Αγοραστές vs Πωλητές

auto

Σε έναν αυξανόμενο αριθμό καταναλωτών, η έλλειψη χρόνου και υπομονής για την αγορά αυτοκινήτου έχει δείξει ότι χρειάζεται έναν επαγγελματία αγοραστή που να εργάζεται για εσάς.

Ο λόγος που δημιουργήθηκε η Carbrokers είναι πολύ απλός. Δεν είστε επαγγελματίας αγοραστής αυτοκινήτων, οπότε γιατί να πάτε ενάντια σε έναν επαγγελματία πωλητή αυτοκινήτων; Ο πωλητής που είναι πίσω απο ένα προς πώληση όχημα, είτε είναι ιδιώτης είτε επαγγελματίας, το μόνο που θέλει είναι να πουλήσει όσο γίνεται πιο ακριβά και σε οποιαδήποτε κατάσταση είναι αυτό.

Όσο αναφορά τον ιδιώτη, εάν είναι άνθρωπος που μπορείτε να βρείτε μια φόρμουλα επικοινωνίας και δεν ζητάει ότι θέλει, είστε σε καλό δρόμο. Απέναντι σε έναν επαγγελματία όμως τις περισσότερες φορές δεν έχετε καμία ελπίδα να αγοράσετε αυτοκίνητο στην κατάσταση και τη τιμή που θέλετε. Είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς κάθε επαγγελματίας πωλητής εξασκείται καθημερινά τηλεφωνικώς και face to face με υποψηφίους αγοραστές. Με αυτόν το τρόπο έχει μάθει να καθοδηγεί τον υποψήφιο αγοραστή  δίνοντας του την εντύπωση ότι έχει κάνει την καλύτερη επιλογή αυτοκινήτου, στην καλύτερη κατάσταση και ότι ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες του.

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της Carbrokers γνωρίζει πως να διαχειριστεί την οποιαδήποτε κατάσταση ανάμεσα σε μια συμφωνία και αυτό το καταλαβαίνουν αμέσως οι πωλητές που ερχόμαστε σε επαφή.

Λειτουργούμε 100% προς όφελος των πελατών μας, με στόχο την δίκαιη διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δυο πλευρές. Μπορούμε να σας απαλλάξουμε από το άγχος που προκαλεί όλη η διαδικασία της εύρεσης και αγοράς αυτοκινήτου.

Η αγορά αυτοκινήτου δεν είναι κάτι που κάνετε καθημερινά! Απευθυνθείτε στην Carbrokers και ελάτε να σας δείξουμε πως μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα και παράλληλα να κάνετε ακριβώς την επιλογή που έχετε ανάγκη με τις συμβουλές μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest