Καθυστερήσεις στην παράδοση καινούργιων αυτοκινήτων έως και 12 μήνες

ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα από Γερμανία

Μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση καινούργιων αυτοκινήτων παρατηρείται τον τελευταίο χρόνο. Το γεγονός αυτό οφείλεται σε πληθώρα λόγων με κυριότερο να αποτελεί την έλλειψη σε ημιαγωγούς (chips) στην αγορά.

Έλλειψη σε ημιαγωγούς (chips)

Τα chips αποτελούν το βασικό υλικό κατασκευής όλων των νέων οχημάτων. Η έλλειψη που παρατηρείται είναι καθολική σε όλες τις μονάδες παραγωγής αυτοκινήτων.

Η μετάβαση προς τα αυτοματοποιημένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, όπως το Προηγμένο Σύστημα Υποβοήθησης Οδηγού  ADAS για αυτόματο παρκάρισμα, φρενάρισμα προς αποφυγή σύγκρουσης, η διατήρηση λωρίδας, κτλ έχουν οδηγήσει σε μεγάλη ζήτηση chips.

Οι σπάνιες γαίες που χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη για την κατασκευή των ημιαγωγών παρουσιάζουν επίσης έλλειψη. Μια σειρά μεταλλικών στοιχείων -όχι ιδιαίτερα γνωστών στο ευρύ κοινό, έχουν πολλές εφαρμογές σε μπαταρίες, τουρμπίνες, ηλεκτροκινητήρες, πηνία ηχοσυστημάτων κλπ. Κύρια χώρα εξόρυξης είναι η Κίνα, από όπου προέρχεται το 95% της παγκόσμιας παραγωγής.

Επιπλέον η τεράστια αύξηση ζήτησης σε ηλεκτρονικές συσκευές γενικότερα ιδίως μέσα στην πανδημία εκτίναξε στα ύψη τη ζήτηση σε ημιαγωγούς.

Υψηλά μεταφορικά κόστη

Τα υψηλά μεταφορικά κόστη, ως ένα ακόμα αποτέλεσμα της πανδημίας, έχει συντελέσει σε μια παγκόσμια κρίση στον κλάδο των μεταφορών. Δυσχεραίνοντας τη μεταφορά εξαρτημάτων για την κατασκευή των αυτοκινήτων.

Πανδημία

Ακόμα, η πανδημία και ιδίως τα συνεχόμενα lockdown, οδήγησαν τους καταναλωτές σε μια αβεβαιότητα για το άμεσο μέλλον. Με αποτέλεσμα την αναστολή αγοράς νέου αυτοκινήτου. Η προσαρμογή των καταναλωτών σήμερα στα νέα δεδομένα εν μέσω πανδημίας, έχει οδηγήσει σε κατακόρυφη αύξηση ζήτησης νέων αυτοκινήτων. Παράλληλη όμως είναι και η αύξηση των τιμών των καινούργιων αυτοκινήτων καθώς και οι χρόνοι παράδοσης που πολλές φόρες φθάνουν ακόμα και τους 12 μήνες!

Τα μεταχειρισμένα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα από Γερμανία, δίνουν τη λύση στις πολύμηνες καθυστερήσεις παράδοσης με την εγγύηση της carbrokers.

Μπορείτε εύκολα και εγγυημένα να αποκτήσετε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της αρεσκείας μέσα από μια τεράστια γκάμα διαθέσιμων αυτοκινήτων από Ευρώπη. Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της απόκτησης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου από Γερμανία, σε τιμές ευκαιρίας.

Τα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα από Γερμανία, πέρα από τα πολλαπλά οφέλη εξοικονόμησης κόστους χρήσης και του eco-friendly χαρακτήρα τους για το περιβάλλον, απολαμβάνουν και φοροελαφρύνσεις. Πιο συγκεκριμένα, από τα μέσα του 2020, για κάθε ηλεκτρικό εισαγόμενο όχημα ο τελωνειακός δασμός είναι μηδενικός, ενώ για τα υβριδικά οχήματα η έκπτωση είναι της τάξεως του 50%.

Ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα από Γερμανία

Στην carbrokers αναλαμβάνουμε την εισαγωγή αυτοκινήτου από Γερμανία και άλλες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης. Τον εκτελωνισμό του αυτοκινήτου καθώς και τον τεχνικό έλεγχο, ώστε να είστε σίγουροι για την κατάσταση και την ποιότητα του αυτοκινήτου που θα παραλάβετε.

Η μεταφορά του αυτοκινήτου από οπουδήποτε στην Ευρώπη είναι υπόθεση μας, με πλήρη πανευρωπαϊκή ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη μεταφορά και άριστους χρόνους παράδοσης.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και επιλέξετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας μέσα από την μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης www.mobile.de και www.autoskout24.com.

 

Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια για την επιλογή του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας από την Ευρώπη, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest