Ετοιμοπαράδοτα τα μεταχειρισμένα οχήματα εξωτερικού

Μεταχειρισμένα οχήματα εξωτερικού

 Εδώ και αρκετούς μήνες υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην παραλαβή νέων οχημάτων, γεγονός που δημιουργεί δυσφορία στο αγοραστικό κοινό. Βασικοί λόγοι είναι η έλλειψη ημιαγωγών – microchips στην αγορά, η πλήξη της οικονομίας από την πρόσφατη πανδημία καθώς και η αύξηση της τιμής των καυσίμων. 

Η τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση καθυστερεί την παράδοση των νέων μοντέλων αυτοκινήτων

Η μεγάλη καθυστέρηση στην παραλαβή αποτελεί τροχοπέδη για τον προγραμματισμό σας. Φανταστείτε ότι ο χρόνος αναμονής σε εποχή προ covid κυμαινόταν στους 1 με 2 μήνες, ενώ τώρα ο ελάχιστος χρόνος είναι στους 4 μήνες και φτάνει έως και τους 12 μήνες.

Ένας ακόμη πονοκέφαλος έρχεται να προστεθεί από την πλευρά των αντιπροσωπειών αυτή τη φορά. Οι αντιπροσωπείες υποχρεώνουν λόγω των συνθηκών τον πελάτη να καταβάλλει μια προκαταβολή για το όχημα που πρόκειται να προμηθευτεί χωρίς όμως να είναι κλεισμένη η τελική τιμή του, γεγονός που δημιουργεί δυσάρεστες εκπλήξεις. Παρατηρούνται εν τέλει αυξήσεις της τάξεως των 10% και σε πιο ακριβά μοντέλα φτάνει έως και 15%. Μάλιστα, πολλές φορές ο ενδιαφερόμενος πελάτης στηρίζει τις ελπίδες του για άμεση αγορά σε τυχόν ακυρώσεις από άλλους πελάτες.

Πως μπορείτε να αποκτήσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας  χωρίς χρονοτριβές

Η carbrokers.gr εξειδικεύεται στην εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκίνητων προσφέροντας μια σειρά πλεονεκτημάτων στους ενδιαφερόμενους. Αναζητώντας το νέο σας όχημα στις έμπιστες σελίδες αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων www.mobile.de  και www.autoskout24.com μπορείτε να κάνετε μια εμπεριστατωμένη έρευνα αγοράς.

Θα διαπιστώσετε με μια μικρή ανασκόπηση ότι η εισαγωγή αυτοκινήτων από τη Γερμανία είναι μια άκρως συμφέρουσα επιλογή.

Η διαδικασία είναι απλουστευμένη, η carbrokers εκμηδενίζει τις αναμονές

Σαν πρώτο βήμα μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει από τις παραπάνω έμπιστες πλατφόρμες χωρίς την εμπλοκή μεσάζοντα. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε περισσότερα χρήματα. Από την πλευρά μας μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον πωλητή ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση του οχήματος. Είναι ευθύνη μας κατά την συνεργασία μας να σας παρουσιάσουμε μια αναλυτική περιγραφή του αμαξώματος, των μηχανικών μερών και την εργοστασιακή εγγύηση του οχήματος. Για εμάς είναι σημαντικό να είστε σίγουροι για την επιλογή σας. Εφόσον καταλήξετε στην επιλογή σας, μπορούμε να αναλάβουμε και όλες τις διαδικασίες εκτελωνισμού. 

 

Δεδομένων των συνθηκών, ο χρόνος αναμονής για την παραλαβή ελάχιστα μεταχειρισμένων οχημάτων από το εξωτερικό σε σχέση με την παραγγελία καινούργιου από εγχώρια αντιπροσωπεία είναι αισθητά μειωμένος.

 

Σύμφωνα με τις στατιστικές των τελευταίων μηνών οι εισαγωγές μεταχειρισμένων οχημάτων έχουν αυξηθεί σε σχέση με πέρσι το ίδιο διάστημα. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων τον Μάιο του 2022 σημείωσαν άνοδο 45,2%. Διατέθηκαν στην ελληνική αγορά 6.921 οχήματα έναντι 4.766 ΙΧ τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου χρόνου. Οι καθυστερήσεις των εργοστασίων στην παραγωγή νέων αυτοκινήτων έτρεψαν πολλούς οδηγούς στα μεταχειρισμένα οχήματα εξωτερικού. Με τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα να ξεπερνούν τις πωλήσεις λιανικής καινούργιων αυτοκινήτων πάνω από 1.800 μονάδες. Γεγονός που συνηγορεί ότι όλο και περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές επιλέγουν ποιοτικά οχήματα από το εξωτερικό αποφεύγοντας έτσι την λίστα αναμονής των αντιπροσωπειών.

 

Βρισκόμαστε δίπλα σας στην επιλογή του νέου σας αυτοκινήτου

Η carbrokers.gr αναλαμβάνει την εισαγωγή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κατά παραγγελία. Για να αποκτήσετε νέα μεταχειρισμένα οχήματα εξωτερικού, καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest