Αύξηση της αγοράς αυτοκινούμενων τα τελευταία 2 χρόνια

μεταχειρισμένο αυτοκινούμενο από τη Γερμανία

Ο καιρός επιτάσσει Caravaning! Αν δεν το είχες σκεφτεί και μόλις σου φυτέψαμε την ιδέα, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πως θα αποκτήσεις το δικό σου μεταχειρισμένο αυτοκινούμενο από τη Γερμανία.

Τα αυτοκινούμενα οχήματα συνδυάζουν μεταφορά κι άνεση σε 4 ρόδες. Ίσως σου ξυπνήσουν αναμνήσεις από το τροχόσπιτο των γονιών σου αλλά σε μια μοντέρνα εκδοχή all-in-one. Το αυτοκινούμενο απευθύνεται σε όσους τους αρέσουν τα ταξίδια και η εξερεύνηση αλλά δε μπορούν να αποχωριστούν τις ανέσεις τους.

 

Μικρή εγχώρια προσφορά τροχόσπιτων

Όπως είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο, η αγορά της Ελλάδας για ενοικίαση ενός τέτοιου μέσου είναι περιορισμένη. Η μικρή προσφορά τροχόσπιτων στη χώρα μας αντικρούεται με την αυξημένη εγχώρια και εξωτερική ζήτηση. Μικρές εταιρείες διαθέτουν αυτοκινούμενα για ενοικίαση, τα οποία κατά κύριο λόγο έχουν δεσμευτεί από τουρίστες. Έτσι, για τους Έλληνες που θέλουν να δοκιμάσουν το Caravaning η αγορά αυτοκινούμενου από το εξωτερικό είναι η καλύτερη λύση, καθώς η χώρα μας προσφέρεται για τέτοιου είδους διακοπές.

 

Αύξηση προσφοράς αυτοκινούμενων στη Γερμανία

Η αγορά της Ευρώπης έχει σημειώσει άνοδο στην αγορά αυτοκινούμενων, συγκεκριμένα το 2020 και 2021. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό νέο για όσους ψάχνουν ένα μεταχειρισμένα όχημα τέτοιου είδους. Συγκεκριμένα στην αγορά της Γερμανίας, το 2021 πωλήθηκαν πάνω από 100.000 αυτοκινούμενα. Με βάσει αυτά τα δεδομένα, οι υποψήφιοι αγοραστές μεταχειρισμένων έχουν ένα επιπλέον θετικό πρόσημο για την έρευνα τους.

Η αγορά μεταχειρισμένων της Γερμανίας και το σύστημα ελέγχων που εφαρμόζει η χώρα, έχει δείξει ότι οι περισσότεροι οδηγοί αλλάζουν το όχημα τους ανά δυο ή τρία χρόνια. Ως αποτέλεσμα, η προσφορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της χώρας να έχει υψηλές προδιαγραφές σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Ειδικότερα για τα αυτοκινούμενα οχήματα, τα οποία είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία, η γκάμα επιλογών σε μεγέθη και προδιαγραφές θα σας αφήσει παραπάνω από ικανοποιημένους.

 

Εισαγωγή μεταχειρισμένου αυτοκινούμενου κατά παραγγελία από τη Γερμανία

Μέσω της σελίδας μας μπορείτε να ανακατευθυνθείτε σε ασφαλείς ιστότοπους της Γερμανίας που προσφέρουν πληθώρα αυτοκινούμενων. Βάζοντας στα φίλτρα τις επιλογές της αρεσκείας σας θα δείτε ενδιαφέροντα μοντέλα σε εξαιρετική κατάσταση. Όταν βρείτε αυτό που σας ταιριάζει μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η σελίδα μας μπορεί να υποστηρίξει την εισαγωγή αυτοκινήτου κατά παραγγελία, ώστε το μελλοντικό σας όχημα να ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες σας.

 

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στις διαδικασίες εισαγωγής

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία εισαγωγής και μεταφοράς για το μεταχειρισμένο αυτοκινούμενο από τη Γερμανία, ώστε να το έχετε έγκαιρα μέχρι τις διακοπές σας. Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν πρέπει να σας ανησυχούν καθώς μπορούμε να τις διεκπεραιώσουμε εξολοκλήρου. Ο τεχνικός έλεγχος, συνοδεύεται με μια εκτενή αναφορά για τα σημεία του αμαξώματος.

Εφόσον, θελήσετε να προχωρήσετε στην αγορά, φροντίζουμε για τον εκτελωνισμό, το ΚΤΕΟ και την έκδοση πινακίδων. Επόμενος σταθμός του οχήματος, μετά την εισαγωγή του στη χώρα είναι το σπίτι σας! Μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη παράδοση στο χώρο σας, χωρίς  παραπάνω χρονοτριβές.

 

Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια; Το μεταχειρισμένο αυτοκινούμενο από Γερμανία, απέχει από εσάς μόλις λίγα κλικ, με τη βοήθεια της Carbrokers που ειδικεύεται στην εισαγωγή αυτοκινήτων κατά παραγγελία.

Καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest