Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εμπεριέχει πολλούς κινδύνους για τον υποψήφιο αγοραστή

metaxeirismena-autokinita

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εμπεριέχει πολλούς κινδύνους για τον υποψήφιο αγοραστή.

Μέσα στα χρόνια της κρίσης προστέθηκαν στην αγορά πολλά οχήματα εισαγωγής αμφιβόλου προελεύσεως, συντήρησης και χιλιομέτρων απο διάφορους, είτε επαγγελματίες είτε ιδιώτες. Στην Carbrokers λόγω του ότι ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά με αρκετούς πωλητές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, έχουμε διαπιστώσει το εξής και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι εμφανίζονται σαν ιδιώτες ιδιοκτήτες αλλά δεν είναι. Μόλις καταλάβουν ότι  έχουμε αντιληφθεί την πραγματική τους ιδιότητα, η πιο συνηθισμένη δικαιολογία είναι ότι “το έφερα για την γυναίκα μου αλλά τελικά δεν της αρέσει και το πουλάω”. Κάποιοι απο αυτούς έχουν πέσει και θύματα, δηλαδή να το ήθελαν για δική τους χρήση αλλά οταν διαπίστωσαν τι τους έφεραν  θέλουν να το ξεφορτωθούν.

Τα χρήματα που είναι διατεθειμένος κάποιος να δαπανήσει καθορίζουν και ποιές επιλογές έχει. Είναι αδύνατον κάποιος να πιστεύει ότι με 6.000€ μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητο των 10.000€ με προφάσεις του τύπου, “τα έχω μετρητά” ή “να το αγοράσω απο το εξωτερικό για να γλιτώσω χρήματα“.

Οι σύμβουλοι μας ακούνε καθημερινά και μια διαφορετική ιστορία απο τους πελάτες μας, που προσπάθησαν να κάνουν μία αγορά μόνοι τους.

Συμπερασματικά, λόγω της οικονομικής κρίσης, έχουν εισβάλλει πολλοί επιτήδειοι στο χώρο του αυτοκινήτου που τάζουν καλή ποιότητα σε ασύγκριτη χαμηλή τιμή. Δυστυχώς όμως αυτές οι λέξεις δεν συμβαδίζουν. Οι μόνοι κερδισμένοι, για όσους πιστεύουν ότι μπορούν να συνυπάρξουν ποιότητα και πολύ χαμηλή τιμή, είναι τα συνεργεία αυτοκινήτων.

Στην Carbrokers δίνουμε την πραγματική εικόνα αξίας και κατάστασης, για την αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου που μας έχετε αναθέσει να σας βρούμε.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest