Γιατί να επιλέξετε carbrokers

εισαγωγή οχημάτων κατά παραγγελία

Γιατί να επιλέξω carbrokers

Η carbrokers.gr έχει εντοπίσει την ανάγκη της ελληνικής αγοράς για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών για την εισαγωγή οχημάτων κατά παραγγελία . Η εταιρία μας συνδυάζει την ευκολία των διαδικτυακών αγορών με την ποιοτική εξυπηρέτηση και καθοδήγηση του προσωπικού μας σε κάθε βήμα της εισαγωγής του νέου σας αυτοκινήτου. Στόχος μας είναι να σας απαλλάξουμε από κάθε έγνοια και άγχος. 

Αυτό επιτυγχάνεται, καθώς αναλαμβάνουμε όλη την ευθύνη και τη διαδικασία εισαγωγής για το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει από όλη την Ευρώπη και δη τη Γερμανία. Μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε για τη σωστή επιλογή του αυτοκινήτου και να ολοκληρώσουμε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες ώστε να παραλάβετε το νέο σας αυτοκίνητο στο χώρο σας, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.

 

Η διαφορά μας από τα site αγοραπωλησίας αυτοκινήτων

Δεν ασχολούμαστε απλά με τη μεταπώληση εισαγόμενων μεταχειρισμένων αλλά, σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε αυτοκίνητο σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας από τη μεγαλύτερη αγορά την Ευρώπης μέσω των site www.mobile.de και www.autoskout24.com. Η επιλογή του οχήματος είναι καθαρά προσωπική χωρίς να εμπλέκονται μεσάζοντες. Έτσι, μπορείτε να συγκρίνετε εύκολα το μοντέλο που αναζητάτε στην ελληνική και γερμανική αγορά.

 

Αποφεύγετε τις πολυέξοδες μετακινήσεις στο εξωτερικό

Παλαιότερα ήταν σύνηθες οδηγοί να αναζητούν ΙΧ ή επαγγελματικό αυτοκίνητο στο εξωτερικό. Ταξίδευαν στη Γερμανία με προορισμό κάποιο σημείο πώλησης μεταχειρισμένων. Η δυσκολία στην επικοινωνία, άφηνε πολλά ζητήματα που αφορούσαν την αξιοπιστία του αυτοκινήτου μετέωρα. Η carbrokers.gr εγγυάται ότι δε χρειάζεται να μετακινηθείτε από το σπίτι σας για να αποκτήσετε το όχημα που επιθυμείτε. Συγκεκριμένα, εφόσον επιλέξετε από έμπιστα site το όχημα που σας ενδιαφέρει, επικοινωνούμε με τον επαγγελματία και διευθετούμε όλη τη διαδικασία, από τη διαπραγμάτευση της τιμής έως και τη γραφειοκρατία της εισαγωγής. Αναλαμβάνουμε εμείς τη διεκπεραίωση εκτελωνισμού και έκδοση ελληνικών πινακίδων.

 

Ο χρόνος που απαιτείται για την εισαγωγή του αυτοκινήτου

Με βάση την εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι χρειάζεται παραπάνω από 1 εβδομάδα για την ολοκλήρωση της μεταφοράς του οχήματος σας. Μεταφέροντας το όχημα με αυτοκινητάμαξα, συνήθως απαιτούνται 10 εργάσιμες ημέρες ώστε να παραλάβετε στο χώρο σας. 

 

Πως πραγματοποιείται ο τεχνικός έλεγχος

Εγγυόμαστε ότι θα εφαρμοστούν εξονυχιστικοί τεχνικοί έλεγχοι στο μεταχειρισμένο όχημα που θα επιλέξετε. Συγκεκριμένα, τα ευρήματα θα αναφέρονται σε μια παρουσίαση 15 σελίδων, βεβαιώνοντας την παρούσα κατάσταση του εσωτερικού και εξωτερικού τμήματος του αυτοκινήτου.  Η εξέταση των οχημάτων πραγματοποιείται από έμπιστους φορείς της Γερμανίας ελέγχοντας 310+ σημεία του οχήματος.

Πιστοποιημένοι φορείς και άριστοι επαγγελματίες μηχανικοί αποτελούν το σύμμαχο μας για να σας προσφέρουμε ένα ασφαλές αυτοκίνητο έτοιμο για χρήση. Με την παραλαβή του νέου σας αυτοκινήτου έχετε τη δυνατότητα να το ελέγξετε και με δικό σας μηχανικό, ώστε να επιβεβαιώσετε την γνησιότητα των ευρημάτων της έκθεσης.

 

Βρισκόμαστε δίπλα σας για την επιλογή του νέου σας αυτοκινήτου

H carbrokers.gr αποτελεί την ιδανική λύση για όσους ενδιαφέρονται να αλλάξουν το όχημα τους σε μια προσιτή τιμή. Η αγορά της Γερμανίας προσφέρει μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων, ελάχιστα μεταχειρισμένων και σε ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με την ελληνική αγορά για την εισαγωγή οχημάτων κατά παραγγελία. 

Eίμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε όλη τη διαδικασία. Καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest