυκλοφορίας του. Η carbrokers μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που μπορείτε να βρείτε μέσω των ιστοσελίδων mobile.de και autoskout24.com, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου ευρωπαϊκών προδιαγραφών και αυστηρών προτύπων λειτουργίας. 

Αξιόπιστα εισαγόμενα γερμανικά αυτοκίνητα

Για το γερμανικό κράτος οι τακτικοί τεχνικοί έλεγχοι των οχημάτων αποτελεί ρουτίνα και βασική προϋπόθεση για να κυκλοφορούν στους δρόμους. Σημαντικά κίνητρα για την εφαρμογή των ελέγχων είναι η μείωση περιβαλλοντικών ρύπων και βέβαια η ασφάλεια των επιβαινόντων. 

Μια προσεκτική χρήση στην πρότερη ζωή του μεταχειρισμένου οχήματος διευκολύνει το νέο αγοραστή να προβεί στην αγορά. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η αξιοπιστία του αυτοκινήτου που επέλεξε. Σε αυτό βοηθά σημαντικά και το ίδιο το κράτος της Γερμανίας καθώς επιβάλλει ετήσιους τεχνικούς ελέγχους σε κάθε όχημα της χώρας. Ακόμη, η συχνή αλλαγή οχημάτων των Γερμανών ιδιοκτητών, έχει ως αποτέλεσμα τη διαθεσιμότητα μεταχειρισμένων οχημάτων στην αγορά τα οποία ως επι το πλείστον έχουν χρησιμοποιηθεί από 3 εώς 5 χρόνια. 

Ενδελεχής έλεγχος από πιστοποιημένους συνεργάτες της carbrokers 

Εγγυόμαστε ότι θα εφαρμοστούν εξονυχιστικοί τεχνικοί έλεγχοι στο μεταχειρισμένο όχημα που θα επιλέξετε. Συγκεκριμένα, τα ευρήματα θα αναφέρονται σε μια παρουσίαση 15 σελίδων, βεβαιώνοντας την παρούσα κατάσταση του εσωτερικού και εξωτερικού τμήματος του αυτοκινήτου.  Η εξέταση των οχημάτων πραγματοποιείται από έμπιστους φορείς της Γερμανίας ελέγχοντας 310+ σημεία του οχήματος

Πιστοποιημένοι φορείς και άριστοι επαγγελματίες μηχανικοί αποτελούν το σύμμαχο μας για να σας προσφέρουμε ένα ασφαλές αυτοκίνητο έτοιμο για χρήση. Με την παραλαβή του νέου σας αυτοκινήτου έχετε τη δυνατότητα να το ελέγξετε και με δικό σας μηχανικό, ώστε να επιβεβαιώσετε την γνησιότητα των ευρημάτων της έκθεσης. 

Σύνταξη ειδικής αναφοράς τεχνικού ελέγχου για το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η carbrokers εξετάζει το όχημα που σας ενδιαφέρει σε συνεργασία με εξειδικευμένη γερμανική εταιρεία επιθεώρησης αυτοκινήτων η οποία κατέχει πιστοποίηση TUVRheinland-FSP. Αφότου επιλέξετε το αυτοκίνητο που θέλετε να αγοράσετε,  εξετάζουμε την κατάσταση του.  Έπειτα από τον έλεγχο συντάσσεται η έκθεση στην οποία αναφέρονται οι απαραίτητες πληροφορίες για την βεβαίωση της κατάστασης του οχήματος. Στην παρουσίαση που θα λάβετε κατόπιν του ελέγχου θα αναφέρονται αναλυτικά τα ευρήματα συνοδευόμενα από υψηλής ανάλυσης εικόνες. Έχοντας την στην κατοχή σας, μπορείτε να αξιολογήσετε το όχημα, σύμφωνα με τα προσωπικά σας κριτήρια, καταλήγοντας έτσι στην αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από Γερμανία.   

Οι τεχνικοί έλεγχοι που διενεργούνται περιλαμβάνουν την αξιολόγηση των εξής σημείων:
  • Αμάξωμα/ Πλαίσιο
  • Μηχανικά μέρη κινητήρα
  • Μετάδοση
  • Σύστημα Ψύξης
  • Πέδηση ενεργητική ασφάλεια
  • Φανοποιεία 
  • Ηλεκτρικά/ Ηλεκτρολογικά
  • Εσωτερικοί χώροι/ Σαλόνι

Σε όλα τα στάδια ολοκληρώνεται γενικός οπτικός έλεγχος από εξειδικευμένους μηχανικούς. Με την ανύψωση του οχήματος βεβαιώνεται η ορθή λειτουργία των περισσότερων σημείων. Επιπλέον, τα μηχανικά μέρη του κινητήρα και τα ηλεκτρολογικά εξαρτήματα ελέγχονται με ειδικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό OBD. Στο τελικό στάδιο το όχημα υποβάλλεται σε διαδικασία test drive προκειμένου να βεβαιωθεί η σωστή λειτουργία του σε συνθήκες οδήγησης. Τόσο τα εσωτερικά όσο και τα εξωτερικά μέρη του αυτοκινήτου δοκιμάζονται σχολαστικά προκειμένου ο επερχόμενος αγοραστής να λάβει μια ρεαλιστική αναφορά για το όχημα που τον ενδιαφέρει. 

Βρισκόμαστε δίπλα σου για την επιλογή του νέου σου αυτοκινήτου

Εάν Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια για την επιλογή του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας από την Ευρώπη, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest