Συμφέρουσα η εισαγωγή μεταχειρισμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου

εισαγωγή μεταχειρισμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Μεταβατικό διάστημα μέχρι την ολοκληρωτική χρήση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Ο πλανήτης πλήττεται από συμβάντα που επηρεάζουν τις επενδυτικές κινήσεις που σχεδιάζαμε. Η τεχνολογία των αυτοκινήτων έχει μεταβληθεί καθιστώντας τους ηλεκτρικούς κινητήρες την καλύτερη επιλογή. Πρόκειται για μια εξελιγμένη τεχνολογία η οποία δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με ρύπους και μακροχρόνια είναι η πλέον συμφέρουσα οικονομική επιλογή. Πολλές εταιρείες κολοσσοί έχουν δηλώσει ότι τα επόμενα χρόνια θα κατασκευάζουν αποκλειστικά αυτοκίνητα με ηλεκτρικό κινητήρα. Στόχος της πολιτείας είναι, σε βάθος χρόνου, να αντικατασταθούν πλήρως τα πετρελαιοκίνητα και βενζινοκίνητα μοντέλα με ηλεκτρικά.

 

Η έρευνα αγοράς στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα υποδεικνύει την εισαγωγή μεταχειρισμένων

Η έρευνα αγοράς σε καινούργια ηλεκτρικά μοντέλα έχει απογοητεύσει πολλούς οδηγούς, οι οποίοι και ανέβαλαν την αντικατάσταση του αυτοκινήτου τους. Βασικός λόγος ήταν το υψηλό κόστος. Στο εξωτερικό ωστόσο, υπάρχουν ήδη μεταχειρισμένα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, στην αγορά μεταχειρισμένων της Γερμανίας έχει παρατηρηθεί ο μικρός χρόνος χρήσης των οχημάτων. Πρόκειται συνεπώς για μια αγορά με μεγάλη γκάμα για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο μεταχειρισμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

 

Μεταχειρισμένα ποιοτικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα από τη Γερμανία

Για όσους σκέφτονται να αρχίσουν να κινούνται ηλεκτρικά η καλύτερη λύση είναι η εισαγωγή μεταχειρισμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, η γερμανική αγορά μεταχειρισμένων βρίσκεται στη Νο1 θέση στην πώληση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Γεγονός που προσφέρει ασφάλεια στους επίδοξους αγοραστές. Η carbrokers.gr εξειδικεύεται στην εισαγωγή μεταχειρισμένων οχημάτων από χώρες της Ευρώπης. Γνωρίζοντας όλες τις διαδικασίες εκτελωνισμού και τα στάδια πώλησης μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου για εσάς ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

 

Συμφέρει η εισαγωγή μεταχειρισμένων ηλεκτρικών αυτοκινήτων;

Σχετικά με τα κόστη, η αγορά ενός ελάχιστα μεταχειρισμένου οχήματος από το εξωτερικό αποτελεί μια value for money επιλογή. Η τιμή είναι ανταγωνιστική δεδομένης της κατάστασης του οχήματος. Ειδικά για την εισαγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων οι ιδιοκτήτες απαλλάσσονται από τους τελωνειακούς δασμούς.

 

“Απαλλαγή” από γραφειοκρατικές διαδικασίες

Εφόσον η τιμή έχει μειωθεί κατά πολύ σε σχέση με αυτή που πιστεύατε ως τώρα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η carbrokers.gr έρχεται να σας απαλλάξει από ένα ακόμη βάρος. Εάν έχετε λάβει γνώση των γραφειοκρατικών διαδικασιών που χρειάζεται να υλοποιηθούν για να πραγματοποιήσετε την εισαγωγή μεταχειρισμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου ίσως αποθαρρυνθείτε. Η εταιρία μας και οι εκπρόσωποι της αναλαμβάνουν να σας απαλλάξουν από το βάρος των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

 

Πλεονεκτήματα ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Για κάθε αλλαγή αξίζει να σκεφτούμε όλες τις παραμέτρους μέχρι να καταλήξουμε στη λύση που μας ταιριάζει περισσότερο. Η μέχρι πρότινος νοοτροπία μας ίσως γέρνει περισσότερο προς τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Η καινοτομία προστάζει την επιλογή ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου. Ποια είναι όμως τα ουσιαστικά πλεονεκτήματα του ηλεκτρικού κινητήρα σε μια άμεση σύγκριση με τα συμβατά ΙΧ; Δείτε τον κατάλογο παρακάτω:

  • Έχουν χαμηλό κόστος συντήρησης
  • Είναι πιο βαριά
  • Είναι αθόρυβα, εκπέμπουν μηδενικούς ρύπους
  • Έχουν μειωμένα τέλη κυκλοφορίας
  • Κυκλοφορούν ελεύθερα στο δακτύλιο
  • Δικαιούνται δωρεάν parking σε ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης
  • Διαθέτουν χαμηλό κόστος συντήρησης

 

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει την εισαγωγή μεταχειρισμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου κατά παραγγελία. Για να αποκτήσετε το νέο σας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τη Γερμανία, καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest