Στην Carbrokers δεν εμπορευόμαστε αυτοκίνητα. Είμαστε σύμβουλοι αγοράς μεταχειρισμένου και καινούργιου αυτοκινήτου. Βρίσκουμε το κατάλληλο και ποιοτικότερο αυτοκίνητο για εσάς και ουσιαστικά διαπραγματευόμαστε εμείς με το σημείο πώλησης.

Είμαστε η πρώτη εταιρία συμβούλων αγοράς αυτοκινήτων. Η διαφορά μας είναι ότι δεν είμαστε έμποροι, έτσι δεν έχουμε δικά μας αυτοκίνητα ετοιμοπαράδοτα.  Ψάχνουμε σε όλη την αγορά για το αυτοκίνητο που μας έχετε αναθέσει με τα κριτήρια που μας έχετε δώσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σας παρέχουμε πολύ καλύτερες τιμές και να σας αποβάλουμε όλο το άγχος της  εξεύρεσης του κατάλληλου αυτοκινήτου για εσάς και την οικογένεια σας. Δημιουργούμε σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας σε ό,τι έχει να κάνει με την εξοικονόμηση χρημάτων και της προσωπικής ασφάλειας.

Σε όλους τους πελάτες μας προτείνουμε να κάνουν έρευνα αγοράς τιμής για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ψάχνουν, γιατί θέλουμε να υπάρχει μια πλήρη εικόνα σύγκρισης τιμών της αγοράς. Η διαφάνεια είναι πρωταρχικός στόχος της εταιρίας μας.

Ως επαγγελματίες σύμβουλοι, δεσμευόμαστε και διασφαλίζουμε για εσάς την καλύτερη ποιότητα των αυτοκινήτων που προτείνουμε. Οι συνεργάτες μας ελέγχουν καθημερινά δεκάδες αυτοκίνητα και σας παρέχουν πλήρη γραπτή αναφορά τεχνικού ελέγχου για το νέο σας αυτοκίνητο.

Υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα προς πώληση που δεν βρίσκονται στο διαδίκτυο. Με την εμπειρία μας και λόγω της εξυπηρέτησης πολλών πελατών από όλη την Ελλάδα, έχουμε μια ανεξάντλητη βάση δεδομένων όπου μπορούμε να βρούμε την καλύτερη τιμή για εσάς σε καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που ένας ιδιώτης δεν έχει πρόσβαση.

Σας κατανοούμε απόλυτα. Το κόστος που πρέπει να δαπανήσετε για την μετακίνησή σας είναι μεγάλο, αλλά και ο χρόνος που χρειάζεστε  για να βρείτε το κατάλληλο αυτοκίνητο για εσάς είναι πολύς. Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε και να διευκολύνουμε όλη την ελληνική επαρχία, παρέχουμε δυνατότητα μεταφοράς για το νέο σας αυτοκίνητο ή ακόμα μπορείτε να έρθετε να το παραλάβετε και να είναι απολύτως έτοιμο χωρίς να ταλαιπωρηθείτε στους έντονους ρυθμούς και την δυσκολία των μετακινήσεων της Αθήνας.

Όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που προτείνουμε έχουν περάσει όλους  τους απαραίτητους ελέγχους από τους μηχανικούς μας. Κατόπιν συμφωνίας, σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μέχρι κάποιας χρονολογίας και τύπου μπορούμε να παρέχουμε γραπτή εγγύηση. Όσο για τα καινούργια αυτοκίνητα, υπάρχει γραπτή εγγύηση από την εκάστοτε αντιπροσωπεία.

Σαν εταιρία, επειδή δεν είμαστε έμποροι αυτοκινήτων δεν έχουμε την δυνατότητα αυτή. Παρέχουμε όμως όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις σχετικά με τα καλύτερα επιτόκια της αγοράς, εξετάζουμε εάν έχετε την δυνατότητα να πάρετε κάποια δανειοδότηση, ποιά τα μειονεκτήματα και ποια τα πλεονεκτήματα και γενικότερα σας κατευθύνουμε σε όλη την διαδικασία.

Φυσικά. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει οποιοσδήποτε έλεγχος από τον ειδικό που θα μας υποδείξετε.

Και βέβαια μπορείτε, κανονίζουμε την συνάντηση μας, στο σημείο που θα ορίσουμε μαζί, για να εξετάσετε εάν πραγματικά ο συγκεκριμένος τύπος αυτοκινήτου σας ταιριάζει.

Η φιλοσοφία μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα σας. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και μετά από το τελικό στάδιο της εξεύρεσης αυτοκινήτου. Οι συνεργάτες μας μπορούν να σας παρέχουν ασφαλιστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας  και ολοκληρωμένα πακέτα από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίησή σας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει όλη την χρονοβόρα διαδικασία μεταβίβασης χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από την εργασία σας ή να χάσετε τον πολύτιμο χρόνο σας. 

Ανάλογα με τον τύπο αυτοκινήτου που ψάχνετε έχουμε την δυνατότητα σε κάποιες περιπτώσεις να αναλάβουμε την διαδικασία ανταλλαγής ή και πώλησης του αυτοκινήτου σας. Σε κάθε περίπτωση μελετάμε ξεχωριστά και σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, έτσι ώστε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Έχουμε την εξειδίκευση και την εμπειρία να μπορούμε να προβλέπουμε την αγορά για το εκάστοτε μοντέλο που σας ενδιαφέρει και να σας παρέχουμε τις κατάλληλες συμβουλές. 

Ο χρόνος εξεύρεσης μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με το αυτοκίνητο που μας έχετε αναθέσει. Για τα πιο εμπορικά αυτοκίνητα συνήθως σε μία εβδομάδα έχουμε βρει το κατάλληλο για εσάς. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ποιότητα και όχι η ταχύτητα.

Είμαστε πάντα δίπλα σας σε οτιδήποτε σας απασχολεί. Το αυτοκίνητο κατά κάποιο τρόπο αποτελεί «χρηματιστήριο», άρα είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πόσο αξίζει την συγκεκριμένη στιγμή που είναι στην κατοχή σας και πότε να πουλήσετε για να μην χάσετε μεγάλο μέρος από την αρχική δαπάνη.

Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις εξετάζουμε μαζί πολλές παραμέτρους. Κάθε νέος\νέα οδηγός έχει δυνατά και αδύνατα σημεία μέχρι να εξοικειωθεί και να αποκτήσει την ανάλογη εμπειρία. Για παράδειγμα, αν κάποιοι έχουν μια δυσκολία στο παρκάρισμα ή την άμεση εξοικείωση με τον συμπλέκτη (αμπραγιάζ), σε τέτοιες περιπτώσεις προτείνουμε αυτοκίνητα που διαθέτουν τον ανάλογο εξοπλισμό έτσι ώστε να γίνεται η χρήση του οχήματος εύκολη και απολαυστική.

Σας κατανοούμε απόλυτα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Συνεργαζόμαστε με σχολές οδηγών που ειδικεύονται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. Παρέχουμε προγράμματα σε πολύ προνομιακές τιμές για τους πελάτες μας.

Κυρίως ασχολούμαστε με την ελληνική αγορά. Ανά περίπτωση όμως, έχουμε την δυνατότητα και της εκτός Ελλάδας αγοράς. Σε συνεννόηση μαζί σας, συζητάμε εάν σας συμφέρει η αγορά του εξωτερικού.