Άνοδος στις ευρωπαϊκές αγορές για πώληση αυτοκινήτων online

πώληση αυτοκινήτων online

Η πώληση αυτοκινήτων online και μέσω ειδικών ηλεκτρονικών πλατφορμών είναι σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. Από ότι φαίνεται τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες βλέποντας την εξέλιξη του εμπορίου.

Η Tesla στρέφεται στις online πωλήσεις

Για παράδειγμα η Tesla ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα αφοσιωθεί στις πωλήσεις των πολυτελών της αυτοκινήτων μέσω διαδικτύου. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας χρησιμοποίησε ως επιτυχημένο παράδειγμα τις online πωλήσεις της Amazon, για να στηρίξει το νέο εγχείρημα. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «η Amazon μας έχει δείξει ότι δεν χρειάζεται να έχετε φυσική παρουσία κάπου για να έχετε μεγάλους όγκους πωλήσεων». Με αυτό τον τρόπο η εταιρία κατάφερε να μειώσει την τιμή του νέου μοντέλου ενώ προοδευτικά κλείνει τις μπουτίκ που πρωτοεμφανίστηκαν  το 2018.

 

Η carbrokers.gr σε βοηθά να επιλέξεις το νέο σου όχημα από την άνεση του σπιτιού σου

Οι διαδικτυακές αγοραπωλησίες είναι μέρος της καθημερινότητας μας έτσι κι αλλιώς. Απλά, η πανδημία εξέλιξε το ηλεκτρονικό εμπόριο και σε τομείς που δεν είχαμε φανταστεί. Η carbrokers.gr καινοτομεί τα τελευταία χρόνια καθώς έχει καταφέρει να εξυπηρετεί το ελληνικό κοινό που επιθυμεί να αποκτήσει μεταχειρισμένα οχήματα από το εξωτερικό. Ενώ, ταυτόχρονα αναλαμβάνει και την διαδικασία εισαγωγής, ελέγχων και γραφειοκρατίας. Το συνολικό πακέτο αυτό τον υπηρεσιών εξοικονομεί χρόνο στον δυνητικό αγοραστή και χρήματα καθώς μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από ελάχιστα χρησιμοποιημένα αυτοκίνητα των τελευταίων ετών.

 

Οι τεχνικοί έλεγχοι, στην carbrokers παραμένουν εξονυχιστικοί

Όσον αφορά την πώληση αυτοκινήτων online, η βασική απορία των περισσότερων είναι πως θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος. Η carbrokers.gr έχει απάντηση εδώ και καιρό σε αυτό το ερώτημα, εφαρμόζοντας ενδελεχή τεχνικό έλεγχο από πιστοποιημένους συνεργάτες. Συγκεκριμένα, η εξειδικευμένη γερμανική εταιρεία επιθεώρησης αυτοκινήτων η οποία κατέχει πιστοποίηση TUVRheinland-FSP, επιβεβαιώνει την παρούσα κατάσταση του οχήματος. Κατόπιν του ελέγχου θα λάβετε μια παρουσίαση 15 σελίδων, η οποία θα βεβαιώνει την παρούσα κατάσταση του εσωτερικού και εξωτερικού τμήματος του αυτοκινήτου. Η εξέταση των οχημάτων πραγματοποιείται σε 310+ σημεία του οχήματος, προσφέροντας μια αναλυτική εικόνα της κατάστασης του αυτοκινήτου. Φυσικά, με την παραλαβή του νέου σας αυτοκινήτου έχετε τη δυνατότητα να το ελέγξετε και με δικό σας μηχανικό, ώστε να επιβεβαιώσετε την γνησιότητα των ευρημάτων της έκθεσης. Λαμβάνοντας την αξιολόγηση του μεταχειρισμένου οχήματος από την ειδική ομάδα που εφαρμόζει τους τεχνικούς ελέγχους, θα νιώσετε ότι ήσασταν παρών στον έλεγχο.

 

Πως μπορείτε να επιλέξετε μεταχειρισμένο όχημα από το εξωτερικό online

Η carbrokers.gr προβαίνει στην εισαγωγή αυτοκινήτων κατά παραγγελία από την αγορά της Ευρώπης. Χώρες όπως η Γερμανία, διαθέτουν πλήρως λειτουργικές και ανανεωμένες πλατφόρμες εύρεσης οχημάτων οι οποίες διευκολύνουν τον αγοραστή να επιλέξει. Στη σελίδα μας, θα βρείτε έμπιστα site μεταχειρισμένων οχημάτων, από τα οποία θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε. Εν συνεχεία μπορείτε να μας ενημερώσετε για το όχημα που θέλετε να αποκτήσετε ώστε να αναλάβουμε τις κατάλληλες διαδικασίες ελέγχου και εισαγωγής. Εγγυόμαστε, ότι μπορείτε να παραλάβετε το όχημα σας, στη πόρτα σας χωρίς περαιτέρω ταλαιπωρία.

 

Βρισκόμαστε δίπλα σας για την επιλογή του νέου σας αυτοκινήτου

Εάν Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια για την επιλογή του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας από την Ευρώπη, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Στην carbrokers.gr μπορούμε να αναλάβουμε την εισαγωγή αυτοκινήτων κατά παραγγελία.

Καλέστε μας στο 2130996004 ή συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να συζητήσετε λεπτομέρειες για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για εσάς.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest