Πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

CARBROKERS_NEW_white 5

Όλοι μας καθημερινά ψάχνουμε την καλύτερη τιμή και ποιότητα για το προϊόν που μας ενδιαφέρει να αγοράσουμε. Το βασικό ερώτημα που κάνουμε στον εαυτό μας είναι το τι ποσό είμαστε σε θέση να διαθέσουμε. Αφού καταλήξουμε με τα χρήματα, αντιλαμβανόμαστε σε ποια κατηγορία ποιότητας ανήκει το προϊόν που θέλουμε να αγοράσουμε και αν εξυπηρετεί τις ανάγκες που έχουμε.

Έρευνα αγοράς.
Για αρχή ψάχνουμε στο internet, επισκεπτόμαστε διάφορες σελίδες και ιστότοπους βλέπουμε τιμές, διαβάζουμε κριτικές, σχόλια και βαθμολογίες, μιλάμε με καταναλωτές που έχουν αγοράσει ήδη το προϊόν ή έχουν κάνει χρήση κάποιας υπηρεσίας. Τους ρωτάμε εάν είναι ευχαριστημένοι και αν το προϊόν ή υπηρεσία είναι όντως όπως περιγράφεται στην παρουσίαση. Αφού λάβουμε διάφορες γνώμες και διαπιστευτήρια αρχίζουμε καταλήγουμε αν μας ταιριάζει ή όχι.
Ας πάρουμε την περίπτωση οτι μας ταιριάζει και θέλουμε να το αγοράσουμε.
Να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.
Όλοι θέλουμε το αυτοκίνητο που μας ενδιαφέρει να έχει την χαμηλότερη τιμή τα λιγότερα χιλιόμετρα και να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Άραγε αυτό είναι εφικτό; Ναι είναι!!! Αλλά κυρίως όχι από την αγορά της Ελλάδας. Βλέπετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στην εγχώρια αγορά σε μια τιμή υψηλή και παράλληλα το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο σε κάποιες ιστοσελίδες της Ευρώπης να είναι σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Αυτό γίνεται για τον παρακάτω λόγο.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που βλέπετε στην Ελλάδα μέχρι να τεθεί προς πώληση με τελική τιμή έχει περάσει από έναν έως δύο, μπορεί και τρείς μεσάζοντες κάποιες φορές, οπότε είναι λογικό η τιμή του να είναι υψηλή. Ποιός δεν θα ήθελε να αγοράσει λοιπόν ένα αυτοκίνητο κατευθείαν από το σημείο πώλησης στο εξωτερικό και να παρακάμψει τους μεσάζοντες;
Οι πρώτες σκέψεις ενός ενδιαφερόμενου αγοραστή αφορούν την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου που θα εισαχθεί καθώς υπάρχει ο προβληματισμός σχετικά με τον έλεγχο από τον ίδιο η τον μηχανικό του.
Σε αυτό το σημείο αναλαμβάνουμε εμείς να σας δώσουμε όλα τα διαπιστευτήρια τις εγγυήσεις το τελικό κόστος και να αναλύσουμε με κάθε λεπτομέρεια όλη την διαδικασία βήμα, βήμα μέχρι να φτάσει το αυτοκίνητο στο σπίτι σας.
Ο στόχος μας είναι να εξοικονομήσετε χρήματα σε σύγκριση με την τιμή του ίδιου ακριβώς αυτοκινήτου εάν θα το αγοράζατε από ελληνική αγορά. 
Εάν δεν κερδίσετε χρήματα και το αυτοκίνητο δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση απο ένα ίδιο αυτοκίνητο που πωλείται στην εγχώρια αγορά δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεργαστείτε μαζί μας.
Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία εισαγωγής του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει από την Γερμανία.
Περιγραφή διαδικασίας.
1. Υπολογίζουμε με κάθε λεπτομέρεια μέχρι το τελευταίο ευρώ, πόσο θα σας κοστίσει το όχημα που σας ενδιαφέρει να εισαχθεί.
2. Γίνεται τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου τον οποίο λαμβάνετε μέσω email και αναφέρει μέχρι και την παραμικρή γρατζουνιά.
3. Διαπραγματευόμαστε την τιμή του αυτοκινήτου με τον επαγγελματία στην Γερμανία και το κέρδος το λαμβάνετε εσείς.
4. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά του στην Ελλάδα με ασφάλεια και υπευθυνότητα.
5. Διαθέτουμε τμήμα εκτελωνισμού και ταξινόμησης.
Ρωτήστε μας πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αγορές της Ευρώπης και να λάβετε όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις. 
Μην σπαταλάτε τα χρήματα σας ενώ μπορείτε να τα εξοικονομήσετε!
Carbrokers.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest