Νέοι, ωραίοι και με αυτοκίνητο; – Τι προτείνουν οι Carbrokers!

αυτοκίνητα-νέοι-φοιτητές

Όταν είσαι στην περίοδο της φοιτητικής σου ζωής, το να έχεις αυτοκίνητο, φαντάζει μαγικό ή και ουτοπικό! Αδιαμφισβήτητα, από ένα απλό όνομα, αποκτάς τίτλο, γιατί είσαι ο ίδιος άνθρωπος που μπορεί να γυρίζει στο σπίτι μεγάλο μέρος της παρέας, ύστερα από νυχτερινές ή και άλλες εξορμήσεις, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε, εσύ και η λοιπή παρέα, το πρωινό λεωφορείο, τραίνο ή μετρό.

Τι γίνεται όμως όταν τελειώνει η φοιτητική αυτή περίοδος; Τότε είσαι στη φάση, όπου παραμένει η νεότητα, παραμένει η διάθεση για δράση και συνήθως, μπαίνεις στη διαδικασία των αλλαγών. Που οι αλλαγές αυτές, ναι, συνεπάγονται και μια «αναβάθμιση» του αυτοκινήτου σου!

Αν είσαι στη φάση που θέλεις να ατενίσεις προς το μέλλον με μια classy, sport ή άλλη αλλαγή, διάβασε τη λίστα μας και κάνε την αλλαγή που σε αντιπροσωπεύει καλύτερα με τα πιο σύγχρονα αυτοκίνητα για νέους.

2020 Subaru Outback

Το ξέρουμε ότι είσαι σε φάση που γκαζώνεις… Σε όλα τα επίπεδα ενδεχομένως! Γιατί να μην το κάνεις με προσοχή, ασφάλεια και στυλ; Το Subaru Outback είναι μια επιλογή που μπορεί να σου μείνει για πολλά χρόνια, σε όποιο status κι αν αποφασίσεις να μείνεις (single ή και με οικογένεια).

Διαθέτει κίνηση σε όλους τους τροχούς και πρόσφατα χαρακτηρίστηκε ως αυτοκίνητο 5 αστέρων από τον οργανισμό NHTSA. Τα στάνταρ χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν:

  • κάμερα οπισθοπορείας
  • αυτόματους προβολείς μεγάλης δέσμης
  • το πακέτο EyeSight του ίδιου του brand, το οποίο περιλαμβάνει έλεγχο σταθερής οδήγησης
  • προειδοποίηση σύγκρουσης με αμάξι/ εμπόδιο μπροστά
  • εμπρόσθιο αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης
  • προειδοποίηση αναχώρησης λωρίδας και υποστήριξη λωρίδας

Μιλάμε επίσης για ένα μοντέλο που μπορεί να εξοπλιστεί με κάμερα εμπρόσθιας προβολής, παρακολούθηση τυφλού σημείου, προειδοποίηση πίσω διασταυρούμενης κυκλοφορίας, αντίστροφη αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης και με προσαρμοστικούς προβολείς. Επίσης, διαθέτει σύστημα που αποτρέπει από την περίσπαση της προσοχής του οδηγού.

Citroen C1

Πρόκειται για ένα «χαμογελαστό αυτοκίνητο», όπως το περιγράφει η ίδια η εταιρεία. Μιλάμε δηλαδή για ένα γλυκό, ευχάριστο σε όψη όχημα που θα λέγαμε ότι είναι μια σούπερ επιλογή, αν θέλεις να διανύεις χιλιόμετρα μέσα στην πόλη και να κάνεις τις «σφήνες» σου ανενόχλητα!

Μικρό, οικονομικό, ευέλικτο και ελαφρύ, το Citroen C1 σού επιτρέπει να πραγματοποιείς την καθημερινή σου οδήγηση, χωρίς να σε κουράζει. Μπορείς να το αγοράσεις σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις, ενώ δίνεται η δυνατότητα διχρωμίας στο εσωτερικό του.

Fiat Panda 100HP

Μπορεί να είναι 100 ίππων, όπως φαίνεται κι από την περιγραφή του, όμως πολλοί από όσους το οδηγούν λένε χαριτολογώντας ότι μάλλον κάποια άλογα του Fiat Panda 100HP… το έσκασαν από τη φάρμα! Άρα, το real feel είναι κάπου στους 60 ίππους και πρόκειται για ένα όχημα με πολλούς, πολλούς λάτρεις! Δικαίως; Για να δούμε!

Πρόκειται για πεντάθυρο αυτοκίνητο, που μπορείς να παρκάρεις εύκολα και να το οδηγήσεις με την ίδια ευκολία εντός κι εκτός πόλης. Μπορείς να το τρέξεις, να το πας στο ρελαντί και τα εβδομαδιαία σου έξοδα να μην αυξάνονται δραματικά, μιας και πρόκειται για ένα αυτοκίνητο αρκετά οικονομικό. Γι’ αυτό και ανήκει στα ιδανικά αυτοκίνητα για νέους.

Διαφέρει από υπόλοιπα μοντέλα Pandas, διαθέτοντας:

  • εξοπλισμό με δισκόφρενα 4 τροχών
  • φιμέ τζάμια και σπορ στιλ
  • εμπρός και πίσω προφυλακτήρες

Και ναι, έχει αγαπηθεί και συνεχίζουν να το προτιμούν και να το λατρεύουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Αν θέλεις να σου προτείνουμε κι άλλα αυτοκίνητα; Επικοινώνησε μαζί μας εδώ ή στο 2130996004

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest