«Γιατί να αγοράσω μεταχειρισμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από τη Γερμανία;»

μεταχειρισμένο-ηλεκτρικό-αυτοκίνητο-από-Γερμανία

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, όσον αφορά στη ζήτησή του, του διαγράφει μια διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία που όπως όλα δείχνουν, τα επόμενα χρόνια θα αποκτήσει την πρωτοκαθεδρία. Γιατί όμως να επιλέξεις την εισαγωγή του ηλεκτρικού σου αυτοκινήτου από τη Γερμανία και μάλιστα, να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο μεταφορικό μέσο;

Αρχικά, είναι σαφές και κοινώς παραδεκτό ότι η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία παραμένει σταθερά βασίλισσα. Τόσο η ποιότητα των αυτοκινήτων, όσο και οι ευρεσιτεχνίες αλλά και η τάση των εταιρειών να προτείνουν νέα πράγματα, νέα μοντέλα, έχουν τοποθετήσει τη βόρεια χώρα σταθερά στην κορυφή. Κι όπως όλα δείχνουν, δεν φαίνεται να τραντάζεται, όσες κρίσεις κι αν έρχονται!

Αρκεί όμως η άριστη ποιότητα του γερμανικού ηλεκτρικού οχήματος για να καταλήξεις σε αυτό; Υπάρχει πάντοτε ένα «ναι μεν, αλλά» σε αυτή την ερώτηση, γι’ αυτό παρακάτω σου παρουσιάζουμε όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να κάνεις την αγορά του αυτοκινήτου σου από τη Γερμανία!

Δασμοί και τελωνείο, τέλος! – Απαλλάξου από τον φορολογικό πονοκέφαλο

Είναι αλήθεια ότι η ολική οικολογική καταστροφή βρίσκεται προ των πυλών σε ολόκληρο τον πλανήτη. Γι’ αυτό, πολλές κυβερνήσεις, σε δυτικές κοινωνίες κατά βάση, δίνουν μεγάλη έμφαση σε νέες πρακτικές, με σκοπό να αποτρέψουν την επέκταση στη μόλυνση της ατμόσφαιρας, των υδάτων, του εδάφους, κ.ά.

Στο πλαίσιο αυτής της συντονισμένης προσπάθειας, η ελληνική κυβέρνηση το καλοκαίρι του 2020 ανακοίνωσε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που εισάγονται από τη Γερμανία δεν θα επιβαρύνονται με επιπρόσθετο κόστος εκτελωνισμού, κάτι που τέθηκε αμέσως σε ισχύ. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος αγοράς σου δεν επιβαρύνεται από επιπλέον δασμούς και παρόμοια έξοδα.

Μεταχειρισμένα μεν, άριστη διατήρηση δε – Γιατί συμβαίνει αυτό;

Είναι αλήθεια ότι από κατασκευής τους, τα γερμανικά αυτοκίνητα διαθέτουν υπεροχή ως προς την ποιότητά τους. Κι αυτό γιατί δίνεται μεγάλη έμφαση στα υλικά, στις μηχανολογικές εργασίες αλλά και στο marketing, όπου είναι τρεις βασικοί πυλώνες στους οποίους επενδύουν όλοι οι μεγάλες βιομηχανίες αυτοκινήτων. Όμως, παρατηρείται ότι τα αυτοκίνητα των Γερμανών μάς έρχονται σαν καινούργια. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Η γερμανική νομοθεσία, αναφορικά με τα μεταφορικά μέσα που κυκλοφορούν στη χώρα είναι αρκετά αυστηρή. Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση υποχρεώνει τους πολίτες της να είναι εξαιρετικά συνεπείς και τακτικοί σε ό,τι αφορά τη συντήρηση των οχημάτων τους. Έτσι, λοιπόν, οι πολίτες περνούν πολύ συχνά το αντίστοιχο ΚΤΕΟ, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα, οι μοτοσυκλέτες κτλ να διατηρούνται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

Έτσι, οι εισαγωγές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων θυμίζουν αρκετές φορές εκείνες των καινούργιων, καθώς τα γερμανικά οχήματα που φθάνουν στη χώρα μας είναι «του κουτιού».

Εγγύηση αυτοκινήτου με συμβόλαια – Γραπτά που μένουν!

Όταν κάνεις αγορά ελληνικού, μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, συνήθως δημιουργείται μια άτυπη συμφωνία ανάμεσα στον αγοραστή και τον πωλητή. Για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από τη Γερμανία, δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Κι αυτό γιατί πάντοτε η αγορά του οχήματός σου συνοδεύεται από συμβόλαια, μια γραπτή εγγύηση δηλαδή που σου δίνεται, μαζί  με το αυτοκίνητό σου.

Τεχνικός έλεγχος αυτοκινήτου, my all! – Ρώτησε τους Carbrokers

Είναι αλήθεια ότι πέρα από μια προφορική δήλωση ότι το αυτοκίνητο που αγόρασες είναι σαν καινούργιο, δεν φθάνει αυτό. Κι εμείς, στην Carbrokers το γνωρίζουμε πολύ καλά. Γι’ αυτό, προτού σου παραδώσουμε την αγορά σου, φροντίζουμε να πραγματοποιήσουμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους, οι οποίοι πραγματοποιούνται σε συνεργασία με ένα δίκτυο άριστων επαγγελματιών στη Γερμανία.

Πιο συγκεκριμένα, εξετάζουμε 310 σημεία του οχήματός σου και σου αποστέλλουμε μια αναλυτική αναφορά στο email σου. (Μάθε αναλυτικές πληροφορίες για τον τεχνικό έλεγχο, πατώντας εδώ)

Επίσης, για να σε απαλλάξουμε από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες (όπως είναι η αλλαγή πινακίδων από γερμανικές σε ελληνικές, ΚΤΕΟ, άδεια κυκλοφορίας, εισαγωγή αυτοκινήτου από τη Γερμανία, μεταφορά οχήματος κ.ά.), έχουμε θεσπίσει ένα εύκολο σύστημα, το οποίο μπορεί να σου εξασφαλίσει εύκολη και γρήγορη αγορά, φέρνοντας το αυτοκίνητό σου στην πόρτα σου, με το «κλειδί στο χέρι» (δες περισσότερα εδώ).

4 ακόμη λόγοι για να αγοράσεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Ναι, είναι οικολογικά και φυσικά, δεν επιβαρύνονται με επιπρόσθετους φόρους και δασμούς. Επιπλέον, βλέπουμε ότι όλοι οι κολοσσοί που κατασκευάζουν και εμπορεύονται αυτοκίνητα, μιλούν για ένα μέλλον με eco- friendly καύσιμα. Οι εταιρείες ψάχνουν τρόπους για να δώσουν στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μεγαλύτερη αυτονομία και ήδη υπάρχει σχέδιο για αντικατάσταση των σταθμών καυσίμων από σταθμούς φόρτισης.

Ποιοι είναι όμως όλοι οι υπόλοιποι λόγοι που θα σε οδηγήσουν στην αγορά του ηλεκτρικού αυτοκινήτου;

1. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι αθόρυβο

ΟΚ, μπορεί να χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στις διαβάσεις και όπου αλλού αυτή η αθόρυβη λειτουργία του, αλλά παραμένει σημαντική για την ηρεμία του οδηγού!

2. Έχει ελεύθερη πρόσβαση στης πόλεις, γιατί δεν εκπέμπει ρύπους

Κοινώς, σε απαλλάσσει από το να αγχώνεσαι διαρκώς για το αν μπορείς να περάσεις από τον δακτύλιο.

3. Σου χάλασε κάτι; No stress!

Κι αυτό, γιατί το κόστος συντήρησης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου παραμένει αρκετά χαμηλό.

4. Εξαιρετικά χαμηλό κόστος καυσίμου

Ειδικά αν το συγκρίνει κανείς με τις σημερινές ανατιμήσεις καυσίμων, όπως είναι η βενζίνη και το πετρέλαιο, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης.

Θέλεις να αγοράσεις το δικό σου ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε προνομιακή τιμή και να έχεις όλα τα παραπάνω οφέλη; Κάλεσέ μας στο 2130996004 ή συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ κι ένας εκπρόσωπός μας θα σε καλέσει άμεσα!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest