Αγόρασε αυτοκίνητο κατευθείαν από την Γερμανία χωρίς μεσάζοντες!!!

car

Επισκέψου την μεγαλύτερη ιστοσελίδα της Γερμανίας mobile.de 💻 βρες το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει, κατάγραψε το 📝 σύγκρινε τιμές με την εγχώρια αγορά 📋 ρώτησε μας πόσο θα σου κοστίσει συνολικά 🗣️. Αφού σε ενημερώσουμε πόσα χρήματα θα εξοικονομήσεις 💶, ζήτησε μας πιστοποίηση τεχνικού ελέγχου👩‍🔧 ότι αυτοκίνητο θα είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο  λάβε στο email σου όλες τις μετρήσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά 🖨️. Ρώτησε μας πως θα μεταφερθεί 🚛 και αν υπάρχει εγγύηση κατά την μεταφορά 📑 ρώτησε αν παρέχετε γραπτή εγγύηση ✍️ σε περίπτωση που προκύψει κάποια ζημιά 🧰.

Αγόρασε αυτοκίνητο κατευθείαν από την Γερμανία χωρίς μεσάζοντες!!! Επιλέγεις εσύ το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει 🖱️ και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς 💯

 

Τρόπος παραγγελίας

 • Βήμα 1
  Αρχικά, αφού μας ενημερώσετε για το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει να εισάγετε, εξετάζουμε εάν σας συμφέρει οικονομικά ή εάν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί το συγκεκριμένο μοντέλο στην χώρα μας. Συγκρίνουμε και μελετάμε την ελληνική αγορά για τις τιμές και την κατάσταση του οχήματος που σας ενδιαφέρει. Υπολογίζουμε με κάθε λεπτομέρεια το κόστος της μεταφοράς, τα τέλη εκτελωνισμού και τα τέλη ταξινόμησης.
 • Βήμα 2
  Εφόσον λοιπόν καταλήξουμε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σας συμφέρει οικονομικά να το εισάγουμε, ξεκινάμε την διαδικασία ανεύρεσης του. Η εταιρεία μας σας δίνει την επιλογή είτε να ψάξετε προσωπικά σε διάφορες ιστοσελίδες της Γερμανίας και να μας υποδείξετε εσείς το αυτοκίνητο, είτε να αναλάβουμε εμείς εξ ολοκλήρου όλη την διαδικασία ανεύρεσης του. Σε κάθε περίπτωση, ελέγχουμε την αξιοπιστία του επαγγελματία που θα αγοράσουμε και αναλαμβάνουμε κάθε ευθύνη.
 • Βήμα 3
  Πριν προχωρήσουμε στην αγορά του, γίνεται ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου για να είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή σας. Ο έλεγχος γίνεται από εξειδικευμένη γερμανική εταιρεία επιθεώρησης αυτοκινήτων με πιστοποίηση TUVRheinland-FSP σύμφωνα με τους κανονισμούς αδειοδότησης της οδικής κυκλοφορίας. Σας αποστέλλουμε τον αναλυτικό τεχνικό έλεγχο με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο email σας.
 • Βήμα 4
  Ακολουθεί η διαδικασία για την εξόφληση του αυτοκινήτου με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων, θα παραλάβετε την απόδειξη πληρωμής με όλα τα στοιχεία της αγοραπωλησίας.
 • Βήμα 5
  Το αυτοκίνητο τοποθετείται στην ειδική αυτοκινητάμαξα μεταφοράς που φέρει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά μεταφοράς οχημάτων. Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά του.
 • Βήμα 6
  Εφόσον φτάσει στην Ελλάδα μπορείτε να το ελέγξετε με επαγγελματία μηχανικό της επιλογής σας.
 • Βήμα 7
  Διαδικασία εκτελωνισμού, ΚΤΕΟ, ταξινόμηση. Όλη αυτή τη διαδικασία μπορούμε να την αναλάβουμε εμείς χωρίς καμία επιπρόσθετη επιβάρυνση. Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε γραφείο επιλέξετε εσείς.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest