Μελέτη του κόστους εισαγωγής για μεταχειρισμένο

Μελέτη του κόστους εισαγωγής

Η εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κατά παραγγελία είναι η ειδικότητα της carbrokers.gr. Με χρόνια έρευνας και προϋπηρεσίας στον κλάδο, μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο, ώστε να εισάγετε το όχημα των ονείρων σας. Είναι ευθύνη μας η μελέτη του κόστους εισαγωγής για το μεταφορικό μέσο που σας ενδιαφέρει.

Ποια είναι η διαδικασία επιλογής και έρευνας

Πρωταρχικό βήμα είναι να επιλέξετε το όχημα της αρεσκείας σας, το οποίο και σας ενδιαφέρει να εισάγετε στην Ελλάδα. Δική μας ευθύνη είναι να σας ενημερώσουμε για την ακριβή τελική αξία του οχήματος στην Ελλάδα. Αποτελεί κύριο μέλημα μας το να γνωρίζετε εξ’αρχής όλες τις παραμέτρους και τα κόστη.

Για να μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε με ακρίβεια την τελική τιμή,  χρειάζεται να προηγηθεί μια έρευνα ειδικά για το όχημα που έχετε επιλέξει. Επικοινωνούμε με τον επαγγελματία στην Γερμανία ώστε να λάβουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, μεταξύ των οποίων είναι,  η 1η και 2η άδεια μαζί με το πιστοποιητικό συμμόρφωσης το λεγόμενο COC. Έπειτα από υπολογισμούς,  σύμφωνα με τα δεδομένα μπορούμε να δώσουμε μια τιμή τελωνείου η οποία θα είναι η ακριβής που θα ζητήσει και το τελωνείο.

Ποια στοιχεία είναι σημαντικό να γνωρίζουμε για την εκτίμηση της συνολικής τιμής στην Ελλάδα

  1. Είναι καινούργιο ή μεταχειρισμένο;
  2. Ακριβή ημερομηνία πρώτης άδειας
  3. Ίππους
  4. Εκπομπές ρύπων
  5. Τιμή λιανικής προ φόρων
  6. Συντελεστή τέλους ταξινόμησης
  7. Διανυθέντα χιλιόμετρα
  8. Τύπο αυτοκινήτου (4×4, suv/ATV, coupe, hatchback, cabriolet, roadster,όχημα πολλαπλών χρήσεων (MPV)
  9. Υπολογισμός εξοπλισμού (υπολογίζουμε έναν έναν τους κωδικούς του οχήματος και στην συνέχεια βγαίνει το τελικό κόστος)

Συγκεντρώνουμε τα παραπάνω στοιχεία από τον έμπορο που διαθέτει το όχημα σας. Ο συνυπολογισμός όλων των δεδομένων θα μας δώσει την τελική τιμή δασμών του οχήματος.

Θα νιώθετε ασφαλής με την επιλογή σας

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην διαδικασία για τον ορισμό της τελικής τιμής, ώστε να διασφαλιστεί ότι δε θα βρεθείτε προ εκπλήξεων. Η τελική τιμή που θα δώσουμε εξ αρχής, αποτελεί για εμάς δέσμευση. Για αυτό σας παρουσιάζουμε ένα σύνολο δεδομένων γραπτώς. Δεν υπάρχουν κρυφά κόστη.

Είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε για την εισαγωγή του οχήματος σας έμπειρους επαγγελματίες με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Η συνεργασία μας με τους κατάλληλους και πιστοποιημένους επαγγελματίες προσφέρει ασφάλεια σε εμάς και τους πελάτες μας. Πολιτική της εταιρείας μας είναι να υπολογίζουμε το κόστος εισαγωγής χωρίς την βοήθεια ειδικών online εφαρμογών, οι οποίες εξάγουν αυτόματα αποτελέσματα σχετικά με τις τιμές εκτελωνισμών.

Προτιμούμε να διεξάγουμε μια εκτενή έρευνα σχετικά με το συνολικό κόστος εκτελωνισμού για τον πελάτη μας ώστε, να γνωρίζει εξ’αρχής όλη την διαδικασία και τα ποσά εκτελωνισμού. Επιλέγοντας την υπηρεσία μας για την μελέτη κόστους εισαγωγής του οχήματος θα αποφύγετε τις ανακρίβειες. Η συγκεκριμένη υπηρεσία διαφοροποιεί την carbrokers.gr στην αγορά, καθώς προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ένα από εσάς. Απευθυνόμενοι σε επαγγελματίες, θα νιώθετε ασφαλής με την επιλογή σας, .

Επικοινωνία με την carbrokers.gr για την εισαγωγή μεταχειρισμένου οχήματος

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει την εισαγωγή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κατά παραγγελία. Για να αποκτήσετε το νέο σας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τη Γερμανία, καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest