Πώς προστατεύουμε τα χρήματά σας

2

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην εποχή που διανύουμε σίγουρα αποτελεί μια καλή λύση για να μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των μετακινήσεων σας.

Τα στάδια είναι συγκεκριμένα μέχρι να έρθει στην κατοχή σας το νέο σας αυτοκίνητο:

1. Λήψη απόφασης.
2. Καθορισμός budget.
3. Τύπος αυτοκινήτου που σας αρέσει.
4. Διαδικασία εύρεσης μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Έως το στάδιο 3. όλα είναι καλά. Υπάρχει ενθουσιασμός, όνειρα, φιλοδοξίες, στοχοποίηση στα μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε με το έτερον ήμισυ ή με τους φίλους σας.
Ιδίως εάν είναι και το πρώτο σας αυτοκίνητο όλα τα παραπάνω είναι x2. Πολλοί άνθρωποι μάλιστα το παρομοιάζουν σαν ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους!
Τι γίνεται όμως μέχρι να βρείτε το κατάλληλο αυτοκίνητο;

Οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές δεν έχουν υπολογίσει ολόκληρο το κόστος εύρεσης για το νέο τους αυτοκίνητο. Η διαδικασία αυτή απαιτεί:

1. Γνώσεις (μηχανολογικές σωστή και στοχευμένη έρευνα αγοράς)
2. Υπομονή
3. Επιμονή
4. Χρόνο
5. Χρήματα

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω λέγεται “ΑΓΧΟΣ”.

Το “ΑΓΧΟΣ” λένε οι ειδικοί είναι φόβος, και ο φόβος οφείλεται στην έλλειψη γνώσεων. Είναι απόλυτα λογικό, δεν είστε επαγγελματίες στο χώρο της αγοράς αυτοκινήτου και δεν χρειάζεται να γίνετε.

Τον χρόνο και τα χρήματα είναι δύσκολο να τα διαχειριστούμε.

Χρόνος. Θεωρείται πολύτιμος στην εποχή μας, ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα οι ρυθμοί είναι τόσο έντονοι και οι μετακινήσεις τόσο δύσκολες που πολλές φορές δεν περισσεύει ούτε για τον ίδιο τον εαυτό μας. Πόσο μάλλον να έχουμε καθαρή σκέψη για μία δαπάνη που θεωρείται η δεύτερη μεγαλύτερη μετά το σπίτι μας.

Χρήματα. Από την στιγμή που βρίσκεστε στην διαδικασία εξεύρεσης θα χρειαστεί να ξοδέψετε κάποιο ποσό σε ΤΗΛΕΦΩΝΑ με τους πωλητές. Το αμέσως επόμενο είναι η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ σας σε διάφορα κέντρα πώλησης αυτοκινήτου ή σε κάποιον ιδιώτη. Αφού κάποια στιγμή βρείτε το αυτοκίνητο που σας έκλεισε το μάτι, θα χρειαστεί να καθορίσετε την ΤΙΜΗ, και τέλος και πιο σημαντικό είναι ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ πάνω απο όλα για την προσωπική σας ασφάλεια.

Σαν επαγγελματίες σύμβουλοι αγοράς αυτοκινήτου, έχουμε μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια ότι Ο ΧΡΟΝΟΣ, Ο ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ για την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου είναι πολύ περισσότερα εάν αναλάβετε όλη την διαδικασία μόνοι σας.

Η Carbrokers δουλεύει για εσάς σε όλη την διαδικασία εξεύρεσης και αγοράς. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα και μετά την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου με χρήσιμες συμβουλές.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest