Σύμβουλος πώλησης αυτοκινήτου

Πώς λειτουργεί η διαδικασία πώλησης αυτοκινήτου μαζί μας

Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο και αναφέρετε μερικά βασικά στοιχεία για το αυτοκίνητο που έχετε προς πώληση ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Ένας εκπρόσωπος μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Θα κανονίσουμε μαζί σας μία συνάντηση για να ελέγξουμε την κατάσταση του αυτοκινήτου. Αφού περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους από τους έμπειρους συνεργάτες μας, θα σας συμβουλεύσουμε και θα αποφασίσουμε από κοινού για όλες τις λεπτομέρειες της προώθησης του οχήματος σας. Προσοχή!!! Δεν αγοράζουμε εμείς το όχημα σας.

Αφού καταλήξουμε και συμφωνήσουμε για όλη την διαδικασία με κάθε της λεπτομέρεια, ξεκινάμε την προώθηση του αυτοκινήτου. Το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σας παραμένει στην κατοχή σας χωρίς να αλλάξει τίποτα από την καθημερινότητα σας και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κανονικά.

Κανονίζουμε εμείς τις συναντήσεις με τους υποψήφιους αγοραστές. Σε συνεννόηση πάντα μαζί σας, παρουσιάζουμε το αυτοκίνητο και παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστεί ο υποψήφιος αγοραστής χωρίς να σπαταλάτε εσείς τον πολύτιμο χρόνο σας.