Εγγύηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

serv-5

Πρίν κάποια χρόνια όταν ακούγαμε εγγύηση για ένα αυτοκίνητο αυτομάτως καταλαβαίναμε ότι η αναφορά γίνεται  για καινούργιο αυτοκίνητο. Με το πέρασμα των ετών όμως η αγορά άλλαξε με αποτέλεσμα ένα μεγάλο ποσοστό του καταναλωτικού κοινού να στρέφεται στην αγορά των μεταχειρισμένων.

Οι επαγγελματίες της αγοράς πλέον προσφέρουν εγγυήσεις και στα μεταχειρισμένα ως ένδειξη διασφάλισης ποιότητας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο καταναλωτής να αισθάνεται ότι έχει κάνει την σωστή επιλογή.

Τι πραγματικά όμως ισχύει με τις εγγυήσεις;

Ακούμε καθημερινά για εγγυήσεις διαφόρων τύπων, όπως:

  • Εγγύηση καλής ποιότητας.
  • Καλύτερης τιμής.
  • Ατρακάριστου.
  • Επιστροφής χρημάτων.
  • Πραγματικών χιλιομέτρων.
  • Μεταφοράς σε περίπτωση βλάβης.
  • Υποχρεωτική ασφάλιση απο τον επαγγελματία που αγοράστηκε το αυτοκίνητο για να ισχύει η εγγύηση κλπ.

Η σημασία της εγγύησης είναι να εξασφαλίσει στον αγοραστή ότι σε περίπτωση κάποιας πιθανής βλάβης, το όχημα θα επισκευαστεί εντελώς δωρεάν απο την κάλυψη που υπάρχει.

Η μορφή εγγύησης θα πρέπει να είναι μόνο γραπτή και στο συμβόλαιο θα πρέπει να αναλύονται με κάθε λεπτομέρεια όλες οι καλύψεις και οι προϋποθέσεις για να ισχύουν. Επίσης πρέπει να αναφέρονται και οι εξαιρέσεις του προϊόντος.

Στην Carbrokers είμαστε ξεκάθαροι και προσφέρουμε εγγύηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, χωρίς δεσμεύσεις απο την πλευρά σας του τύπου:

  • Δεν υποχρεούστε να ασφαλίζεται το όχημα σας σε εμάς. Πολλοί επαγγελματίες στην αγορά για να ισχύει η εγγύηση που προωθούν υποχρεώνουν τον αγοραστή να ασφαλίσει το όχημα στους ίδιους, με αποτέλεσμα πολλές φορές το κόστος του ασφαλιστηρίου να είναι υψηλότερο αν θα το έκαναν στον ασφαλιστή τους.
  • Μπορείτε να κάνετε το service του οχήματος οπουδήποτε θέλετε, αρκεί να είναι επίσημοι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές.

Προϋποθέσεις εγγύησης.

Το επίπεδο κάλυψης που προσφέρουμε αφορά οχήματα μέχρι 8 έτη απο την πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας τους.
Η κάλυψη αφορά μόνο επιβατικά και ελαφρά φορτηγά αυτοκίνητα.

Η εταιρία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες από την  Ελλάδα-Ευρώπη και Αμερική. Έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα ασφαλιστικών προϊόντων τα οποία δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα διαδεδομένα στην χώρα μας.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην εξασφάλιση του οχήματος όσο και στους επιβαίνοντες, σε περίπτωση κάποιου απρόοπτου γεγονότος. Είμαστε πάντα δίπλα σας ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου, με τους ειδικούς συμβούλους μας να σας καθοδηγούν όπου και αν είστε ότι και αν συμβεί!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest